Hüppa postitusse
Postitatud
comment_60398

Tere

Mure selline, Plokikaane taga küljel (salongi pool) jahutusvedeliku toru mootoril m30 b35  mis peaks olema siis ringluses ja suundub salongiradikasse kui ma ei eksi ? e34 ja e32

Kui nüüd mootor e30 peale panna siis pannakse sinna kork peale. Rikutakse ringlus?

Küsimus siis selles, kui see kinni panna siis 6 silindril ei ole enam nii head jahutust ?  Kõvasti pähe anda võib 6 silindri juurest kaan otsad anda kui ma ei eksi. Kui see toru nüüd taastada siis peaks ta suunduma salongiradikasse ? Kas ka jahutus muutub paremaks ?

Loodan, et saite kiirelt kirjutatud ja segasest küsimusest aru.

Muudetud , muutis Dreamon

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_60410

Kui nüüd võtta pikk  kauss nagu nt samasuur kui r6 plokikaan, kui sa pumpad eest otsas jahutusvedelikku  ( silindrid kõik samakuumad) siis ainakuumemaks ta läheb liikudes tahapoole,1 silinder on jahedam kui 6 silinder. eriti veel kui võtta ringlusest ära viimane toru või ei mängi see nii suurt rolli? Teoorias annab seesama toru kui ta on ringluses parema ja ühtlasema jahutuse või ma eksin ?

Või mu teooria petab mind? :D

Muudetud , muutis Dreamon

• 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus