Hüppa postitusse

Küsimus see, et kuidas on mõtekas bensiinipaak üle töödelda? Valtsi kohad, tankimis toru ümrus jne. Kuna nagunii nendel kohtadel krobutab värvi maha ja tuleks puhtaks teha ja panna midagi sellist mis kannatab bensiini aurusi. Ja hiljem paak üldse üle lihvida ja uus värv peale.

Mis on kõige mõtekam?

Esiletõstetud vastused

esimesed keevitus harjutused tegin ka sellise koha peal, sai tehtud küll ja küll mõni oskajam teeb vabalt ära need kohad :)

• Autor

No oleks omal ka mingi korralikum keevitus siis üritaks ise ka teha jne. Aga mulle pakuti abi ja üritan nädalavahetuseks paagi puhtaks saada.

Vii liivapritsi mis sa tast ikka nyhid see laseb sul need rooste kohad paremini puhtaks v6id ju p'arast ylle ka'aia need .!0 eur eest on puhas nagu uus .

• Autor

0€ ? kus kohas sedasi saab ?

Liivaprits võib krt natuke liig olla? Paagi sisse ei tahaks eriti tolmu tekitada jne.

Ma nüüd üritan nädalavahetusel relaka ja traat harjaga valtsi kohad puhtamaks teha. Ja siis edasi kasutaja chulo juurde viima paagi ja peale seda juba pinnad karedaks ja puhtaks ja mõginad peale.

• Autor

ÄÄ kui olen need valtsi ääred ka puhtaks teinud siis jääb selline nõme vahe ühendus kohtadele. Kas see oleks ka mõtekas täis keevitada või mingid mõginat lasta sinna ?

• 1 kuu hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.