Hüppa postitusse
Postitatud
comment_11004

Suvi tõi minu garaazi sellise isendi ajateenistuse kõrvalt vaikselt nokitsen ta kallal ja varsti hakkab see lõpusirge tulema kui juba normaalselt tänavail saab sõitma hakata. Autost siis ka natukene juttu, tegu siis ilma katuseluugita facelift kupee kerega mingit lisavarustust ei ole. taga ketastega sild 51mm püstakud ja bilstein b6 amordid. all olid ka vahe flansid kuid neil erilist eesmärki ei näinud.mootoriks 1.8l 83kw korraliku karterikaitsega.

orig_24036183_MWfs.jpg

• Vastuseid 61
  • Vaatamisi 10,3tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_4303

olen juba pikemat aega vaadanud ,et kust udutuleklaase saada ja silma on hakanud selline leht http://www.bmwlight.com/ hind 49usd ja koos transpordiga 77.99usd umbes 50eur. kas keegi on sealt tellinud või oskab öelda kas sellise tellimisega võib mul veel kulutusi tulla. loomulikult teretulnud kõik muud varjandid kust odavamalt saaks. oü avaldist küsisin ka aga sealt vastus negatiivne.

• Autor
comment_4294
Sellele 50 eurile lisandub toll u 5% ja kõigele sellele KM otsa :P
minuteada kui asja väärtus alla tonn eeku on siis vist km ei lisandu või olen valesti aru saanud? peaks ära tellima siis vähemalt teada mis see hind neil lõpuks kokku tuleb.
comment_4293

Pärnu ARKis ei ole ilmselt mõtet tegelda sellega, seal lihtsalt on nii sooda seltskond koos (eriti see üks vanamees), kord läksin ühte autot mahakandma, reg. nr. näpu vahel, sest kere ja kõik mu ammu metalliks läinud, pidin ka mingi pool tundi seletama, miks mul enam autot pole ja miks ma tahan arvelt maha võtta jne... Usun, et kuskil mujal ARKis ei nõutaks mingeid mootori pabereid...

• Autor
comment_4282
Tollitöötajad tahavad paberite täitmise eest ka "väikest" nutsu teenustasu näol... kui võimalik, proovi Euroopa liidu sisesalt mõni uduka-klaasi diiler leida, ei tule igast lisatasusid juurde :roll:
paistab jah ,et tuleb ikkagi veel otsida. kui juba värviga mingid jamad seal on ja km vist 20% lihtsam korralikud udukad eestist osta.
  • 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_3967

käisin jälle arkis ja asi läks palju libedamalt kui eelmine kord. seekord võtsin selle auto dokid ka kaasa mille mootori peale panin ja nad ei tahtnud isegi autot näha :lol: lõid lihtsalt andmed ümber ja good bye.

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_3513

võtsin täna ette survete mõõtmise silindrites kuna mootor töötab ebaühtlaselt ja tuli see mida kõigerohkem kartsin. viiendas silindris alla 0,5MPA rõhku :evil: teistes oli ~1,4MPA. olen nüüd väikese dilemma ees kas osta tihend 27eur või osta juba 2,5l mootor :roll: tean ,et külavahel üks m52b25 on saadaval aga kui palju on vahet m52b25 125kw ja m50b25 141kw mootoritel. vääne on nagu sama aga 16kw kadu?

comment_3502

Kas M52B25 125 kw mootor pole lihtsalt piiratud 141 kw? Töömaht ikkagi 2.5. Aga millega see piiratud on ei tea :lol: Igatahes peaks sellest saama lihtsa vaevaga 141 kw kui minu teadmised paika peavad. Need 125 kw mootorid on tavaliselt 323 ja 523 peal.

comment_3499

Erinevus on sisselaskes, 141kw on sisselase palju vabam ja sellel 125kw saab parandada, kui panna m50 sisselaske kollektor jne.

Erinevus vist sellest, et see m52 on uuem veidi ja sellele kehtisid rangemad keskkonna nõuded ja selleks selle mootori näitajad ei ole nii head kui võimsust vaadata.

Teine erinevus seisneb seel mootori juhtmestikus/kontrollsüsteemist või kuidas seda eesitkeeles öelda M50nel on OBDI süsteem ja m52 on juba OBDII

Kui õieti mäletan, siis annab ka seda parandada, kui võtta kogu süsteem m50 pealt, sest OBDII on veidi keerulisem vist e30ne peal tööle panna...

Ja üks erinevus veel mis oli vähemalt m52b28 ja m50b25 vahel oli see, et m52 peaks mootor olema aluminium blokk aga kas sellel 125kw on ka alumiinium blokk või mitte, seda ma ei tea.

Mõned lingid:

http://www.bimmerwerkz.com/forum/3-series-e36/m50-m52-engines-25849.html

http://forums.asiantown.net/topic.aspx?id=194917&c=14&p=1

• 2 nädalat hiljem...
  • 2 kuud hiljem...
  • Autor
comment_31454

oli nüüd rohkem aega autoga tegeleda ja tulemus=vaja otsida teine mootor. viienda silindri sisse-väljalaskeklapi vahel on imepisike pragu. algul mõtlesin, et ehk ikka ei ole ja laon uuesti kokku kuid kaine mõistus ikka ütleb, et see on juba seeditud toit.

pildil olen juba pinda natukene lihvinud algul nägin esimese sil klappide vahel jooni mis paberiga lihvides ära kadusid aga siin ei tahtnud need kudagi ära minna :ph34r: . klapi lahti tehes on kanali seinal ka õrnad jooned näha ja atsetooni need kaks klappi kinni ei pidanud nii, et kaas lendab kuusakoski ja ülejäänud mootori osad varuosadeks müüki.

orig_26007665_Hk0Q.jpg

orig_26007667_ypB2.jpg

orig_26007661_5MnA.jpg

comment_31522

Selle mootori juppideks müümine on suht lootusetu,V.a karteripõhi. müüsin endal sama komplektset mootorit 1000 eeguga ja keegi ei tahtnud.lõpuks ostis tuttav pealt sama raha eest kaane ära ja ülejäänu vedeleb ikka.

aga mul oli 2.5sel sama moodi mõra kaanes. :(

• Autor
comment_31529

Selle mootori juppideks müümine on suht lootusetu,V.a karteripõhi. müüsin endal sama komplektset mootorit 1000 eeguga ja keegi ei tahtnud.lõpuks ostis tuttav pealt sama raha eest kaane ära ja ülejäänu vedeleb ikka.

aga mul oli 2.5sel sama moodi mõra kaanes. :(

jääb ta mulle ka vist vedelema, aga ruumi on las vedeleb keegi kunagi ikka midagi tahab või läheb endal mõnd mutrikest tarvis :P
  • Autor
comment_31931

mõõtsin silindrite kompressioonid ära ja tulemusteks 1-5 silindris 15,5 bar 6silindris 14,5bar. kuidagi kõrged näidud on, minuteada peaks sellel mootoril olema 10-11 bar. kas keegi oskab öelda millest see kõrge näit tuleb. olen kuulnud, et tagi ja tatt võib seda teha aga noh seda peaks siis päris kõvasti olema :) näidud sooja mootoriga. mootoriks m50b25( ma ei saanud pealkirjamuutmisega hakkama)

• 2 kuud hiljem...
  • 5 nädalat hiljem...
comment_37111

Rada peaks seal normaalne jah olema, see aasta ei ole sinna ma ise veel jõudnud, kuid kolm aastat tagasi kui oli sama rada, siis sai kiireim kurv külg ees lastud nii umbes 120-140km/h

Raja pikkus äkki midagi üle 2km?

Keegi võiks GPSiga asukoha ära märkida.

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_39111

nii sidur libises võtsin lahti ja tuleb välja, et olin kastivahetusega ketta valetpidi sisse pannud ning see hakkas vastu hooratta polte käima ja seega ka läbi libisema. palju ketta min paksus on oskab keegi öelda? praegu on mingi 8,3mm ja originaal paksus peaks vist 10 olema.

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.