Hüppa postitusse
Postitatud
comment_12231

Tere

Võtsin siis teekonna ette ja ostsin 26.08.2010 e30 endale ka ära:)

Väljalase autol siis 89 aasta.

Passi järgi mootoriks 2.0 aga peal on 2,5

auto ostsin siis Abja-paluojast kasutaja Volde käest:)

Eks natukene tegemist veel on

Oleks vaja: tagastanget,uusi rehve,udutulesid, logareid,-muud nagu ei oskagi hetkel mainida. Plaanis osta ka täiesti uus katus

Kui kellegil juhtub olema 215/40-45/17 rehve siis võib teada anda

samas oleks vaja ka tagastanget ja udukaid

Plaanis paigaldada M-tech 2 spoilaring.Auto jääb plaani kohaselt talveks ka seisma ja siis selle aja jooksul saab selle ka teoks teha:)

img8030.jpg

• Vastuseid 137
  • Vaatamisi 17,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_12115
Mis selle auto tagaosaga tehtud,

Aastaarvu järgi peaks ta olema kitsa tulega,

reaalselt on küljes face tuled ja pre põll?

Niipalju kui mina aru sain(ja loodan et õieti) siis auto ise tehtud faceliftiks :P aga Volde oskab sellele küsimusele paremini vastata:D

comment_11961

Esiteks paistab juba tagavara ratta "pesa" tagant vaadates facel see ei paista. Tean, et tegid modifikatsioone, et laiad tuled panna jne. Kuid see ei näe veel välja nagu facelift. Kui ma ei eksi nüüd mida ma võin ka vabalt teha siis kas faceliftid polnud mitte juba tsingitud keredega ka ?

comment_11953

Tsingitud kere koha pealt ma ei oska midagi õelda, aga masin on Tehtud faceiks, ning see tagavararatta kohapealt et sealt on puudu nn tagumine põll.

Ma ei näe küll muidu erilist vahet faceliftiga, stanged liistud esipõll tagutuled, udutuled kõik facelift ju. Et nagu tagumisele osale tuleb kindlasti muudatus miteeb ka viimase punkti facelift looki saavutamiseks.

J faceliftil ja facelookil on kerge vahe, üks on selleks tehtud teine on tehasest.

comment_11951

Sa ei pea mulle sõnade tähendusi defineerima. Ei ole väitnudki, et sa autoga vaeva näinud ei ole või mis sind ärritas ? Tahtsid, et ma sulle oma vastust põhjendaks ja nii ma seda ka tegin. Kui sinu jutust üks lause välja võtta "masin on Tehtud faceiks" Siis ma ütleksin 100% vastupidi. See on tehtud justnimelt pre faceliftiks sina oled talle aga facelifti välimuse andnud.

Lisaks veel on pre-l ja facel pisemaid muudatusi mida kõike silmaga ei märkagi. Akna mehhanismid. See oli algsetel facedel sama mis prel aga mingi aasta pealt see muutus. Ka istmed peaksid erinevad olema oma ehituselt. Peale vaadates välimus sama.

Ok oleme nüüd head poisid ja jätame uue kabrio mehe teema rahule.

comment_11899

Jah omanikul on vist ülevärvimis plaanid tulevikus, siis saab liistud ja selle paneeli lasta mustaks, mis meeldiks vist siin paljudele foorumist :P:D

Nonii maitse asi ikka. :(

PS, uutel autodel on kerevärvi liistud LISAVARUSTUSES :D

A ja tylli muidugi ei ole mõtet minna, oleme sõbrad kõik edasi ilusti :D

• Autor
comment_11890

Eks siis näha ole kui värvitud saab jne:D

Autole plaanis osta ka uus katus!!!

Olin ise ka nüüd paar päeva eestis ja vahetasin ära autol mootoriõli:) ka jahutusvedelik sai -38 kraadine :P

aga juhtus ka äpardusi.-maalt linna sõites lõhkesid mõlemad kaks esimest kummi,aga hea oli et seal kus õlivahetust tegin seal oli kaks 215/40/17 rehvi olemas:D Õlivahetuse ajal märkas mehhaanik et veepump on ka otsad andnud...tilkus ikka päris kiiresti:S:S:S Käisin siis autopoes ja tellisin vajalikud asjad ära.

Eks see selgub mis veel vahetysse läheb kui eesti jõuan!:D

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.