Hüppa postitusse

Teie registreeritud e-posti aadressid


Mikko

Soovitatud postitused

Tuletaks kõikidele kasutajatele meelde, et online.ee tasuta teenus lõppeb suve lõpus ning kõik kellel on foorumis registreeritud e-posti aadress lõpuga @online.ee, @hot.ee, @suhtlus.ee, @neti.ee, @estpak.ee, @solo.ee, @estnet.ee, @vnet.ee ja kes peale seda perioodi pole nõus kuumaksu maksma, kaotavad oma tasuta e-posti aadressid. Seega paneks kõikidele kasutajatele südamele, et kui teate juba ette, et ei hakka kuumaksu maksma, siis vahetage juba praegu oma foorumi e-posti aadress millegi muu vastu.
Nagu vahepeal teavitasime, kaob ka üsna pea foorumist kasutajanimega sisselogimine ning kõik hakkab olema e-posti aadressi põhine ja kui kaotate ligipääsu eelmainitud lõpuga e-posti aadressitele ja eirate foorumis korduvaid e-posti vahetamise teateid, siis üsna kindlalt kaotate ligipääsu ka oma kontodesse. Seega palun minge ja vahetage need millegi muu toimiva vastu.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus