Hüppa postitusse
  • 0

nr 10 kaitse põleb läbi.


tanel12

Küsimus

Paar päeva tagasi autot veitsa peenestades lõpetasid kõik näidikud peale spidomeetri töötamise. Võtsin spidploki eest ära, et ühendusi kontrollida, aga kõik olid korras. Hiljem selgus, et kaitse oli läbi hoopis (nr10 vist). Kui uue kaitsme panen siis põleb see kohe paari minutiga uuesti läbi. Kuna sama kaitsme pealt käivad ka El. peeglid ja salongiventikas, siis ootaks soovitusi kust kõigepealt viga otsida.

Vahepeal viskab aku tule ka põlema, samas teised tuled, nt käsipiduri oma enam ei tööta.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 11 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Sellest ma olen teadlik juba. Lootsin et kellegil 2kki keegi oskab soovitada kust k6igepealt viga otsida. Selle kaitsme all on jube palju asju, k6iki ykshaaval l2bi vaadata ei viitsiks.

Kui auto k2ima panna, siis ventikas ja tahokas umbes 2 sekundit toimivad.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

laadimine korras? kui aku tuld viskab siis ehk genekas laeb üle ja see põletabki kaitset läbi. mul vw-enil põlesid esitulepirnid ja mitu kaitset mitu korda läbi ja hiljem uurima hakates mis jama oli siis selgus et genekas laadis 16,9 voldi pealt ja kohati viskas 19V.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

lihtne

Võta üks h4 lamp, ühenda 2 juhet taha ja juhtmete otsa isased klemmid. Pane see kaitsme pesasse ja auto käima.

Pirn peaks hõõguma või põlema hakkama siis tõmba ükshaaval tarbijaid järelt ära kui pirn järsult tuhmiks läheb või kustub siis saad suuna kätte ja hakka komponente kontrollima mis selles ahelas.

Elektrioku töö ei ole kerge nii, et ei viitsi pärist puust ja punaseks kõiki assju seletada

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Endal sama jama olnud, viga oli samuti tagurpidikäigu tulede juhtmestikus, juhtmed olid läbi hõõrunud sealt, kust kohast juhtmed jooksevad kangi juurest alla. otsi viga sealt. See juhtmeosa on täiesti eraldi vahetatav osa, pistik on kangi juures ja teine pistiku osa käigukasti anduri küljes.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus