Hüppa postitusse
Postitatud
comment_21270

Tervist!

Kasutaja päris kaua aega olnud aga teemat pole siia veel olnud mahti teha...

Mootor: M40B18, 1783ccm, 83kw, pritsung, SOHC, bensiinikas...

Värv: metallik must

Tagavedu, manuaal, särgid värgid, el akente nupud (aknad siiski vändaga), Recaro sport-esiistmed, lisapidurituli, "kergelt" toonitud tagatuled ja suunatuled, sumps tal löristab, vähemalt pool kesklukku, katuseluuk, signa, immo, 4 ust, 6 akent, 2 tuhatoosi, kapott ja pagasnik. Kindalaegas on kaa...

Kuudist läheb käima.

Pildid:

atgaaactxy1mtzlayyufezklh2.th.jpg dscn1114copy.th.jpg atgaaad83liigww8lj196tgax1.th.jpg dscn1116td5.th.jpg

Vead:

benapump teeb hirmsat häält aga see savi.

Sooja mootoriga törtsutab käivitades ja mootor pole 2.5L, roolivõim on ja siis ei ole,

Mootoribloki põhja hoiab koos epoliim ja silikoon, Diffrist lekib õli ja see pole LSD. Sõidab bensiiniga, tahab kindlustust, talverehve jne :?:

Enda arvamus:

Ütleks, et üks parimaid mis mul olnud on, läheb näiteks paremini edasi kui Audi Coupe, mis mul oli 2.3

Rahul... 8)

Ahjaa, ja tegu on RaulA endise autoga :D

mTim

• Vastuseid 207
  • Vaatamisi 26,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Lisan siis siia ka, et täna sai Tartu Maakohtu Võru kohtumajja dokustaadid sisse antud. Eks näis, kuidas asjad edasi lähevad

• Vastulause väärteoprotokollile AB 0000000 Käesoleva vastulause sisuks on minu mittenõustumine väärteoprotokollis AB 1240524 tooduga. Soovin esitada omapoolseid tõendeid süütuse tõendamiseks – sünd

• Täna helistas kindlustus ja küsis mis politsei otsus on. Ütlesin, et ma jäin süüdi ja trahv. Vastuseks sain, et nemad küll selle otsusega nõus pole ja mu dokustaadid annavad nad oma juristile üle.

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_45032

Õpi see sisu siis selgeks ka, sest seal pead aru saama ja rääkima ka sellest sisust...Samuti jäta see meelde, et mendid üritavad alati kohtus uusi asitõendeid anda või mingisuguseid muid tõestusi, selle saad kohe ära keelata, sest nende tegevus on lõppenud sellest osas ja tulemsuesks oli sulle see 120e trahvi. Nad saavad ainult õigustada juba tehtud tööde üle, ehk kõik need materjalid, mis sa ise ka ilmselt ikka mendist võtsid, loodan et ikka võtsid selle toimiku sisu, muidus ul polnud kaebustki millegi kohta kirjutada ju :)

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_45753

Nii mulle kohtumajast igatahes öeldi. Siiamaani pole kohtumajast sõnagi kuulnud.

Ja nüüd veidi teistel teemadel. Keskluku aju/relee sai ära vahetatud ja hakkas teine tööle. Niiet kõik salongidetailid said jälle oma kohale. Nüüd võib/saab mind liikumas näha Tartu vahel, kuna sai kolitud kuskil nädal tagasi.

• 3 kuud hiljem...
  • Autor
comment_51100

Täna saabus tähitud kiri:

Vastuseks Teie taotlusele liiklusõnnetuse menetlejalt AS Inges Kindlustus kahjukäsitlejalt arvamuse saamiseks, selgitab kohus, et VTMS §19 lg1p4 kohaselt on menetlusalusel isikul õigus esitada tõendeid. VTMS §115lg1p9 kohaselt märgitakse kaebuses tõendid, mida kaebuse esitanud isiku taotlusel on vaja kohtus uurida. Kui Te taotlete, et kohus uuriks liikluskindlustuse menetleja arvamust, siis annab kohus Teile õnnetusjuhtumi liikluskindlustuse menetleja arvamuse kohtule esitamiseks tähtaja kuni 12. novembrini 2012.a.

Lugupidamisega

Selline vahva kiri :P

• 3 kuud hiljem...
  • 7 kuud hiljem...
  • Autor
comment_67684

Niisiis. Viimased uudised on sellised, et eilse seisuga on auto müüdud.

Kohtus ma sain ikkagi pähe, ma ikka veel olen kindel, et alusetult.

Edasikaebamist sai pikalt kaalutletud ja arutletud aga ei tasunud ära. Ajakulu selle peale oleks olnud lihtsalt nii meeletu. 

Auto sai müüdud, kuna tekkis vajadus pereauto järgi ja sai ostetud E36 Touring.

Pildid on eilsed

post-700-0-23672300-1379843397_thumb.jpg

post-700-0-24485400-1379843408_thumb.jpg

post-700-0-40833200-1379843514_thumb.jpg

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.