Hüppa postitusse
Postitatud
comment_21270

Tervist!

Kasutaja päris kaua aega olnud aga teemat pole siia veel olnud mahti teha...

Mootor: M40B18, 1783ccm, 83kw, pritsung, SOHC, bensiinikas...

Värv: metallik must

Tagavedu, manuaal, särgid värgid, el akente nupud (aknad siiski vändaga), Recaro sport-esiistmed, lisapidurituli, "kergelt" toonitud tagatuled ja suunatuled, sumps tal löristab, vähemalt pool kesklukku, katuseluuk, signa, immo, 4 ust, 6 akent, 2 tuhatoosi, kapott ja pagasnik. Kindalaegas on kaa...

Kuudist läheb käima.

Pildid:

atgaaactxy1mtzlayyufezklh2.th.jpg dscn1114copy.th.jpg atgaaad83liigww8lj196tgax1.th.jpg dscn1116td5.th.jpg

Vead:

benapump teeb hirmsat häält aga see savi.

Sooja mootoriga törtsutab käivitades ja mootor pole 2.5L, roolivõim on ja siis ei ole,

Mootoribloki põhja hoiab koos epoliim ja silikoon, Diffrist lekib õli ja see pole LSD. Sõidab bensiiniga, tahab kindlustust, talverehve jne :?:

Enda arvamus:

Ütleks, et üks parimaid mis mul olnud on, läheb näiteks paremini edasi kui Audi Coupe, mis mul oli 2.3

Rahul... 8)

Ahjaa, ja tegu on RaulA endise autoga :D

mTim

• Vastuseid 207
  • Vaatamisi 26,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Lisan siis siia ka, et täna sai Tartu Maakohtu Võru kohtumajja dokustaadid sisse antud. Eks näis, kuidas asjad edasi lähevad

• Vastulause väärteoprotokollile AB 0000000 Käesoleva vastulause sisuks on minu mittenõustumine väärteoprotokollis AB 1240524 tooduga. Soovin esitada omapoolseid tõendeid süütuse tõendamiseks – sünd

• Täna helistas kindlustus ja küsis mis politsei otsus on. Ütlesin, et ma jäin süüdi ja trahv. Vastuseks sain, et nemad küll selle otsusega nõus pole ja mu dokustaadid annavad nad oma juristile üle.

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_19858

Mind häirivad vead fotodena:

sdc10140.th.jpg sdc10139.th.jpg sdc10138o.th.jpg sdc10137.th.jpg sdc10136.th.jpg sdc10135.th.jpg sdc10133.th.jpg sdc10132.th.jpg sdc10129.th.jpg sdc10127.th.jpg sdc10126x.th.jpg sdc10125.th.jpg sdc10124j.th.jpg sdc10123.th.jpg sdc10121.th.jpg sdc10119n.th.jpg sdc10143v.th.jpg

Esimene pilt pole viga vaid värv mida varsti vaja läheb.

Bumperi alumine osa on suht nukras seisus...

Vasakp. tuled on omadega läbi.

Mõlke ja roostet jagub...

Radiaator lekib vooli juurest...

9dal pildil on juhiuks millel "uksehoidja" lihtsalt ära kukkus.

Siis veel ära kukkunud pidurituli, mis oli suht koomiline :D

Ja viimane pilt on tuxis esivedru :D

• Autor
comment_19821

täna tehtud tööd:

sdc10154.th.jpg sdc10159d.th.jpg sdc10168.th.jpg sdc10167.th.jpg sdc10163.th.jpg sdc10162.th.jpg sdc10161.th.jpg sdc10160.th.jpg

Päeva lõpp:

sdc10197o.th.jpg sdc10196k.th.jpg

Uued padjad küljes, mootorike tõusis märgatavalt :D

Alumise karteri osa ära võttes oli imestus suur, põhjas oli polt, pärit oli see ülemise osa küljes. üldiselt on puudu sealt 2 tükki :D

• 2 nädalat hiljem...
  • 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_19297

blokitihend on ikka teema aga rattalaagrid on suurem.

kellel on kokkupuudet sellega võiks midagi rääkida, et mis tööriistu ja kuidas...

ette panen pidurikettad ka uued

automaailmas oli laagri hinnaks ~700.- kuskilt odavamalt ei saa?

• Autor
comment_19288
ega ei saa küll odavamalt, ma sain igasugu soodustuste ja aledega 500.-

kuna laager on koos rummuga. Vahetamine on lihtne, tõmmitsaga vana maha ja uus peale!

ja kui tõmmitsat pole? saab hakkama?

midagi kuumutama ei pea nagu nissanil? :lol:

• Autor
comment_19272
no kui pidurid jäävad vahest peale, siis ei saa abs ka õieti töötada.Peale jäävad ilmselt kinni jäänud kolvist pidurisuppordis, selles mõttes et ei liigu nii nagu vaja!

ja kõige odavam oleks?

hakkasin siis vahetama ja selgus, et 36 padrun minema jalutanud ;)

teine jama on see, et piduriketta polt on sisse murtud ja nii ta ongi jäetud, nüüd vaja see ka osta UM-ist aga to ju pühade pärast kinni :lol::D

Ebaõnn...

Aga laagri jama tundub olevat, väga vabalt ta just ei käi aga kõriseb vms ja käib tõka-tõka...Lõtku pole

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_18938

lähiajal blokikaane tihendi vahetus, kellelgi Tartus vaba aja sisustamisega probleeme on siis oleks tänulik kui appi tuldaks, endal jääb know-how'd puudu ja vb ka vaja minevaid tööriistu pole...remondiks vajalik õlu minu poolt loomulikult ja vajadusel ka transtport koju :lol: 8)

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.