Veiks. Postitatud 13. veebruar 2022 Jaga Postitatud 13. veebruar 2022 Tean, et suht nõela heinakuhjast otsimine, aga proovima peab ikka, äkki keegi teab kedagi, kellel leidub üks normaalses seisus E30 touringu kere. St seda, et ei hõlma 100h keevitamist, et sellest üldse asja saada. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
extreme327 Postitatud 13. veebruar 2022 Jaga Postitatud 13. veebruar 2022 Mul oleks 325ix kere pakkuda aga seal tõesti vaja hulga keevitust. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 13. veebruar 2022 Jaga Postitatud 13. veebruar 2022 100h kered on veel väga heas seisus kered... Pakkuda oleks 200-300h keresi 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Veiks. Postitatud 14. veebruar 2022 Autor Jaga Postitatud 14. veebruar 2022 13.2.2022 kell 15:59, extreme327 ütles: Mul oleks 325ix kere pakkuda aga seal tõesti vaja hulga keevitust. Suur aitähh pakkumast, aga IXi kere vist ei taha, ma olen sinuga vist varem natukene vestelnud ka juba selle kere osas😄 Eix äkki saab mulle mõned pildid saata oma keredest, siis saame ühele lainele, ma praegu ei kujuta ette, kas sinu 200-300h kered on taastamiskõlbulikud või mitte😄 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 14. veebruar 2022 Jaga Postitatud 14. veebruar 2022 Igat kere ja autot saab taastada, iseasi kas see on mõtekas. Kuna seisavad väljas, siis hetkel saaks ainult katustest pilte, aga sellel pole ilmselt mõtet. Vbl algatuseks viskad oma olemasolevast mõne pildi ps, saan selle põhjal võrrelda. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Veiks. Postitatud 24. aprill 2022 Autor Jaga Postitatud 24. aprill 2022 Ikka otsin🙂 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse