Postitatud 30. märts 201212 a comment_39748 Salongi puhur töötab ainult siis kui juhtida kaitsme peale vool otse akult või K7 releed kokku vajutades. K7 releele tuleb ainult 1 klemmi peale vool. Kust viga otsida?
30. märts 201212 a comment_39749 Ka ma selle probleemi tarbeks sulle juba mitu kuud tagasi infot ei jaganud? Starteri külge minev kõige peenem juhe on kas katki, ühendamata, mootori pistikus valesti ühendatud, või starter ise ei ole korras ja ei anna massi. Juhtme värv peaks olema pruun lilla triibuga annab ta kahele releele massi.
30. märts 201212 a Autor comment_39752 Ka ma selle probleemi tarbeks sulle juba mitu kuud tagasi infot ei jaganud? Starteri külge minev kõige peenem juhe on kas katki, ühendamata, mootori pistikus valesti ühendatud, või starter ise ei ole korras ja ei anna massi. Juhtme värv peaks olema pruun lilla triibuga annab ta kahele releele massi. Ei mäletaks küll. Kuid sellegipoolest tänud info eest, õhtupoole kontrollin üle.
16. aprill 201212 a comment_41019 ei hakka uut teemat tegema , aga vahest lülitab mul puhuri välja nagu kaoks kontakt kuskilt ära, sõidad siis mõnest august läbi ja läheb jälle tööle ja vastupidi... kus see kontakt võib tal kaduma minna, kas see kiiruse lüliti 1.2.3.4 on pistikuga või mis moodi see puhur toidet saab...
Salongi puhur töötab ainult siis kui juhtida kaitsme peale vool otse akult või K7 releed kokku vajutades.
K7 releele tuleb ainult 1 klemmi peale vool.
Kust viga otsida?