Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kõige rohkem rulle mis mina oma elu jooksul korraga näinud:

PA103078.jpg

Aga täna oli jah tavapärasemast rohkem kohal neid, ise jäin natue hiljaks ja nägin 2 rullikat tuli vastu üks oli äkki kosjak ja teine oli Lauri ?

täna oli jah ikka üle keskmise suur osavõtt 8) ...järgmise korrani :D

Fun oli

Poisid ootaks sellis osavõttu veel

kellegil peale Lauri veel pilte??

Täna oli tõesti päris mõnus. Rahvas võiks järgmistel kordadel samamoodi kohaletulekut kaaluda.

Aga täna oli jah tavapärasemast rohkem kohal neid, ise jäin natue hiljaks ja nägin 2 rullikat tuli vastu üks oli äkki kosjak ja teine oli Lauri ?

Kui sa punasega vastu tulid, siis olin jah mina.

Kiire oli, neiu ootas kõht tühi kodus :D

Aga tore oli kogunemine. Pole varem E30 kokkutulekule sattunud. Rulle oli paljulubavalt kohal. Tänud Laurile seljatugede eest. :)

Täna oli tõesti päris mõnus. Rahvas võiks järgmistel kordadel samamoodi kohaletulekut kaaluda.

vabalt

Nägin ka teie kogunemist :) korralikult oli autosi koos.

--

Ise osalesin Hondade kogunemisel.

Nägin ka teie kogunemist :) korralikult oli autosi koos.

--

Ise osalesin Hondade kogunemisel.

jajajaaaa... sa olidki tolle s2000ga jah ? :D

hänghänghäng....krt mul hetkel käsil mõrnaja schweppsiga ja ei ole hea olla :D:lol:

hänghänghäng....krt mul hetkel käsil mõrnaja schweppsiga ja ei ole hea olla :D:lol:

Eesti Mees puhkab :!: :lol:

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus