MairoG Postitatud 22. november 2009 Jaga Postitatud 22. november 2009 Homme liigub keegi mustikasse ? lihtsalt küsin 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
siim999 Postitatud 22. november 2009 Jaga Postitatud 22. november 2009 Ma vist tulen kui rahvas liigub :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martin_S Postitatud 22. november 2009 Jaga Postitatud 22. november 2009 Ma ilmselt kohal... üritan tulla igatahes Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 23. november 2009 Jaga Postitatud 23. november 2009 ma usun et samuti kohal Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 23. november 2009 Autor Jaga Postitatud 23. november 2009 ehk jõuan kah kohale... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 23. november 2009 Jaga Postitatud 23. november 2009 Ma ka kohal Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
siim999 Postitatud 23. november 2009 Jaga Postitatud 23. november 2009 Lahja oli täna. 4 rulli saime kokku ainult. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martin_S Postitatud 23. november 2009 Jaga Postitatud 23. november 2009 liiga lahja :? pagan Järgmine nädal et tuleks rohkem! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 23. november 2009 Jaga Postitatud 23. november 2009 ma soovitaks väikse pausi teha :wink: ja siis mingi aeg uuesti kuskil piljardi saalis 8) tean kohta kus on piljardi 1h on hea ja odav mingi 35kr ja täitsa ok koht Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
paka66 Postitatud 26. november 2009 Jaga Postitatud 26. november 2009 Siia vahele väike küsimus,et te kõik olete juba ammu tuttavad ja sõbrad jah? Et käiks ka vahest kuskil aga ei tunne kedagi.kunagi ma käisin selveri parklas ja sealt edasi saku suurhalli juurde jube imelik oli kõik tunnevad üksteist ja räägivad mina vahtisin aga niisama Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 26. november 2009 Jaga Postitatud 26. november 2009 Siia vahele väike küsimus,et te kõik olete juba ammu tuttavad ja sõbrad jah? Et käiks ka vahest kuskil aga ei tunne kedagi.kunagi ma käisin selveri parklas ja sealt edasi saku suurhalli juurde jube imelik oli kõik tunnevad üksteist ja räägivad mina vahtisin aga niisama Ega kõik kõiki ei teagi, aga astu lihtsalt ligi ütle kes oled ja ühine jutuajamisega. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
paka66 Postitatud 26. november 2009 Jaga Postitatud 26. november 2009 kle aga aitähh nõuande eest.Mulle lihtsalt tundus siis vist et kõik teavad kõiki. Siis aga võib öelda nägudeni Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
paka66 Postitatud 27. november 2009 Jaga Postitatud 27. november 2009 kus ja millal te jälle kokku saate tuleks ka??? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 27. november 2009 Jaga Postitatud 27. november 2009 Räägiti sin väiksest pausist, aga eks näis mis saab.. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 27. november 2009 Autor Jaga Postitatud 27. november 2009 kellel tahtmist ja viitsimist on .. võivad nv. mulle tööjuurde ennast vedada... saab niisama juttu ajada ja kohvi juua samal ajal kui ma uksi vahetan. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
andur Postitatud 27. november 2009 Jaga Postitatud 27. november 2009 Tere. Olen uus e30 omanik ja tahan teada, kas esmaspäeval 30.11.2009 20:00 toimub kokkutulek? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
paka66 Postitatud 27. november 2009 Jaga Postitatud 27. november 2009 Jah vaataks veel see esmaspäev ku palju nägusid kohale tuleks ja siis otsustaks kas teha paus või mitte ;D Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martin_S Postitatud 27. november 2009 Jaga Postitatud 27. november 2009 mina ilmselt kohal... niikuinii sõidan töölt tulles sealt mööda 30.11.09 Nuu võibki teha selle kogunemise nö viimase, Enne suurt Tsölopaati . Seega nüüd jõupingutused kallid kamraadid ja ajage rullikad kuuri alt esmaspäeva õhtuks kella 20.00 eks Mustika alla. Vaatame uued näod üle Parimatega Emase IX omanik Martin_S Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 27. november 2009 Jaga Postitatud 27. november 2009 Emase IX omanik Martin_S Milline see isane IX veel on? Vaatab võibolla astun ise kah läbi seekord. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martin_S Postitatud 27. november 2009 Jaga Postitatud 27. november 2009 Krdi pähkel mis vaatad.... sa lubad iga esmaspäev, et tuled Emane Ix on selline, kes näitab tujusid nagu minu oma, Söök ja Jook ei sobi ja kätte ka ei anna Ja muidu selline naissoost auto Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 27. november 2009 Autor Jaga Postitatud 27. november 2009 eelmine kord tuli mootorivahetus ette... aga seekord ikkagi 99% kohal Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martin_S Postitatud 27. november 2009 Jaga Postitatud 27. november 2009 Hakkab looma Davai Davai inimesed. Ärge olge nii laisad Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 27. november 2009 Jaga Postitatud 27. november 2009 kellel tahtmist ja viitsimist on .. võivad nv. mulle tööjuurde ennast vedada... saab niisama juttu ajada ja kohvi juua samal ajal kui ma uksi vahetan. Kas Laupäeval paned veel uksi ette? Kus su garage asub? Ja palju kohv maksab Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 27. november 2009 Jaga Postitatud 27. november 2009 hmm tuleks ka isegi kohale kui oleks millegagi tulla 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
andur Postitatud 27. november 2009 Jaga Postitatud 27. november 2009 ajage rullikad kuuri alt esmaspäeva õhtuks kella 20.00 eks Mustika alla. Vaatame uued näod üle Kus see kogunemine siis on? A Le Coq arenal parklas või eks Mustika parklas, kus see muidu on? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse