Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

ma soovitaks väikse pausi teha :wink:

ja siis mingi aeg uuesti kuskil piljardi saalis 8)

tean kohta kus on piljardi 1h on hea ja odav mingi 35kr ja täitsa ok koht

Siia vahele väike küsimus,et te kõik olete juba ammu tuttavad ja sõbrad jah?

Et käiks ka vahest kuskil aga ei tunne kedagi.kunagi ma käisin selveri parklas ja sealt edasi saku suurhalli juurde jube imelik oli kõik tunnevad üksteist ja räägivad mina vahtisin aga niisama :D

Siia vahele väike küsimus,et te kõik olete juba ammu tuttavad ja sõbrad jah?

Et käiks ka vahest kuskil aga ei tunne kedagi.kunagi ma käisin selveri parklas ja sealt edasi saku suurhalli juurde jube imelik oli kõik tunnevad üksteist ja räägivad mina vahtisin aga niisama :D

Ega kõik kõiki ei teagi, aga astu lihtsalt ligi ütle kes oled ja ühine jutuajamisega.

kle aga aitähh nõuande eest.Mulle lihtsalt tundus siis vist et kõik teavad kõiki.

Siis aga võib öelda nägudeni :D

• Autor

kellel tahtmist ja viitsimist on .. võivad nv. mulle tööjuurde ennast vedada... saab niisama juttu ajada ja kohvi juua samal ajal kui ma uksi vahetan.

Tere.

Olen uus e30 omanik ja tahan teada, kas esmaspäeval 30.11.2009 20:00 toimub kokkutulek?

Jah vaataks veel see esmaspäev ku palju nägusid kohale tuleks ja siis otsustaks kas teha paus või mitte ;D

mina ilmselt kohal... niikuinii sõidan töölt tulles sealt mööda :D

30.11.09 Nuu võibki teha selle kogunemise nö viimase, Enne suurt Tsölopaati :D . Seega nüüd jõupingutused kallid kamraadid ja ajage rullikad kuuri alt esmaspäeva õhtuks kella 20.00 eks Mustika alla. Vaatame uued näod üle :)

Parimatega

Emase IX omanik Martin_S :D

Emase IX omanik Martin_S :D

Milline see isane IX veel on? :D

Vaatab võibolla astun ise kah läbi seekord.

Krdi pähkel mis vaatad.... sa lubad iga esmaspäev, et tuled :D

Emane Ix on selline, kes näitab tujusid nagu minu oma, Söök ja Jook ei sobi ja kätte ka ei anna :D Ja muidu selline naissoost auto :)

kellel tahtmist ja viitsimist on .. võivad nv. mulle tööjuurde ennast vedada... saab niisama juttu ajada ja kohvi juua samal ajal kui ma uksi vahetan.

Kas Laupäeval paned veel uksi ette? Kus su garage asub? Ja palju kohv maksab :D

ajage rullikad kuuri alt esmaspäeva õhtuks kella 20.00 eks Mustika alla. Vaatame uued näod üle :D

Kus see kogunemine siis on?

A Le Coq arenal parklas

või

eks Mustika parklas, kus see muidu on?

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus