Hüppa postitusse
Postitatud
comment_23662

Sain ka siis uue auto omanikuks ::D:

Autol 1,8 83kw mootor peal polegi rohkem vaja üle 90 nagunii sõita ei või ja bena võtab ka vähe.

1.Esineb iluvigu ja roostet kuid mitte läbivat ja suhteliselt vähe ühe ukse ääres ja esimeste poritiibade ääres.

2.Juhupoolse öötshoova puks on vist ka kulunud aukudes teeb juhipoolne esiratas natuke kolksu(milles peale õõtshoova puksi asi veel olla võib?)

3.Nii vana auto puhul suht arusaadav asi et pisivigu esineb. Mootoril tehtud kapraremont, kuid mootoril on klõbin sees mis väga häirib

4.Ise olen autoga rahul ja see on minuarust kõige tähtsam, need vead mis avastanud olen teen vastavalt oma rahakoti võimetele korda.

5.Autol sees M istmed

6.Tuleviku plaanidest siis vb niipalju et tahaks välist M paketti

Ja lisan siis mõned pildid :wink: http://www.album.ee/node/16440704/50121863#browse ei oska siia teemasse kahjuks kohe panna kui keegi targem viitsib siis võiks selle ära teha

• Vastuseid 52
  • Vaatamisi 10,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

comment_18095

Nujah ega kui aus olla siis ma ise neid kasutada ei jõudnudki rohkem kui aint paar-korda sisse istuda ja unistada, et auto sõidab. Muideks endalgi oli plaanis need korda teha aga näed ei jõudnud selleni. Kasutaja Jänx krt tuli oma rahapatakaga ja viis auto kogu täiega ära. :D

• Autor
comment_18094
Nujah ega kui aus olla siis ma ise neid kasutada ei jõudnudki rohkem kui aint paar-korda sisse istuda ja unistada, et auto sõidab. Muideks endalgi oli plaanis need korda teha aga näed ei jõudnud selleni. Kasutaja Jänx krt tuli oma rahapatakaga ja viis auto kogu täiega ära. :lol:

Ja siis tulin mina oma kui kasutaja Jänx oli unistamas, et ta auto sõidab ja viisin ta istmed kogu täiega minema :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.