Postitatud 9. aprill 200816 a comment_25058 Kas siin foorumlastest on keegi ostnud MAFIA stange? teistest stangedest palju kallim ja ilusam aga kas samuti õhukesest läti klaasplastist? kui kellegil on pilte küljes olevast MAFIA stangest, siis oleks hea kui te neid ka minuga jagaks :?
9. aprill 200816 a comment_25054 http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=6583&start=0 võta rinaldo86-ga ühendust ja küsi siiski kipun arvama, et maksab ainult välimus
23. aprill 200816 a comment_24804 mulle meeldib see stanege enal ka plaanis osta lähiajal sama siin pikemat aega jälgind 8)
12. mai 200816 a comment_24632 meil vennaga on valmimas e36 tuning projekt ja stange tellisime samuti gup-tuningust...päris tugev oli teine ja ma arvan et mafia stange on samuti tugev....ainuke asi on see et talvel ei soovita sõita tuningstangedega sest kylma tõttu muutuvad need rabedaks 8) endale ka se stange silma jäänud
4. juuni 200915 a comment_19556 ka minul on see MAFIA stangede komplekt mõtteis mõlkunud, on ta siiski üks paremini sobivaid tjuuningstangesi minu meelest mis e30 sobida võiks peale M-stangede ja originaali
23. juuli 200915 a comment_18798 maffia on tehtud ainult face-liftile ja kahjux see kvaliteet on selline rohkem huinjaaa kui mnjaaaa ma nii loogiline iin vara hommikul ,aga ise riidega sõber oled mix mitte paar kihti lisax ja talatad ära ja kak milinki
Kas siin foorumlastest on keegi ostnud MAFIA stange?
teistest stangedest palju kallim ja ilusam aga kas samuti õhukesest läti klaasplastist?
kui kellegil on pilte küljes olevast MAFIA stangest, siis oleks hea kui te neid ka minuga jagaks :?