Hüppa postitusse

Esiletõstetud vastused

comment_111039

Väga viis, et see valmis sai ikka. Mis plaanid on edasi? Loodan et mitte midagi suurt, selline hea rahulik sleeperi tablett praegu :D

Mäletan üle-eelmise omaniku käest seda masinat, kui veel originaalmootoriga oli, oleks võinud ka ära osta talt selle kuid praeguse seisuga on pigem vb isegi paremini läinud. Ma oleks kasutanud seda ülikooli ajal igailma liikurina ja selle jaoks oleks kõva kerega masin lihtsalt raisku läinud.

• Autor
comment_111040
7 minutit tagasi, GTA ütles:

Väga viis, et see valmis sai ikka. Mis plaanid on edasi? Loodan et mitte midagi suurt, selline hea rahulik sleeperi tablett praegu :D

Mäletan üle-eelmise omaniku käest seda masinat, kui veel originaalmootoriga oli, oleks võinud ka ära osta talt selle kuid praeguse seisuga on pigem vb isegi paremini läinud. Ma oleks kasutanud seda ülikooli ajal igailma liikurina ja selle jaoks oleks kõva kerega masin lihtsalt raisku läinud.

Tere, ei ole tõesti midagi suurt plaanis, suvel hea töristada sellega. :D Eks midagi nipet-näpet on vaja ikka teha, aga üritan jätta ta selliseks, nagu ta on. :D Talvel ma temaga jah, sõita ei kavatse, peale kere ehitust pole ta minuarust lund näinud, õnneks :P

Muudetud , muutis tafkae30

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.