Hüppa postitusse
Postitatud
comment_31638

Niih mõtsin, et teen kah teema uuest igapäeva liikurist, siis lõpuks ära.

Tegu, siis kolmada rulliga mis mul on olnud ja seekord siis jällegist 2.3 mootoriga isend.

Jõudis ta minuni harjumaalt, täpsemalt siis Sauelt ja sellise hinna eest nagu ma ta kätte sain oli autot küll, kohe sai ka mõtteid mõlgutatud, et mingid v'heke popimad veljed võiksid all olla kui orig. 14" plekid ning sai Tiiduga ühendust võetud ja temalt ära toodud 16" x 8" ja 16" x 8.5" laiemaks keevitatud plekk veljed, Algselt auto seisis miskine paar kuud mul hoovi peal ning üritasin teda väheke rohkem sõidu valmis saada. Kuid vend (ehk Martin_L) suutis oma ix lahti saada ja tal polnud millegiga sõita ja võttis mult fordi ära ja pold muud teha kui Bemmiga siis ise liikuma hakata.

Algselt polnud mul kollektori tihendeid vahel ja lörises masin üsnagi kõvasti, mitte et ta praegu väga palju vaiksem oleks aga sai siis need uued ostetud ja tihendid vahele pandud. Tihendite vahetusega on ka muidugi oma stoori nimelt kõik poldid olid põhi mõtteliselt näppuga kinni keeratud ja nii lihtsat kolle tihendi vahetust pole mul enne olnud. :D

Lisaks siis sai kohe alguses vahetatud bensu filter, õli filter, õli, tosool, taga istmete seljatoed, bensu taseme andur, uus ventilaator külge pandud, peeglid vanad olid katki ning uued on soendusega. taga amordid ning vedrud ja ette sai miskine -40 madaldus alla.

Plaanidest siis hetkel nii palju et on ostetud m52b28 mootor valmis mille tahaks tööle panna proge aju ja väheke parema väljalaske süsteemiga, Kevadel ilmselt esimest otsa veel 40mm madalamaks ja tagumist otsa 60mm. 3.64 LSD diffri, sport sadulad ette ja keretööd ära teha ja esialgu oleks nagu kõik.

Aga mis ma siin romaani ikka kirjutan, mõned klõpsud kah siis:

PB056398.jpg

PB056339.jpg

PB056315.jpg

• Vastuseid 131
  • Vaatamisi 16,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Esiletõstetud vastused

comment_65193

Septembri lõpus peaks olema Raplas streedi finaal... seal oleks ma usun kõige mõtekam osaleda, kuna rada selge ja auto jõuab seal minna ka . 
Haapsalus betooni peal ei tohiks ka probleeme olla, pärnus ma arvan, et jääb väheks natuke. Sõidetud saaks, aga no vägistamist oleks rohkem kui asi väärt on :D

Mingi väike ideekene on endalgi Rapla etapil pulli teha, kuid kässarit ja kemppi diffrit oleks vaja :P
Mootori poolest võib juba nüüd hakata mõtlema sellele ;)

Mul peaks mõni 14 plekkvelg ka veel olema, rehve on ka mõni, kaua seisnud ja kõvaks läinud, hea lahjale autole alla panna :D
Aga eks paista mis saab. kui ise minna siis ära ei tahaks anda :D samas kui ise ei lähe, siis võib mõelda küll 

comment_65206

no peab seedima seda... aga päris pull oleks küll :)

peaks originaalasendis kässari leidma ja külge pookima... ja no difriga tuleb ka miskit teha... 4.25 on olemas aga krt vahetada ei viitsiks :D ja igapäevaselt kemppiga ringi uhamine vajab seedimist, et kas ma viitsin :D

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_66910

Oktoobris tuleb, siis selle masinaga viimane sõit selleks aastaks ja seoses sellega oleks veidi abi tarvis. Nimelt, siis rehvi varu on hetkel otsakorral ja kui kellegil vedeleb 14" või madala profiiliga 15" rehve ja tahaks neist lahti saada, siis võite märku anda.

• 3 kuud hiljem...
  • Autor
comment_71624

Pole tükk aega miskit kirjutanud, aga ega väga midagi pole toimunud ka selle autoga. Oktoobris sai, siis tehtud viimane sõit ja kõik läks hästi, kui mõni tünn välja arvata, aga ikka juhtub. Auto pidas ilusti vastu ja mingeid probleeme ei esinenud. Hetke seisuga, seisab masin maja kõrval ja ootab järgmist aastat. Ilmselt mingi hetk viin auto ikkagi kuskile garagesse ära, sest ei taha jälle teda lume ja külma kätte jätta. Mõtteid järgmiseks aastaks on ka, aga eks nendest räägib siis kui midagi reaalsemaks hakkab muutuma.

Ja tänud kõigile kes rehvidega aitasid.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.