Hüppa postitusse
Postitatud

kui vaip hakkas põlema siis keevitaja kiiresti tegi seda lahti ja nüüd ma ei tea mis plast.kinnitus peab seal olema?

äkki keegi teab.... ja praegu ei saa seda kinni ka panna....kui kellegil on ostan ära või keegi kingib? icon_smile.gif

IMAG0375.jpg

IMAG0376.jpg

IMAG0377.jpg

Lahenduse pakkus eix22

Mine lahenduse juurde

Esiletõstetud vastused

Nende piltide järgi on sul uut armtuuri ka vaja.Mis valged laigud need seal on ?Plastikust kinnitused on külgedel selle üllemisel plastikul midagi ülle mõistuse rasket pole seal.

• Autor

Aitäh Teile..aga need valged laigud ..ei tea mis see. on..äkki kunagi oli mingi kleeps või ikoon kleebitud...ja see krdi keevitaja pani seda plastikut valesti ja ütles mulle et midagi läks katki v6i ta kaotas seda ja sellepärast pani need suva kruvid sisse....aga proovin seda õigesti panna . Väga hea kui on targad inimesed siin foorumis kes võivad aidata :)

• Autor

proovisin panna teistmoodi...ei saanud...

pilte:

IMAG0382.jpg

IMAG0384.jpg

IMAG0383.jpg

Muudetud , muutis e30fan

• Autor
Saab küll, neti teel on seda ka väga keeruline panna. Kinnitused on katki ka rebitud, näed seda ise ka ju. Puudu on plekid ja kruvid, mis on olmselt armatuuri küljes veel.

Kas sa saad enda autost pildistada..sest ma ei saa aru...:D

Pagan kas facel ongi selline mega auk seal plekki kohal .Aga müra summuti see on hea mõtte,prel seda ei ole.

See osa on sama nii faceliftil kui ka pre faceliftil, et mis auku silmas pead Hiis? See polsterdusega kate on diisli oma.

E30fan,see kate mille sulle nüüd saadan, on ilma polsterduseta, polsterdusega asju oleks omalgi veel vaja soetada.

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor

teema lukku! aitäh eixile! plastik ja aju pandud! auto nüüd ilus ja sõidan korralikult nagu ennem :)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus