Sull Postitatud 25. jaanuar 2015 Jaga Postitatud 25. jaanuar 2015 4 ust facelift. Ma ei tea mis ja kas nendel mingit vahet ka on. Realoem näitab et peale touringu vist sobivad kõik, vb ka touringu omad. Kapoti alla tulev alumine toru suri vist vanadusse ja murdus ära. Realoem näitab küll et need torud käivad radika küljest ära, aga vaevalt keegi mulle seda toru eraldi müüb ? http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=AC21&mospid=47270&btnr=64_1720&hg=64&fg=15 56629900neli Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
-Kaido- Postitatud 25. jaanuar 2015 Jaga Postitatud 25. jaanuar 2015 Vaatan homseks üle, peaks leiduma nii torusid kui ka komplektseid radikaid. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
soonikx Postitatud 25. jaanuar 2015 Jaga Postitatud 25. jaanuar 2015 Mul ka vedeleb terve see kupatus, koos mootorite ja asjadega. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ivar130 Postitatud 27. jaanuar 2015 Jaga Postitatud 27. jaanuar 2015 ka mul olemas, pilt albumis. asub paides Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse