Postitatud 8. november 201410 a comment_86040 Vaja siis: FL paaki kuudi koeravõrku kässari konsooli el peegli nuppu diisli tankimistoru suure flantsiga kardaani 88- klaasitõstuki e.vasak kella või digikella katteplastiku jupid peavad olema korralikud,pakkumine loos kontakti,asukoha ja hinnasooviga. TLN 58152794 Muudetud 7. detsember 201410 a, muutis valgma
8. november 201410 a comment_86041 Sorry, et teemat risustan kohe, aga sellist asja siin maal ei eksisteeri. Kõik touringu laed on rohkemal või vähemal määral alla vajunud/lahti lasknud. Musti lõpuotsa edition lagesi olen kohanud üsna heas seisus, neid aga luugita variante ei tehtud kuna edition paketti kuulus katuseluuk. Lisaks on ilma luugita touring üsna haruldane ja väheesinev Ilma luugita lage on lihtne eemaldada ja katta uue riidega, originaal musta lae tekstiilile on samasugune analoog olemas ,olen sellise riidega tehtud lage näinud ja väga viisakas.
16. november 201410 a comment_86346 Kuna ise jälgin pidevalt UK kuulutusi, siis jäi silma see: http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E30-TOURING-NON-SUNROOF-ROOF-/281485426346?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4189d6beaa
7. detsember 201410 a comment_87183 Ma nyyd ei oska 6elda kas diisli tankimis toru on teisugune kui bensuka oma aga kui pole siis oleks pakkuda liivapritsis k'ainud ja happevannist l'abi loputatud .Asub Tallinnas 20 eur.
Vaja siis:
FL paaki
kuudi koeravõrku
kässari konsooli
el peegli nuppu
diisli tankimistoru
suure flantsiga kardaani
88- klaasitõstuki e.vasak
kella või digikella katteplastiku
jupid peavad olema korralikud,pakkumine loos kontakti,asukoha ja hinnasooviga.
TLN
58152794
Muudetud , muutis valgma