Hüppa postitusse

Trax

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Trax postitas

1. Minumeelest talvel hullamiseks e30 igati ok..
  2. D2 racing coilid. Reguleeritavad igatepidi,metallist tugilaagritega. Camberplated. H: 900€
  3. Trax vastas Trax postitusele asukohas Autod
    Tulesid pole vaja,kapotti,polle,tiibasid pole vaja,istmeid pole vaja,pagassiluuk jamuksed voiks olemas olla,tuuleklaasi pole ka vaja,tehnikat pole vaja
  4. Trax vastas Vazza postitusele asukohas Autod
    Jehuu,mu vanapill jälle välja ilmnud. Ōnneks vōi kahjuks sōber pidi bronnimis tasu homme vazzale ära kandma.
  5. Trax vastas Haavel postitusele asukohas Varuosad
    B4 pole tuuninguks vajalik muuseas:D
  6. Trax vastas SiimK postitusele asukohas Varuosad
    Veerev kere,lmamooator ja salonita
  7. Pyssist korralik kivikaitse peale:d
  8. Trax vastas RDMU postitusele asukohas Muud mootorid
    Tomzi driftikal oli minumeelest m51kast kasutusel m20 turbokal.
  9. Trax vastas RDMU postitusele asukohas Muud mootorid
    ega kleegi ei tea,kas m51 otsast kast ka istub m50 külge bolton? m51 kast peaks kannatab suht kõva kärtsu ja mürtsu juba ju.iseasi,mis tagumise ülekandega tegema peaks
  10. küsidki veokavärvi:) pm pinnakad need.
  11. Trax lisas postituse asukohas Autod
    Sillad,mootorid pole olulised,esitiivad,kapotid samuti.uksed voiks olemas olla.pakkumised ps.
  12. Trax vastas Bymer postitusele asukohas Tuuninguks vajalik
    D2 racing coilid, 900€ Edit: neil korgus ja jaikus regullitav,ees on camber plated jantagumised tugioaagrid metallist.
  13. Trax vastas Silwer postitusele asukohas Õpetused - Teadmiseks
    Mul ees regullitavad rattakalded nkn,eks paistab mis saab:)
  14. Mul olemas tiivad,tee pakkumine.
  15. Trax vastas Silwer postitusele asukohas Õpetused - Teadmiseks
    Ehk keegi oska oelda,kui nyyd selle setupiga votta kasutusele esimene velg 17x8,5 ja et sinna 15kanti,mis reaalselt toimub? Tiivakaare alla mahub,mul kaared 2" laiemad,aga rattaid keerates kuhugi astu ei kai?
  16. Trax vastas Silwer postitusele asukohas Õpetused - Teadmiseks
    Nii,mul mure,ees ammusest ajast kallid coilid(1600€) aga nyyd tahaks 5x120,mida kuradit hakata peale esisillaga,et pystak sama jaaks,lahendus viisakas ja kannataks kasutada 17x8-8,5laiia velge?!
  17. Tahaks ka näha e30 mis on passis 328...
  18. Trax lisas postituse asukohas Teised autod, vidinad
    Müüa traatkeevitus,asub sakus,asjal on kasutus jälgi,kuid toimetab eeskujulikult. 100-200 eur eest ära ei anna,reaalseid pakkumisi ootaks postkasti. info keevituse kohta leiab siit : http://www.weldingmachineworkshop.co.uk/Esab-LKB-320-amp-compact-mig-welder.html 55692192
  19. http://www.weldingmachineworkshop.co.uk/Esab-LKB-320-amp-compact-mig-welder.html 600€
  20. Mida sa üldse ehitada tahad?
  21. Jeepi velgi oli hea teha? ise neid samu teinud korra 2008/2009 kandis vist
  22. Ennustan,et see mootor esimese nädalaga laiali,kui sõitma saadakse:D
  23. minul polnud vahedega mingit probleemi,istus paremini kylge,kui eelmine b osa käkerdis.
  24. Mina uste vahedesse ei pannud midagi,nii juba kahel autol

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus