Hüppa postitusse

Airi L

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Airi L postitas

1. Kõik pildid (piltide lingid jne), videod ning tagasiside ürituse kohta on oodatud siia teemasse. P.S.- Aitäh, et tulite ja te olete ikka kuradima lahedad. Järgmine aasta uuesti!
  2. Ei no mis see nüüd siis ära ei ole. Sõidad laupäeval Oorele ja pühapäeval tagasi. Mis sa teed seda korteri remonti öösiti või?
  3. Tähelepanu TARTU rahvas! Kogunemine Tartu Lõunakeskuse Bauhofi parklas. Väljasõit kell 11.30. Jõuame Valka orjenteeruvalt ajavahemikus kell 12:30 - 13:00 Küsimuste korral helista: Egert 56-950-807 Valgas kohtume militaarmuuseumi parklas, Pikk 16. Kogu info laupäevase liikumise kohta erinevatest linnadest on ka kirjas esimeses postituses!
  4. Ai jaa, mul on töö number praegu. 5886-4444. Aga sellel mootoril on ka Tallinnast üks huviline.
  5. Niipea kui uued stanged ette saan, jääb üle esilisa (ei ole originaal, aga kõik kinnitused olemas. Pmst täpselt koopia) ja esimene ja tagumine stange mis on uue värvi saanud endale eelmine suvi. Igati korralikud.
  6. TÄHELEPANU laupäevane PÄRNU rahvas! Kogunemine on kell 10.00 Pärnu Kaubamajaka parklas. Hiljemalt hakatakse liikuma kell 10.30 ning Viljandi Centrumi parklas on Tallinna rahvaga kokku saamine ja sealt edasi Valka sõit. Pärnu inimesed orgunnib Viljandisse Eliise22. Kõik küsimused mis on seotud Pärnu-Viljandi kogunemisega palun esitada temale, tel: 5697 9765
  7. Väike update vahepeal. Sidur sai vahetatud ja töötab kenasti. Toivo lasi käigukangi ka veits lühemaks, muidu sõitsin nagu Austraalias traktoriga. Üks päev vurasin koju ja siduri pedaal hakkas jälle tühja käima. Õnneks jõutsin koju nii, et viimased meetrid veeresin lihtsalt inertsist maja ette. Seekord andis saba siduri töösilinder mille sain ka tuttava pool vahetatud. Samal ajal nuputasime kuidas tagumine MT2 stange külge saada. Õnneks saatis Maero saaremaalt mulle vana tavalise tagumise stange millelt võtsime seest välja tala ja küljekinnitused. Aretasime need uue stange sisse ja uskumatul kombel kõik toimis ja stange seisis kenasti õige koha peal. Nüüd on vaja veel esistange ette proovida ja siis värvimisse saata ning lõpuks külge panna. Mootor lõpetas puperdamise iseenesest. Peale küünlate vahetust ikka jonnis veits aga peale suuremat süütepoolide, pihustijuhtmete jms näppimist on siiani õnneks kõik timm (sülitan nüüd kolm korda üle õla). Kuna mul on esimene suvi kus elan männimetsas, siis vahepeal kui masin seisis umbes nädala, oli vaatepilt päris rets. Männitolm ja muu floora moodustasid mu autole suht paksu kihi kamoflaaši peale. Peab vist garaaži ehitama. Isaga Stangeproov Niisama kodukandis
  8. Pole veel kindel. Selle pärast tahakski teada kas keegi üldse ühineb nendes kohtades või mitte. Niisama pole mõtet aega raisata ja tühja oodata. Kert pärast hakkab jonnima jälle, et miks meil nii kaua aega läheb
  9. Tallinna rahvas kes tuleb LAUPÄEVAL! Koguneme Järve Selveri parklasse laupäeva hommikul. Kell 10.00 hakkame Oore poole liikuma nii, et võiks natuke enne kümmet kohal olla ja kellel vaja saaks ka poest läbi käia. Kes veel laupäeval on tulemas palun andke teada, et saaksin organiseerida vahepeatused suuremates linnades, et teid sealt sappa korjata. Marsruut kulgeb Tallinn-Rapla-Türi-Särevere-Võhma-Viljandi-Karksi-Tõrva-Valga Küsimused saavad vastuse helistades mulle: 5886-4444
  10. Minul olemas. Mootor asub valgas.
  11. Ma võin sind 1.8-ga aidata
  12. Hahhh, jätsite nüüd käik kenasti meelde, et oo7 ei osta enam kunagi rullikat. Well, we will see about that. Ajalugu näitab midagi muud tavaliselt
  13. Ikka Lõuna-Eestisse, Oorele
  14. Aitäh, Eix. Aga sain juba kardaani ✌🏻🙂
  15. Hetke seis on siis selline, et on vaja roolikardaani, sidurit ja küünlad tuleb ka üle vaadata. Tundub, et gaasi andes masin veits puperdab. Siduri saan vast järgmine nädal vahetatud. Roolikardaani pole veel otsinud. Kui kellelgi on vedelemas mõni siis võib vabalt märku anda. Ja ma ei tea kas mul on parakad, aga vahest tundub, et terve auto väriseb kuidagi liiga palju tühikäigul. Teinekord jälle on kõik okei. Paar kiiret telefonipilti ka...
  16. noh, aknad alla ja linnatripile
  17. Eile õhtul sai auto valmis! Sain natukene sõita ja järsku hakkas midagi klobisema n.ö. armatuuri alt. Mida madalam käik seda intensiivsem/kiirem kopsimine tuli. Jäin siis teeäärde seisma, andsin tühikäigul pöördeid ja no tunne oli selline nagu keegi tahaks haamriga seest poolt läbi armatuuri tuppa tulla. Mõtlesin siis, et helistan Toivole, tema on raudselt reede õhtul garaazis, näpud õlised. Minu imestuseks oli tüüp hoopis kodus. Hakkasin siis seletama, et kuule mul siin tead armatuuris mingi klohmimine käib ja no üldse ei saa aru milles kühvel. Toivo ei lasknud mul kaua mingit seosetut juttu ajada ja ütles, et tavai kohtume garaazi juures. Veeresin siis kohale ja väikese kuulamise/vaatamise järel selgus, et millegi pärast ei meeldi masinale see kui puhur on sooja peale keeratud. Nii, kui näidik sai külma peale pandud oli vaikus. Minul oli sellel hetkel ilmselt elu parim wtf nägu ees. Toits siis ütles, et SOLENOID! Mul oli siis, et aaa ahahhh, jahh, okeiii. Nüüd hakkangi googeldama kohe Anyway, see polnud ainukene probleem. Selgus ka et siduri survelaager teeb häält nii, et saan nüüd uue siduri ka osta, wupiduu. Aga sõita on hea, üldse ei kurda, ikka teine asi. Ma just sõbrale mainisin võrdluseks, et see m50 mootor jõuab viiendaga mäest üles samamoodi kiirendada nagu 1.8 teise käiguga mäest alla. Eks nipet-näpet asju on veel teha aga mitte midagi hullu. Aaaa, ja käisin siis täna UuuEmmis ka. Ostsin stangede jaoks tüübleid ja muud mudru kokku. Muud polegi kui et ..booom, I'm broke! Aga njah, mul on vaim juba valmis, kujutan ette kuidas kõik läheb üliladusalt, lihtsalt võta stange, ja pane ette ja olemas. NOT! Homme panen paar pilti ka.
  18. Nunii, aku + kaabli peab veel tegema, siis kapotialune valmis.
  19. Kleepse veel on. Kui palju soovid ja kus kandis asud?
  20. See läks jah kiirelt. Eile õhtul aeti auto garaazi ja tänaseks on siis uus mootor omal kohal ja pidurivõim vahetatud. Käigukangihoovastik tuleb lühemaks teha ja mootorijuhtmestiku pistik ei sobi kere omaga kokku. Eks neid üllatusi tuleb nagunii veel, mul on vaim valmis juba. Mootoriruumi oleks jah võinud korrastada. Ausaltöeldes ma ei tulnud kohe selle pealegi . Aga pole hullu...
  21. Nuniih, auto on nüüd töös. Eile sain ka paisupaagi, selle mis ei istu radika kyljes vaid kinnitub kere külge. Pole veel välja mõelnud kuidas see sinna kapotialla istuma panna.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.