Hüppa postitusse

gtboy

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis gtboy postitas

1. täna oli siiis see päev kui ladusin rulli kokku natuke rohkem kui 6h pimedas garages kuhu mahkus pool autot sisse ainult . hommikul maale minnes tuli uudis et puu on kukkunud liinidesse ja elektrit ei tule enne 20.00 tagasi aga huvi oli suur auto kokku panna sest poool suve juba pm läbi .... sai siis esimesed 50 km sõidetud ka ,natukene vaja veel sättida ja siis juba minuarust vägahea
  2. täna panin velgedel rehvid peale ,tagumised läksid break lineriga ,üks läks hästi aga teisega pidi vähe pusima , käekarvad ja kulmud vähe kärssasid aga peale ma sain
  3. auto nüüd kodus . varsti koos ja siis juba kaameraga ilusad pildid ... keegi teab kas neid akna tihendi liiste saab ka kuskilt klaasivahetus punktis või ainult um ja h2 est
  4. nägin sama autot reedel pärnus raunexi ees 12-13 vahel
  5. gtboy vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Äkki kellelgi on 2 te sellist polti ?
  6. ma sellepärast valisingi tikkurila värvi lihtne värvida,tuli hea hinnaaga kätte ,peaks olema vastupidav ja veel ilus tera ka värvi sees nüüd veljed ka pritsitu , krunditud värvitud ja lakitud kaduma on läinud need tagaakna avamis punnid kui kellegi üle võib ps pakkuda
  7. Tegemist on mingi 2he komp. värviga- mõeldud tööstuslikuks kasutamiseks- samas seal kohe säde sees aga seekord läks lakk ka peale ,värv ise oli vist Tikkurila toode. kui täpsemalt huvitab võin järele vaadata vms. Kambri hinda ei oska öelda kuna see esimene auto mis seal tehti , muidu värvitakse seal veokaid traktoreid ja muud tööstusliku rauda ise olen tulemusega rahul . veljed ongi erilaiusega ees 7,5 ja taga 9 . ja üritan ikka tagaosa ka tuua maakerale lähemale
  8. tuttav kes pidi juba eelmine korda auto üle värvima aga aja puudumise tõttu ise üle võõpasin , vaatas autot juba suvel ja ütles ,et enne uut suve tahaks mu auto ülevärvida. Nüüd sobitati need b tiivad ka nii hästi ette kui võimalik ja kapot ja tagaluuk ajati ka paika nüüd auto värvitud ja ootab kokku panemist värv sama mis eelmine korda aga kordades paremini peale kandud veljed ka nüüd sirged ja need ka lähiaja pritsi ja värvi proovisin rehvi ka peale velg 9 tolli lai rehv 205 50 16 äkki keegi teab kus saaks neid esi ja taga akna liiste hea hinnaga , kas tasub um neid tellida või on mõni parem koht
  9. ostsin enda arus vedrud 40mm ja taga 60mm aga tagumine ots liiga kõrge sõber arvas et äkki sain touringu vedrud. äkki keegi teab kui kõrgete vedrudega tegu ja mis sinna asemele panne et saak auto esi ja tagu osa võrdseks
  10. nägin eile pärnus raekülas 21 ajal oranzi 4 ukselist rulli
  11. Pärnus on avatud Autovärvikeskus, mis asub Lao tn 9. Leiate sealt kõik vajaliku seoses autovärvimisega, poleermisega ja pesuga.Avatud E-R 09:00-17:30L 09.00 -16:00http://www.facebook.com/parnuautovarvikeskusLugupidamisega
  12. mu see niimoodi lahendatud rellakaga pooleks toru sisse ja keevitad kokku .
  13. selge sedaa ma arvasingi .. kardaan e36 320i ja e30 318 omadest kokku pandud
  14. hetkel jäävad borbet t alles ei tea kas need erilaiusega veljed lähevad bemmi alla või mitte ei sa päris täpselt aru mida küsid ? aga auto ootab vaikselt kevadet
  15. 10.12.13.17.35.36.38.42.52.59.65.74.
  16. suveks vaja korda teha: tagumised sirgeks , liivapritsi ja värvialla ei tea kas äär tuleks ärapoleerid , teha tume või üleni veljehõbedaga muidu replica borbet type a ees 7,5JJ ja taga 9.5JJ
  17. auto jäi kevadet ootama . . talvel autoga plaane palju , elame näeme mis kevadeks saab tõin veel talveks ühe e36 hea lasta
  18. Õli jälle sees- alla andis siis aduri koht vms. sinna sai siis "pime" ette ja asi lihtne. Igaks petteks üritan muretseda ikka lisaks ühe riiulile- kuna järgmine kord nii õnneks enam minna ei saa... Loomulikult ei suutnud põrandalt õli kokku pühkida- Seega Teemas uus õli ja Filter. natukene jama oleks muidugi iga 2k tagant õli vahetada... Kahjuks pole ruumi mingile "kaitsmele" ka- ja kõrgemaks küll tõstma ei hakka pigem ikka maakerale lähemale. Talverehve pole vaja- sõidab senikaua kuni Passat värvitud saab- st, et nädalake veel- kui ilma on siis kuu lõpuni ja aitab.
  19. 1750 km läbitid mureteta ja siis üks rusika suurune kivi ja ... hea see et selle õlikoguse anduri juurest lõi katki sinna peaks pimede ette saama panna ja jälle korras
  20. probleem siis järgmine enam ei tööta suunad ega ka ohukad ? väga harva teeb ühe vilgutuse , kas viga võib olla kangis või relee ?
  21. ma oleks käpp !
  22. E36 2.0 oma kinnitused tuleb timmida muidu ruumipoolest täitsa ok

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.