Hüppa postitusse

gtboy

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis gtboy postitas

1. Stendis käidud ,veljed all paarsada km maha juba sõidetud Väike jama ka auto ei lähe tööle võtmest,vist mõni juhe ära oksuteerunud vms , starteris otse pannes kohe.
  2. Kiidan rulli , paar nädalat tagasi tulin sinu taga tallinnast välja madala punase e30 touraga
  3. mulle ka väga meeldib , ilus ja kiire mida veel ühest rullist tahta..
  4. Sain aru ,et see sõbralikntögamine Aga eile lõpetas koostöö visko mille juba ammu el vendile über tahtsinnteha. Külge läks 36 kliima vent (youtube abil)
  5. Mis teha kui võimalused kehvad aga isetegemise soov suur ..
  6. mais sai kaks korda ül punktis käidud . esimene kord 9 OH (n: park tuli ei põlenud ja udutulede kile peal ,suunad lakitud jne ) parandasi vead ja mai lõpus käisin uuesti siis roolilatt oli õline ja esimese tuled ei sobinud(2 OH) ,tegin ka need korda ja nüüd autol ülevaatus peal ,0 veaga läbitud plaan visko vahelt minema visata ja e36 kliima vendi peale ehitada . veel sillastendi vaja minna siis veljed alla ja saab nautima hakkata suur garaas kui autosid teha..
  7. Sain uued numbid kätte , Latti pesin ka puhtaks kui garaasi saan ruumi panen alla. Üritan mai-x asjad jonksu saada ja teele tagasi..
  8. Selle aasta esimesed meetrid sõidetud ehk sai rull garages välja ,et üks teine ajastutruu kupee saaks uue südame ja tänavale tagasi Väike klipp sellest päevast:
  9. otsin siis el akna mootoreid või kogu süsteemi autoks kupee 86a pre fl
  10. Ilusaid rohelisi jõule minupoolt
  11. ise vaatasin ka pildilt et vesi sees , sama leotasin enne garagesse panemis korralikukt ka ..
  12. auto nüüd ilusti puhtaks pestud ja ootab kevadet list suht pikk mis tahaks ära teha roolilati vahetus täis tagasilla vahetus (prits värv uued puksid ) el vent istme veidi ümber teha istmetele puuduolevad plastiku leida teine põllelisa uued aknatihendid keskkonsool käetoega ümberteha veepump termostaat uus tahhokas tööle panna uued el akna mootoid ... ja kindlasti veel midagi mis ei meenu kohe pluss tahaks veel auto coilidele panna ja vaikselt vaatan uusi velgi ka.
  13. minu rullil ka hooaeg läbi . pidas vastu hästi u6000km 4kuuga auto viisin maale ära kus ootab suurem pesu ja nahahooldust ja siis talveunne. kuna mingi anomaalia juhtus kaamera mälukaardiga siis kostitan teid telefoni piltidega
  14. Mingiaeg tagasi sai ülevaatuse tarbeks 14 tolli pudelikorgid ostetud . siis autoga selline jama et 10korrast üks- kaks korda ei taha võtmest tööle minna , kahtlustan süütelukupõhja ja teine jama suunadega ,et vilguvad kolm nelikorda ja siis ei vilgu , vahest ei tööta üldse . Kas kang pekkis või ohutuledelüliti või relee vigane .
  15. täna 12-13 vahel nägin kahte musta touring umbes mintise vahega esimene oli ents45 oma jas teine bbs ise olin roosa mb bussiga
  16. Eelmine nädalavahetus sai siis Oorel käidud , auto pidas ilusti vastu u 450km kui välja arvata et roolilatt hakkas tilkuma ja kaks korda ei tahtnud auto võtmest tööle minna . Muidu üritus ülikõva ja väga toredad inimesed .
  17. Sõbra tehtud pildid eelmisest nvst Oorel http://imgur.com/a/40SeX
  18. Mina ka üritusega väga rahul ,supper üritus korraldatud Väga äge seltskond ja palju vingeid rulle mõni pilt ka; http://imgur.com/a/afLsY
  19. auto ilusti vastu pidanud eelmine nädal läks sõidu ajal gaasitross katki, õnneks sõbra maja lähedal kellelt sain jupike keevitus traati ,et ajutine tross teha ja koju sõita veel panin liistudele uued klambrid nüüd seisavad paremine vastu autot . pollisin ajutised tagatuled ära.. ajutise trossi pilt uue trossi pilt
  20. tänx tulesi olen otsinud aga midagi head pole veel leidnud aga plaanis tumedad poolsed startecid ,need mis hetkel on ajutised .
  21. Autoga siis 1500km maha vuratud
  22. Laupäeval sai käidud Haapsalu Sr hooaja avakal . Ilm trippi väga ei soosinud ,aga auto pidas ilusti vastu . Paar pilti ka
  23. õnneks mul ka see nüüd tehtud... Tõin taha ketastega silla plaan pritsida ja üle värvida uus ring pukse (ei tea kas enne talve jõuab tegeleda sellega ) sõber tegin uue sumbuti tiba kõrgem kui eelmine uus lõpupütt ka Arki ja ül velgedega ka üks pilt
  24. Parkisin pÄrast parklas sinu kõrvale ka , tahtsin pilti teha aga telol aku peaegu tühi. Täna sadas siin lund ka

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.