Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. Ega ise ka vaatasin selle läbi tavaliselt klõpsin aga läks kuidagi huvitavaks
  2. Nujh http://www.youtube.com/watch?v=dLhpnfWsycI&feature=player_embedded
  3. Noormees ostab apteegist kondoomi: "Palun mulle üks kondoom, ma külastan täna oma pruuti. Aga tal on ka kena õde ja emal pole samuti viga, andke parem kolm tükki!" õhtul läheb ta pruudi juurde ja kutsutakse koos perega õhtusöögilauda. Noormees ei söö ega joo, on näost punane nagu peet ja vaikib kogu aja.. "Mis sul viga on? Kas toit ei maitse?" küsib pruut pärast sööki. "Toidul pole viga midagi, aga ma poleks iial uskunud, et sinu isa töötab apteegis müüjana!" Soomes peatab ratsapolitseinik väikese lapse kinni, kes sõidab jalgrattaga. Politseinik: "Kas jõuluvana tõi sulle selle ratta?" "Jah!" vastas poiss. "Järgmine kord kirjuta jõuluvanale, et jalgrattal käib helkur ka küljes!" lausus politsenik ning kirjutas poisile 20€ trahvi. Poiss seepeale: "Kas jõuluvana tõi sulle selle hobuse?" Kuna tegemist oli ikkagi väikese poisiga, lausus politseinik: "Jah, jõuluvana tõi." "Kirjuta siis talle, et m...n käib hobuse all, mitte peal!" lausus poiss ning kõndis kodu poole.
  4. Eks ikka vahel juhtub Aga mul ei olnud varuvõtit ka
  5. öäöäö ajab vanduma kui autol puudub teine lisa võti ja veel lahedam on kui puudub puldist lukustus......suutsin võtmed autosse jätta ja uksed lukku panna õnneks oli kohe abi olemas ja sain autosse tagasi sisse. Järjest rohkem jama on selle autoga................
  6. http://www.hullumaja.com/?pg=main&i=513409 Meil on vist isegi veel korras tänavad pole takistusi aga..............
  7. Tra kas te ei ole aru saanud, et esiteks mul ei ole kuri naine, ta ei keela tegelda mul rulliga jne. LIHTSALT SELLEST AUTOST v**tu KÜLL TEKKIS PERES TÜLI vsiooooooooooooooooooooooo! p**si ma Ütlen nahka plät.
  8. Naine ei pirtsuta. Pigem oma kokku keeratud jamad selle auto ülal pidamisega.
  9. Ei krt selle auto ostmisest saati on kõik otses mõttes v**tu läinud mõtetu masin vsiooo. või lükkan ära kuskile kuuri alla ja kui tunnen, et suudan üleval pidada siis teen edasi. usun, et kui üv läbi ei saa siis läheb maale kuuri alla seisma ja jääb pikalt ootama kui lähen kunagi siit eestist ära, kuna selle eesti palgaga võib ostses mõttes perset pühkida ei mingit elu ei naudi. Elu kord on selline !
  10. Vähemalt hea õpetus teistele. Aga jhm kes teab vist müün maha selle masina ja hakkan jala käima ei suuda ikka omaljõul seda masinat pidada. Pigem on tõsine mõtetu nuhtlus kaelas. Masina pärast tekitan riide jne. Tore on kõik aga selle rulli mingi aeg vist lükkan ära turgu. Häppy day olen kõik p***e keeranud!
  11. Mis lahendusega udukatele peale said kile, kuna selle see kummi tihendi äär või mis iganes. Selle võtsid mingil määral ära mässasid kile peale ja siis see kummi tihend tagasi ?
  12. Selline valge masin kollaste tuledega jääb linnas silma väga Mingi hommik sõitsid vastu. Vähe sellest, et väike vend helistas kui kuskil haapsalu mnt sõitsid vastu (ema siis kimab mul punasega ringi) Aga mind huvitab, et kuidas kollased kiled püsima on jäänud kui paigaldasid kas andsid sooja puhuriga natuke kuuma ka ? Jõudu ja Jaksu autoga !
  13. Einar: ütleks, et sul on õigus aga sinnani on veel aega. Eix eks üldse näis kas üV lähen või läbin ma ei kujuta ette kuidas see auto on ennem läbi saanud. Sumps on juba väga imelik viimane pütt. Ega esisilla tala tegemise võtan ette kevadel ma arvan aga kes teab ostan ennem ette ära ja teen ilusaks ära aga aeg näitab mis saab. Kas siis kondi keerab siis kinni kui rattad maas ? või kuidas ?kuna ma veel siis jõuaks üle teha seda tööd natuke. zaddam: amordid on ostetud toote koodi järgi mis on rullil. Kuigi jh autol on madaldus vedrud ees punased.
  14. AAAJEEEE Lõpuks on vaikus esisillas ei ühtegi kolksu nii mõnusalt pehme on sõita Sai siis lõpuks sellega ühele poolele. Suured tänud MairoG kelle juures sain ise masinal osad ära vahetada. Polnud üldse eriti hull üksi teha korra mairo juhendas mind aga ülejäänud tööga sain hakkama. üksi tehes läks siis ikka antuke aega . Aga õnneks oli kõik olemas press, vedru tõmmitsad, surveõhuga püss jne Võtame napsu ka siis :D stabika otsad olid vist nata õhtal omadega. Veel on all midagi Enam ei ole. Püssipaugu masin Ja imelik teema amortidega eelmised olid pikemad ?? ei tea millest aga panin need alla mis ostsin. Ja uued osad küljes ai ai mis auk see on ja kus kohas Rohkem ei jõudnud pilti teha, kuna siis läks kiireks ja kiiresti läks pimedaks. Hakkan proovima üV teemat.
  15. Meie superstar välismaal
  16. Ajasin ka vidinate ostmise peale jh
  17. Tundub, et lõpuks teen terve esiotsa remondi ära. Kuna jh sai natuke veel autot loksutatud ja raputatud ja kahtlane kolks tuleb paremast esimesest tugilaagrist. Esmaspäeval äkki on õhtuks asjad all ja masinal vähem kolkse. Uued tugilaagrid.
  18. Aga kas nendel võis xenon olla või siis oligi see mingi lahendus xenode jaoks ?
  19. Ajame mustade kuutide karja kokku Ma olen aint korra näinud renx sinu püssi rohkem mitte. Peab mingi aeg kokukale ka sattuma kui üv tehtud.
  20. Kui sa asuks tallinnas siis oleksin ammu tulnud sinu juurde ausalt öeldes aga sa asud väga kaugel. Ma ei taha riskida maale sõitmisega ka kui üv-d ei ole. Et rohkem on soov tallinnas saada mingi koht.
  21. Ai kurjami murjam küll esimesed amordi tugilaagrid ka kutud. KAS KELLEGIL ON PAKKUDA SELLIST GARAASI KUS TEHA AUTO üHE ÕHTUGA ÄRA VÕIKSID OLLA ASJAD KA OLEMAS MILLEGA TÖÖD TEHA JA PRESS KA, KUNA VÄGA PAHA ON ILMA üV-TA OLLA. VÄGA PALUN ABI!
  22. Leidsin jälle sellise video kus pannakse rattast käima
  23. Eks oli jh suur suss Aga jhm vaja oleks veel amordi tugilaagri pukse ja rooli otsad kõik uued. Loodan, et hetke seisuga saan esisillas olevad kolksud vaiksemaks. Kardan tagasilda hetkel ka aga eks näis.
  24. HeiHo!!!! Nii mis siis masinaga toimub, toimub see, et ülevaatus läbi ja suht seisab masin :D Et ülevaatuselt läbi saada on vaja peaaegu teha terve esisild. Sai kohe hulgi ostetud juppe, et vahetama hakata. Tänud zhaft kes asjad sebis hea hinnaga. Aga arvatavasti tööd teeb siis MairoG Varajane päkapikk tõi midagi sussi sisse Sisemised ja välimised sharniirid, õõtsa puksid, stabika kondid ja uued amordid.
  25. kuule lõpeta ära jääle mingi facebooks bullshit teema ja pärast ongi mingi värk sinu kontol küljes

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.