Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. Alustuseks siis sisu välja ja näha mis seisus põhi on. Täiesti üllatav on see, et masin on vähemalt üle 5a eestis olnud aga põhi täitsa ok mis säästab mind põhja keevitus töödest hetkel. Sisu kiskusin sellepärast välja, et vaip ära pesta. Ainukesena mida ei suutnud välja võtta oli tagumised istme selja toed. Ei suutnud välja mõelda kuidas krt ära saab neid. Kui vaip pestud siis üritan kokku laduma hakata ja siis kapoti alune väiksele keevitusele saata. Tüüp kohana siis kapoti all on mäda välja laske juures rattakoobas. See kus piduri toru läheb läbi. Üldvaates. Juhi poolel siis mingid rooste kirmed mis kunagi vaja äkki ära töödelda. Ja taga istuja jalge alune paremal poolel. Pildil näha, et pigimatil praod kuna ennem pildi tegemist surusin mõlgi tagasi välja. Tundub, et kuskile otsa on sõidetud aga põhjaalt õnneks tõsist vigastust ei tuvastanud.
  2. 1. 1 2. 12 3. 13 4. 17 5. 19 6. 20 7. 29 8. 32 9. 36 10. 39 11. 40 12. 50
  3. On pakkuda korralik kõrvalistuja kupee iste, Mehhanism töökorras. Riie korralik ja ei ole auke. Seismisega on määrdunud aga pesen puhtaks kui võtan autost välja. Veel jääb üle M-tech1 suurema mõõduga rool millel korras nahk peal Istme hind võiks olla siis 25€ ja võib tingida kes oskab. Rooli hind 55€ ja kes oskab see tingib.
  4. Sellise kasutaja nimega nagu eesnahkhiir sai sellega hakkama, et pani e34 bensiini pumba peale. Natuke peab nutikust olema.
  5. Tere jälle juba kolmas kord. Veeres siis õuele juba kolmas rull. Tundub, et see on mingi haigus muud ei midagi. Miks kolmanda rulli kohale tõin on see, et must touring mis oli oma head aastad mind teeninud lõpetas sõitmise minu süü tõttu. Kolmas kere siis rohkem doonor kere mille plaanin sõitma panna Kõik tehnika tõstan musta pealt ringi. Tegu siis 316 Touring Design Edition. Värvus siis BMW Lagunengrün-metallic. Mootor olnud kunagi siis ikka 1,6 73kw mis aga puudub kapoti alt. Varustust on ka nii mõndagi. Sport sisu millest ük sport iste on jalutama läinud muidu kõik olemas. Toas must lagi. Airbag süsteem on peal kuid puudub airbag rool. Ja rohkem ei tulegi midagi meelde mida auto küljes nägin. Sedasi sai siis masin ära toodud. Ja selline on sisu Rohkem pilte tuleb siis lähi nv.
  6. Aga veendu kas püstak ka paigas ikka. Kui püstak paigas siis saab asjad välja vahetada aga vaja leida keevitaja. Rullil kõik vähemalt lahti võetav.
  7. Jhm. Sai selline otsus tehtud, et tehti väga hea hinnaga kere pakkumine ja pidin seda vaatama minema ikka ja no kui läksin vaatama võtsin ka treila kohe kaasa Tänud hea ja kiire teenuse eest H.C.H Autoabi. Hetkel erilist midagi ei viitsinud teha. Viisin ära maale ja panin kuuri alla valmis. Eks tegemist on ikka natuke. taga põlle keevitama, taga koopa äärel 1x1 cm rooste täpp eemaldada. Eks tegemist jätkub ennem tuleb korra kere korra puhtsaks teha ja sisu ära pesta, kuna masin ikka kaua seisnud ühekohapeal. Loodan, et ennem aasta lõppu olen juba liikuv Tegu siis 316i touring design edition. Ja omamoodi huvitav sisu
  8. Kas kellegil on laenata rulli vedamiseks jäika ühendust ? Või auto vedamiseks mingit huvitavat asja ?
  9. Igatahes jääb kere seisma ja ootab paremat aega ja kui üldse suudan tegema hakata seda nina. Lahti võttes tuli vigu veel välja. Kuigi kellegil näpud sügelevad ja tahab touring kere siis olen arvatavasti nõus müüma paljast kere. Igatahes kiirem viis on mul saada kätte teinekere ja tehnika ringi visata. Püstaks siis vastu kaitsmekarpi kuigi peaks olema väike vahe sees kus näpp peaaegu mahub vahele. Võrdluseks oli kohe hea teise rulli pealt vaadata. Ja põhjaalt siis jäid need kohad silma
  10. No sama on ka turvasüsteemide paigaldamisel tuttavad küsinud pakkumisi minutl, et kas saaksin teha jne. Hea näide on video valve. Näiteks 2 kaamerat ja salvesti + töö. Siis tuleb jutt, et tahaks head pilti mille pealt oleks võimalik auto nr märk näiteks eristada. See tähendab kallimat kaamerat juba. Ise isklikult fännan IP kaameraid, kuna nedel on puhas pilt aga keegi pole seda minult tellinud Ja siis loodetakse saada mingi 200€ eest mingi video valve Selles eest saab mingi pildi lihtsalt
  11. http://www.youtube.com/watch?v=LD5R7l6JOBg
  12. Nonii masin ära maale viidud. Elas üle 70km sõitmist. Nüüd puhke garaažis.
  13. vot mul läheb ka midagi sellist vaja
  14. Mis kandi pollad on ? keegi võiks nokkima minna Mina enam kahjuks ei saa krt Kas mitte politsei autos on juba kaamerad ja mikrofoonid mis lindistavad ?
  15. Ju oli politseil nokkimis tuju.
  16. No teine touring kere on peaaegu olemas. Tõstan tehnika ringi ja saan vaikselt musta kallal mässata. Mix ma must taastan on see, et selle auto jaoks kinkis vanavanaema mulle raha. Kodus seisi mul tema universaal mosse mille tegi minu vanaisa viina rahaks kuigi tahtsin mälestuseks üles taastada. Aga nüüd on must rull selleks. Eks vist tuleb sama tee ette võtta nagu eix teeb. Kui väest vabaks saan on nagunii töövahetus plaan ja leida kindlasti parema tasuga töö.
  17. Kas keegi veel on siin foorumis nina laksuga autot teinud üles ? sooviks pilte näha kuidas mida tehti. Ise ikka kipun sedasi plaanima, et vajan teist rulli nina alates esiklaasi juurest siis.
  18. Bensiini kanister tagavara ratts asemel
  19. No selline mõte ja tahtmine on küll, et selle kere tahaks vist ikka üles ehitada tagasi. Kahju sedasi raisku lasta jne. Arvatavasti kisun täiesti laiali kere ja üritan mure kohad ära teha. Peale püstakuid nina poole tuleb kõik välja vahetada nagu ma aru saan jh ? on mingid punktid ka kus kohast on mõtekas maha lõigata ja uus külge panna ?
  20. Proovisin pilti teha mis silma jäid. Esmapilgult ütleks, et A piilarid sirged ei mingit pragu ega mõra ega mingi pleki lohku. Uksed käivad ilusti. Eks peab asjad küljest nokkima mootori eest võtma ja siis hakkab nägema mis juhtus jne. ABS all plekk puru. Roolivõimu pumba rihmaratas sai ka pihta. Kõige suurem mure koht, Pragu sees tiib on pigem ikka ukse alla pugenud natuke.
  21. Nüüd kui kindlustus tõusis mul pile mingit isu osta suurema motoga rulli. Jahimaadele tekib vist citröen c4 diisel mis on öko jne
  22. No nüüd tiksub mõte peas, et leian teise kere ja lappan tehnika ringi. Samal ajal kui lammutan musta jälgin kere vigastusi ja proovin ikka korda saada. Aga jhm esimene lootus on, et ähk pääsen sõjaväe kohustusest ja leian uue töökoha mis on tasuvam kui hetkene.
  23. Tiit: samas jh jutul on point sees. Aga no neid keresi mis pakutakse tuleb vaatama ka minna Homme ronin kapoti alla ja hakkan uurima kus mis vigastus on. ja siis ronin põhja alla ka
  24. No pean uurima kuidas see experdi hinnanguga on. Kindlasti maksab raha ka ropult

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.