Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. Hei Kas on ka 6.mai kogunemine, võiks niisama muliseda jne 8) Mina olen kohal.
  2. Nii sai vahepeal nata paar vidinat vahetatud 8) Pisem rool M-tech1 ja täitsa 370mm :wink: Orginaal Ja kasseti hoidja millegi parema vastu Ja üks kole suunatule klaas sai ka välja vahetatud korralikuma vastu Ilusat kevadet ///Mario
  3. Ega tegelt võiks hakata küll uuesti A Le Coq areenale kogunema kui aint ilm lubab (soojemad riided selga siis) Kaua ikka seal maa aluses parklas passib 8)
  4. Väga viis Aga mix sa tuled maalri teibiga ära katsid ?? neid tulede ümber rõngaid saab ära võtta 8) käivad ilusti küljest ära :wink: ja siis saab paremini ära värvida Muretudi kilomeetreid 8) ///Mario
  5. Käidud ! Viimsi ülekaal oli 8) 5 Rulli oli kokku
  6. Et nagu NEJLAPÄEV on !!! Kas on mingeid plaane !
  7. Haarake keegi mind ka siis kaasa
  8. Heh katuse luugi lasin ennem starti alla nagu näha siis ma olen veel stardi joonest kaugemal 8) Et jh kõik luugid ja aknad olid kinni, oleks võinud tagavara ratta ka minema visata ja taga istme jne võib olla oleks siis saanud 17,xxx aga eks näis loodab, et se mootor kannatab veel aasta sõita ja siis üritan uuesti :wink: Vaatame mis power sellel 1,6-l ka on :twisted: [size=8]Äkki saab 17,5[/size]
  9. Heh sai ka käidud siis proovimas auto tegeliku jõudu 8) Ja lisan pildi autost üldse mis seisus on. Sain siis selised tulemused, oleks võinud rohkem sõita siis vist suutnud ka 17 sisse mahtuda :twisted:
  10. http://www.youtube.com/watch?v=vuxD8drZYxs&feature=player_embedded Et jhm päris natuke sain mina pähe 8) Sai kõrvuti starditud 8) Aga vähemalt sai Wabbit oma aja kätte mida taga ajas :twisted: 14,9
  11. Hmm mix just läbipaistev silikon Kas mingit heledat ranti ei jäänud Must kuuma kindel silikon oleks vist süngemaks jätnud klaasi. Ise kas mingi aeg võtan selle töö ette vist. Jõudu ja Jaksu edaspidi autoga :wink:
  12. OuJeee 8) Kevad käes, kevad kuulutajad kohe väljas Ei oska midagi erilist öelda aga väga kena auto :wink: Muretuid kilomeetreid :twisted:
  13. Tõesti 5+ mütsmaha 8) Vähemalt ei jäeta autot kuskile nurka seisma :twisted: E30 on Hea hobi auto ja igapäeva liikur ' Loodab, et saab korda masina
  14. Tere Tere Nii nüüd siis hetkel kõik armodid ja pidurid tehtud + veel taga piduri torud 8) Tõsiselt tänama Zhaft-i ja MarioG kes on aidanud kõik jupid sebida ja tööd ära teha :wink: Hetkel siis ootan ilusamaid ilmasi, et saaks väiksed keretööd ära teha. (esitiiva karbid, tagakoopa ääred ja võib olla karbid ka) Väiksed pildid tagapiduri tööst Uus toruke Uued vedrud, - uus silnder ja kaks nädalat vanad klotsid. Ja ka väike tuleviku plaan 8) Auto nata porine aga elab üle ILUSAT KEVADET TEILE KÕIGILE !!
  15. Häh mis rooooooooste kõigil on se probleem 8) Mul ka paras punane roosteuss
  16. Kena Rahvast oli küll ja autosi ka. 8) Laisemad mehed lähevad poe ukse juurde ikka autoga ei viitsi jalutada mõni meeter
  17. teeme siis kas 19 või 20 kuidas kellegile sobib võiks varem
  18. Hei Tekkis selline naljakas tunne et võiks teha keset nädalat kokku saamine ehk siis homme 8) 8) Mis arvate :twisted:
  19. Nii sai veel natuke tööd tehtud 8) Sai ka auto tagumiku paremini pidama. Sai siis vahetatud taga amordid, bensu filter, ja kõik piduri klotsid 8) Lähi ajal siis hakkan peale selle roostega :x Elu on ilus :wink: Lähi ajal teeb ka mõne ilusa talve pildi. ///Mario
  20. Sinu õnneks läks üks LED läbi, hakkas vilkuma 8) 8) Ja hetkel ei ole raha väikseid vidinaid osta. :oops:
  21. Oleks merehaigeks jäänud siis poleks midagi aga kurjam jube oli juhtida jne Tõmbasid külje ette vahepeal kuskil siis auto läks ikka jube lääpa
  22. Hei Nii on tehtud natuke tööd 8) Suure külmaga läksid esiamordid läbi ja auto õõtsus jubedalt, hetkel aga tagumised kannatavad kriitikat. Ette said uued Blistein amordid 8) Ei hakanud madalamaks laktma orginaal amordid olid siis all (1-0201 27 079 0 ; 1 125 150 2) Vahtra leht Uued valuveljed 8) Loodan, et saab rahus edasi rullida 8)
  23. Kui ma ei eksi siis se on neljandal juhtmel 8)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.