Hüppa postitusse

Yux323

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Yux323 postitas

1. VANAHALBROPPUS ma ütlen... täna lendas kast ... ehk siis suure tõenäosusega meie ei tule hetkel otsin kohta kus m50 vahele virutada kiirelt... aga üsna tuuga on igal pool aegadega... ning kiirelt põlve otsas crappi toota ma ka ei taha... kahju kohe... täna sain veel katuseraamid kasutajalt beemwee... tänud... aga jah, kahtlane et tuleme.
  2. krt kahtlane... peaks mingi lotovõidu saama siis oleks reaalne aga ilmselt võib sõitmas näha küll, kui on meeles kohale tulla
  3. Heh... kruiis on ju kena 250km neil kes pealinnast muidugi tulemas... Meid võib ilmselt panna 75% peale tulemise suhtes... Siinkohal ka üks kiire küsimus suurele ringile... kas kellegil oleks laenata katuseraami... kola nii palju mida vaja kaasa võtta... (siiski kaks väikest suud koos krempliga ju kaasas) ... oleks hea midagi peakohale visata et istumine teekonnal natuke inimlikum oleks ... Kui on siis võtke ühendust ja äkki saame mingi lahenduse tnx
  4. Võib öelda küll nii nagu Riho Väike auto ka lõpuks laiali ja kokku ning puhtaks... ragin tähendas seda, et mingi kivi käis hammakate vahelt kolinaga läbi ja lõi mootori võlli kergelt kõveraks Krdikrt... aga samas... ongi hea põhjus kiirem mootor sebida PS.. See oli suhteliselt aeglane siiski eesti meistri masin on piiratud 110km/h arenguruumi veel on
  5. Dalaadna... me ka vajume siis läbi ... puldikaga tahaks sõita juba tükk aega... seal platsil hea ringi vurada akusid laadima kiirelt
  6. Nüüd siis natuke punasem kui enne...
  7. Peab vist hakkama planeerima
  8. Ütleme nii, et perekondlikud asjad
  9. Lõuna Eesti tripp seljataga, kestis kenasti
  10. Mu küsimus oli suunatud pigem eixile, kes tundus väitvat et 36 omad on samad mis 30...
  11. Varsti kaob see jube plärin ka ära
  12. Seoses velgede saamisega on nüüd jälle päevakorras flantsid ... ehk on kellegil üle midagi ?
  13. pole tuledesse süvenenud kunagi
  14. näiteks kinnitust ... ning üleüldse kuda see lähedalt tundub... pilt pole just teab mis äge asi... sry pole ristidega enne kokkupuudet olnud... driftikal toonisin klaasi ära ja xenon seal sees tekitas päris laheda efekti, valgustus eesmärki nagu polnud... nüüd võiks see siiski säilida et näeks ka midagi
  15. mul siiski luubiga... aga et mingi hetk äkki võtaks ligi... neid reaalselt ka kuskil näha on paigaldatud kujul ?
  16. need siis ainult kaugtule sisse vist käivad ?
  17. No täna lõpuks siis leidsin aega tegeleda asjaga... kiskusin selle takistiploki sealt jalgealt välja... tundus küll terve igatepidi... igaks juhuks jootsin klemmid üle mis sai... puhastasin pistiku ja panin tagasi... hetkel vähemalt töötab... üht teist sai veel tehtud ... vast läks kogu tervik nüüd ka paremaks
  18. Tänan kuid härrad on selle peale mõelnud ning minulgi on ämbrike värviga Renx, kusjuures tahtsingi uurida, et mis sul värvikulu oli ? Ranno mainis, et selle kogusega peaks saama veel paar korda terve auto üle käia tõsi või mitte ?
  19. ühe xl võiks ju ära broneerida küll
  20. no tsikli teemast ma saan täitsa aru... ma usun et enamik inimesi ei viitsiks niigi lühikese päeva peale oodata seal veel mitmeid tunde kui keegi peaks kukkuma ratta seljast ning kiirabi oma tööd tegema hakkab... seal see rada viskab ikka korralikult suurematel kiirustel ning pole isegi võrreldav narva maanteega näiteks... mitte betoon ala aga seal kuusalu poole rohkem... aga rullika ala võiks olla küll, endal plaan küll rulliga kohale veereda ning eks näis kas kiirendada ka või mitte, see oleneb nüüd varsti mõnest asjaolust
  21. tõsi, flanti paksus tuleks sel juhul poldi pea suurusest natuke üle, et siis ühtede poltidega flants rummu külge ja teistega ratas flantsi külge... drifti sierral me tagumised flantsid tegime sellise põhimõttega ning ratta kinnituseks panime plokikaane poldid ... flants oli ka muidugi tagasihoidlikud 7cm vist kui ma ei eksi, et seal oli nagu ruumi niiet vene keeles ... aga tänaval oleks veidi ebameeldiv vist nii hullu flantsiga
  22. ega polegi raketituumafüüsika... ma enda punasel ju lammutasin kõik välja mis seal salongis üldse leida võis Lihtsalt ega ma siis ei süvenenud mis või kus ... kõik oli üleliigne ... aga ei tahaks lihtsalt kusagilt valest otsast nagu lõhkuma kukkuda ja niigi kallist aega raisata... suureks abiks on see bmw klubi teema, pildid ja seletused mis ja kus asub ja mida teha ja milline välja näeb... sellest tundsingi puudust... tänan ehk mingi hetk tuleb ka see aeg kui sinna maani jõuan et asjaga reaalselt tegeleda
  23. Tjaah... kena öelda et oleks ... oleks on paha poiss Nõmedalt kiire on koguaeg ja ei jõua mitte kuhugi ... ainuke aeg ongi nädalavahetus ja see on ka juba 98% ulatuses broneeritud igasuguste toimingute tarvis...
  24. flantsi hullustus läks nüüd mööda seoses teatud asjadega... kuid salongi vent hakkas jälle pipardama On kellegil kogemusi, et kust poolt võiks pistikuid liigutama hakata või mida edasi võiks teha... jälle ainult viimane aste töötab... tigedaks teeb

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.