Hüppa postitusse

kruusmann

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis kruusmann postitas

1. hinna ja kvaliteedi suhe paneb asja paika. Arvan et see võis vend olla, kuigi ise olin ka sel ajal linnas.
  2. Eks ma siis ürita kui näen teda.
  3. To e30fan: istmed peaksid ikka facelifti omad olema, eixi käest soetasin sellised millel riided ja värgid ei olnud enam esimeses nooruses. Natukene kõpitsesin neid ja siis lasin ära nahatada. Kokku läksid esimesed istmed mulle maksma kusagil 400 EUR. Tagumine iste ilma käetoeta ja selleks vist jääb ka....ei tea veel. To GTA: Külliki mul lähedalt sugulane, isad meil kaksikud nimelt. Nii et vastus sinu küsimusele: Tean küll jah!
  4. Sellised nad siis on. Ise rahul. Paistavad erinevat värvi pildistamisel tekkinud valguse erinevusest. Järgmiseks siis tagumised istmed. Rool tuleks ka lasta ära teha.
  5. Uued istmed ikka uute istmete nägu, täitsa istmete moodi kohe. Laiendid nagu valatud külge, tegemist ju originaalidega (tänud eix). Auto on tänaseks hoopis teist nägu kui esimestel piltidel kuid krt mina sellest uuest pildi üles laadimise süsteemist aru ei saa. Postitaks ilusate piltidega aga krt olen mina loll vms. Kui keegi aitaks oleks tänulik. To GTA: ei tegutse libatse kandis vaid elan selle südames juba 23 aastat.
  6. Täna sain siis kätte oma istmed, mis käisid nahatamises. Töö korralik ja kena. Järgmisena lähevad nahatamisse tagumised istmed kuid pean vahepeal nati hinge tõmbama. Istmete nahatamine koos materjaliga läks maksma 300 EUR. Tagumise istme pidavat tegema kusagil 250 EUR-ga.
  7. 0-100 kiirendusega saab julmad 0,... sek juurde. Ega ta mingiks püssiks nüüd kull ei muutu sellest.
  8. Nahk on selle vanahärra poolt ostetud, loomulikult minu rahade eest. Nagu teada siis nahka ei saa osta ühe või kahe ruutmeetri kaupa. Seda müüakse konkreetsete tükkide kaupa ja minu ostetud tükk maksis vanas rahas 1800 eek. Sellest tükist pidavat piisama esimeste istmete jaoks ja pool tagumisest istmes umbes. Täpselt ei tea äkki tuleb isegi välja kõikidele istmetele. Tööraha tahtis saada 10 eur tund aga kui istmed valmis siis ütlen teile, mis oli täpne hind istmete nahatamisel. Nahatamisele kulub ju veel niiti ja porolooni ja mingit spets liimi. Kui istmed nahatatud siis saan teid kostitada piltidega ja konkreetsete hindadega. Ega ta loomulikult odav ju pole:)
  9. Ega ta mineku puhul ei muuda eriti midagi. See ikkagi mõeldud ju heitgaaside vähendamiseks. Osad heitgaasid juhitakse läbi selle klapi mootrisse tagasi et vähendada väljaheite gaaside doxe ja noxe. Muud suurt ta seal ei tee.
  10. Sai siis soetatud Eix-i käest sport istmed, mis läksid otsejoones nahatamisse. Tutvuste kaudu sai istmed viidud Tallinna Hiiule ühe vanahärra juurde, kes oli nõus seda tööd tegema. Istmed saavad loomulikult tehtud naturaalse nahaga mitte kunst värgiga. Loodan et saab hea. Pilte saab siis kui istmed valmis ja komplekteeritud. Mõnusat rullimist kõigile ja vaadake ette, teed on libedad:)
  11. Roolisammas jääbki ette. Minu teada pedaalid ka. Aga ise kui endal vahetasin olin noor ja loll ja võtsin armatuuri välja. Arvan et roolisamba eemaldamine ikka lihtsam kui armatuur välja võtta. Mõned poldid mutrid ja kruvid ja peaks ju käes olema.
  12. Loomulikult ei tahaks sõita talvel aga nu mis teha. Olen plaaninud soetada e39 tds igapäeva sõiduks kuid ei ole veel sobivat leidnud. Minu e30 on suht korralik kere mida ei tahaks talvedega raisku lasta. Korraliku kerega isendei siiski vähe.
  13. Ilusad andmed aga ega ei leidu 2,4 td 1989 oma kusagil.
  14. To Eix: See suur kütuse kulu minu auto puhul on tingitud kulunud kõrgsurvepumba jaoturpeast. Kui pihustushetk on näiteks esimeses silindris siis reaalselt pihustab kulunud pump mingi osa küttest ka teistesse silindritesse. Sellest tingituna ei saa esimene silinder soovitud küttekogust (pihustatakse teistesse silindritesse) ja autol ei ole ka normaalset kiirendust. Sellest ka tume suits peeglis. Sama jutt et saada soovitud kiirendust tuleb rohkem vajutada. Diisliga sõidan kuna ei osta seda tanklast.
  15. kus saab?
  16. Kõigepealt proovi mis juhtub kui pumbast kütet maha keerata, kontrolli märgid üle, mõõda silindrites kompressioon ära (kui moto kohviveski siis vajab rohkem kütet, et normaalselt edasi minna, normaalne surve võiks mingi 20-22 olla), pihustid lase üle vaadata, kui pihustid erinevate survetega avanevad on ka jama. Loomulikult võiksid üle vaadata ka õhu ja kütte filtri, äkki rott sisse ära surnud. To Eix: Minu 2,4 td manuaal võtab keskmiselt 9 sajale ja seda 205/50/15 rehvidega. Kui naine sõitis siis sai keskmiseks 7,3 aga see oli siis ka suht öko sõit (200 km maanteed ja 50 km kruusa).
  17. Netis surfates leidsin oki-dokist mõned pakkumised. Ei ole reaalselt neid oma silmaga näinud kuid jutud on et pidavat sobima. Komplekti hind 25 uut raha. Komplekti kuuluvad kapoti, pagassi ja rooli embleem. Asuvad kusagil kadaka teel. Peab oma silmaga üle kaema ja siis otsustama kas tasub mõned eurod raisata või mitte. Tänud enivei.
  18. Minulgi lip paigaldatud liimiga. Nimelt eelmiselt luugilt eemaldamisega murdusid poldid ja nende väljapuurimisest ei tulnud midagi välja. Seisab ilusti peal.
  19. Tahaks enda e30-le soetada mustad Bmw embleemid. On keegi kursis kust osta/tellida soodsalt. Ei tahaks mingit 25EUR tk küll välja käija.
  20. Kohal kindlalt. Mingit kindlat kuupäeva soovi ei ole aga kindlasti peaks olema nv. Oleks hea kui oleks mingigi ettekujutus palju autosid kohale tuleb. Viie autoga mööda linna sõita ka naljakas ju. Äkki peaks mingi nimekirja tegema vms.
  21. Täna sai ostetud MOMO GT2 17x7,5 4x100 veljed. Velgede ET peaks tulema koos vaheflantsiga 27 kanti. Mis oleks sobivad rehvid mis sellise kombinatsiooniga velgedele sellise ET-ga sobiksid (autol puudub madaldus)??? Ettetänades. Pilt ei ole konkreetsest veljest.
  22. Tõesti ilus ja hästi hoitud diisel. Vaata et selliseks jääbki. Väga kena.
  23. vabandan vale informatsiooni pärast. olen ise ka nüüd targem.
  24. tuleb lüliti ära vahetada mis ventika tööle paneb. arvatavasti takistid läbi mis erinevaid pöördeid võimaldavad. neljas aste ilma takistita, mootor töötab täis võimsusel. kui oled elektroonikas kibe käsi saab need takistid ise ära vahetada.
  25. Täna sai eix-i käest ostetud diisli/touringu karbikatted. Väga korraliku väljanägemisega on. Eix-iga koostööd tehes loodan saada UM-ist uued kinnitused ja tüüblid katetele. Eix abivalmis mees.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.