Hüppa postitusse

e30fan

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis e30fan postitas

1. Lp. Foorumlased ! Kas keegi teab kus saab odavalt osta 60/40 vedrude ja amortide komplekti? paar nädalat tagasi vaatasin netis oli FK Automotive 60/40 120 eur... nüüd 250-350 eur sama komplekt...
  2. Port Arturi 2 taga
  3. Pakkun 31. märtsil kell 18.00 Plaza Parklas (Port Arturi 2 taga jõe ääres), palun vastused siia
  4. mul praegu kindlustust pole aga arvan et teen varsti ära ja 29 saan tulla njah 29-30 oleks super ja kell kuskil 18-19...sest kell 20 juba pime
  5. juba kevad! millal saame kokku ?
  6. e30fan vastas e30fan teema asukohas Tuuninguks vajalik
    pilt? seisukord?
  7. mul on kummimattid ..oli öeldud et e30 oma...aga matti nurgas kirjutatud e34
  8. mis hinnaga mattid on? kas sobivad ilusti e30-le?
  9. 511 TEK , sa oled juba selle auto kolmas omanik foorumus, aga edu ja palju raha sulle! Tere tulemast!
  10. Makse tehtud.
  11. Priit ma ei tea kus sa elad
  12. Tere foorumlased! 1. Kevadel plaanis osta vedrud 60/40, kas parem osta koos amortidega või ilma? Kuulsin kui originaal amordid ja sport vedrud siis kõik koormus läheb vedrudele ja kuuluvad kiiresti ära...on see õige? mul on Borbet T 16 tolii 7.5 laiusega veljed...205/45 rehvidega..kas on paras või madalama profiiliga rehve vaja? 2. Sellise vedrudega auto on väga madal..kas karteri kaitse ikka vaja? 3. Või parem osta 35/40 või midagi muud? ja ma ei viitsi esivedrudel paar tiiru lõigata, nagu mõned foorumlased seda teevad et ees oleks madalam ... ---- Siia palun kirjutage Teie arvamused selle kohta Kui kellegil foorumist sedaan 60/40 siis andke ka märku Parimat, Viktor
  13. ilus auto ! need on minu azevid ?
  14. kuidas nii? et siis ei näe seda bemmi Päernus ....
  15. heh jaah 141 kW see rakett nägin kuidas sa lendasid linnas
  16. pole veel vaadanud, see on 1.6 1990 a. plokk, aga tahhokas ikka ei tööta... aga sumps tavaline, eixi sõnadest see ei tee häält
  17. jah nüüd on sirge ja udukad istuvad ilusti
  18. Ammu pole kirjutanud midagi, aga selle aja jooksul kui auto seisab garaazis olid ostetud sellised asjad: 1. Lip spoiler pagassile 2. Udutuled 3. Sumps 4. e30 sport rool * 3 spoke * 5. BMW E30 originaal võti.
  19. 1tk 20x20 valge reflektor 1tk 5x5 must 1tk aadress ( www.e30.ee )
  20. Oii väga ilus M3, edu autoga!
  21. Kas vedrud madaldusega 35/40?
  22. e30fan vastas e30fan teema asukohas Tuuninguks vajalik
    edit: Faceliftile vaja
  23. see number oli peugeot peal

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.