Hüppa postitusse

e30fan

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis e30fan postitas

1. e30fan vastas PriitV teema asukohas Tuuninguks vajalik
    gup-tuning.ee
  2. e30fan lisas teema asukohas Tuuninguks vajalik
    Originaal põllelisa: http://upload.wikime.../da/Bmw_e30.jpg äkki keegi müüb või kellegil on.... kirjutaga PSi
  3. Tervist, kelle auto see on numbriga 166 AZM punane is kupee, tahaks lugeda sellest autost rohkem
  4. Ei ole originaal,asub Pärnus.
  5. Parem oleks kui moderaatorid ise valiks auto pilte...isegi ma ei tea kuidas oli eelmisel aastal .... aga praegu mingi jama....kui ei oska kalendrit teha siis ÄRA TEE! PÄsarix? mis see on? või kes see on? ja miks hind tõusis nii jÄrsku ülesse?.....pffff..... normaalne kalender oleks selline: kui iga kuu oleks kasutaja 1 pilt mitte 3-4 pilte... minu arvamus....
  6. Võtaks ka ühe kalendrit! Nii palju pilte , oli väga raske valida 1. Eduard Otema 1 2. jAXA13 3. eigo 3 4. Vitja Maltsenko 1 ( ikka minu auto ja paluks 15 aprill punaseks ja kirjutada et sünnipäev ! ) 5. Kaspar Kaabel 3 6. urmas 1 7. Roland Murru 2 8. Reimo Ruubel 1 9. Kristjan Püvi 1 10. Lauri Laks 11. Marek Hiis 3 12. Ranno 4 Olge tublid!
  7. Pagassi peal on lip spoiler ja toonitud tagaaknad ja väiksed 15" veljed, tunne oli et diisel oli...ma ei tea
  8. Pane pilte praeguses seisus ka, kuidas auto väljanäeb arvan et nägin laupäeval sind või su venna Rimi juures Aga miks sa Tallinnas tegid ? Kas Pärnus pole kuskil teha v? näiteks Paikusel teevad istmed
  9. väga ilusad istmed...kas need on facelifti oma või pre oma? ja paljuga võtsid? aga taga diivan jääb samaks või sul olemas käetoega?
  10. Upload.ee - kõik on lihtne
  11. see vist Ameerika variant
  12. Kuidas parem teha, kas auke puurida või kahepoolse teibiga? või on mingid pildid kus täpselt puurida... ja veel küsimus - kas seda spoilat võib värvida ka?
  13. Palju v6ib maksta ja kas kellegil on?
  14. Tahaks www.e30.ee kleepsu, see e30club.org on juba vana nimetus
  15. miks nii väha kw?
  16. Eelmisel talvel sõitsin iga päev , aga see talv ei sõida.
  17. Pesesin täna autot puhtaks ja panin garaazisse seisma talveks, paar klõpsu ka peale pesemist
  18. teema lukku! aitäh eixile! plastik ja aju pandud! auto nüüd ilus ja sõidan korralikult nagu ennem
  19. seelge no edu autoga tahaks ka ülevärvida..palju maksab? kui pole saladus siis hind PSi...
  20. no küljeaknadel on toon ju seda ma tahtsingi teada sest mul oli 65%
  21. täitsa kena auto! mis madaldus on? tahaks näha põhja keevituse pilte! ja kas 30%-40% tume aknadega probleemi pole mentidega?
  22. sõbrale vaja 17x10 bmw 730 tahab rat style teha

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.