Hüppa postitusse

Turbiin

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Turbiin postitas

1. oskad öelda miks mitte? endal kokkupuude selle tootjaga puudub, valgustad äkki?
  2. sellise lahendusega peab velje ET üpriski suur olema, oleneb ka milliseid suporteid kasutad. Tagumine ots on kergem teha 5x120 peale.
  3. võta need paksu tallaga, need millel haakuvad kummijunnid talla all, nendega hea
  4. toasussidel pole häda midagi, võin omast kogemusest öelda
  5. http://acar.ee/index.php?p=6&mod=tooted&av=1&av2=1&av3=1&m1=101&m2=19&m3=19929 Uuri siit kui originaal osa osta ei soovi
  6. sis eeldan, et ka mootori padjad on jäigad
  7. üldiselt on sarniir see mida sina vahetamas käisid
  8. Turbiin vastas Ranny teema asukohas Tuuningurubriik
    üldiselt on ikka suurimaks teguriks coili valimisel kasutusala, tänavasõiduks on suur lollus sellised asjad omale alla keerata, müüakse piisavalt häid amorte ja vedrusid niisama eraldi ka. Kes teist muudab auto kõrgust iga nädala järel?
  9. Turbiin vastas Ranny teema asukohas Tuuningurubriik
    Sõidetakse nendega ka ilma probleemita, kellel käed otsas teeb tugevdused lisaks, see raha köömes coili enda kõrval :wink:
  10. See oli sinna toodud näiteks, et pannakse ka mujal e34 silda e30 alla, pole tegu minu auto tagumise sillaga aga umbes selline hakkab ka minu auto sild välja nägema. Tsinkimisse saatmiseks ei pea detail olema roostevaba! Võib esineda roostet! Detail käib läbi päris mitmed happevannid ennem kui tsinkimiseks läheb. Ma ise olen suuremad detailid lasknud liivapritsiga üle enne tsinkimist. (Võru Galvaanika Tehas - ei ole kindel kas enam töötab)
  11. ei maksa asja ajada ülemäära keeruliseks, endalgi oli sama probleem esimesel korral, aga see asi on nii, et kui pumpa taha ei tule, ei teki ka sädet kuna süütepool peab saama särtsu pumba releelt. Niiet pead üle vaatama pumba juhtmestiku. Enam väga ei mäleta kuidas asi oli aga vist oli sedasi, et Engine relee ja pumba relee on omavahel ühenduses. Autodatas on asi kenasti joonisel näha mis ja kuidas olema peab.
  12. Sillatala kinnitused eespool tuleb kokkupoole viia, tulevad alu puksid kõikjale. Taga tuleb teha kere külge kinnitus päris nullist, mitte et see probleem oleks Sild ei ole sama lai, 6cm laiem aga see tähendab, et saan minema visata praegused 2cm flantsid mis seal hetkel on. Vedrustuse poole pealt tuleb kasutusse võtta Coiloverid.
  13. eelis on see veel, et saan kasutada e34 õõtsasid, pooltelgi ja väike reguleerimis võimalus ka olemas 5x120 poldivalem on mul juba niiehknaa olemas, seega pole enam vahet mis silda kasutan :wink: + selle e34 sillaga kaovad mul ära need 2cm vahe- flantsid mida praegu kasutan
  14. Tagumine sild tuleb e34 alt ja tugevdatud sild + LSD typ.210 ehk max suurus mida pakutakse. jõud ju rattasse vaja saada kuidagi
  15. Tänud kleebiste eest!
  16. jään ikkagi selle peale vist, lõikuda tuleb seda niiehknaa kõvasti nii ühelt kui ka teiselt poolt, lõpptulemusest mul hetkel pilt puudub aga üritan jätta võimalikult originaali lähedase preagusele
  17. pole tõesti see esistange täielik koopia aga ei olnud plaaniski M-tech II orig välimus stanget leida, plaan oli leida suurema avaga esistange kui mt2. Seda saab omakorda lõigata veel arvatavasti. Edu läheb alati tarvis! 8)
  18. Lisa tuli varem kui lubatud. Praegune seis on koomiline ajanappus, koomiline sest aega on aga seda ei suuda "õigesse" kohta suunata. Kohale on jõudnud paljud asjad ja paljud on hoopis tellimata või kohale jõudmata. Mootori poole pealt tuleb siis kolme liitrine väntvõll..... ....Je-pistons custom kolvid, kepsud veel tulemata aga tegu Motor Nord täägitud tootega mis lubab silindri kohta 250hp per cil ja 135mm. Rõhku hakkavad kontrollima kaks sellist olendit, kaks sest tegu twin entri turboga (Holset HX50/60).... .......mille peale sai aega raisatud, poleerimine oli päevakorras + flantsid. Segu hakkab näitama LC-1 Komplekt Elektrivärk hakkab olema enamus uus ja väheke kindlam. Välimuselt proovin rõhuda järgmine aasta M-Tech II välimusele aga klaasplast osadest kuna tulemas on teine projekt millest teen juttu kui asi alustatud. Ostetud said ka küljelaiendid aga originaal toode ja 324TD Touring küljest, midagi sellist: Kui midagi liigub jälle siis panen kirja, tulekul on ka selle aasta video antud autost.
  19. järelikult jäigemat vedru vaja sulle
  20. selles point ongi, tänava autol pole see kaalujaotus nii oluline. kui sõidad rinkat või rallit vms siis kindlasti paastuksid natuke et omale s14 moto leida. Mina siiani M50'ga sõitnud kaks aastat ja ütlen, et linnas on ainuke vahe selles, et rool on natuke raskem. Mitte palju aga lihtsalt väheke, mul muidugi ees 8" velg koos 215 rehviga ja 17". Oleneb milleks autot soovid, ultimate variant linnas sõiduks on R4 võibolla natuke parem response rooliga on murutraktoril
  21. kui on soovi jääda 4 sil peale ja tõsta auto võimekust-maksumust siis oleks alternatiiv S14 mootor ehk siis 2,3 või 2,5L S14B23(25) M3 pealt
  22. minul on 2,0L 110'na arvel mitte et ta 2,0L poleks
  23. vahepeal siis sai ära saadetud see kolm kuud rohket rohelust ja soojad ilmad koos lühikeste seelikutega et uus pikem ja soojem tuleks.... Hetkeseisuga on tellitud päris palju juppe kokku juba, niisama päris pole ka istunud. Mootor saab olema 3.0L mis on väga hea kuna turbo pole ka just väike. Pikem kokkuvõte peale aastavahetust või kui enamus juppe kohal :: Niipalju võib öelda, et väntvõll mille soetasin teadlikult kasutuskõlbmatu aga 3,0L m54b30 mootori küljest on nüüdsest saksas ja tagasi saadetakse suure raha eest täiesti tutuus väntvõll standard mõõdus koos saaledega. Samuti peaksid kolvid jõudma nädala või paari pärast, jne. Tellida veel rohkem kui pooled asjad. Peale aastavahetust on äkki rohkem millest rääkida

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.