Kõik, mis Turbiin postitas
-
316 '88 - M-Tech
Pidasin silmas seda, et Elise on E30'ga võrreldes enamvähem sama mõlemad masinad löövad noa selga kui üle pingutad ja kurvi tuleb võtta väikse tagumiku libistamisega. Jutt raske ninaga E30'test
-
316 '88 - M-Tech
öeldakse küll jah et taha parem rehv, aga eks see oleneb iga inimese sõiduoskuses ja auto tunnetusest, rääkimata autost endast. E30'le soovitan ka mina taha paremad panna, kuna tagumik niiehknaa palju kergem kui esiots. E30 on nagu Lotus Elise juhitavuse poolest 8)
- 316 '88 - M-Tech
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
kena 8)
-
320i (2,5-M50B25) Turbo '90 - KUKS
vaata et paak ei lekiks
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
mihklil on hea silm, tegu on HX50'ga 8) 17" turbiini pool, 16" ka olemas aga too tahab väheke treipinki saada
-
ja kui juba jutustamiseks ja pudru keetmiseks läks siis: [size=9](tegu Marko Traksiga, kes äsja surus rinnalt maailmarekordi kuni 19a seas - 255kg)[/size] 8) Paistab, et olen nüüd siin foorumis oma nime vääriline Head aastavahetust kõigile!!!
-
täiesti edukalt pidas kusjuures kõik oli tihe nii nagu olema peab enne proovimist sai asi lahti kakutud ja üle uuritud, et mis neegrikesed seal sees sis teevad ka :
-
sai proovitud seda "lahisemise" jutu veepidavust, peab vett nagu sõel ei tule kuskiltki õhku vahelt, ju siis sattunud töötav osa
-
ei ole ka endal plaanis väljalaskesse asja juhtida, otse põhja alla
-
tegu sis jah replicaga, eks neid asju peab ikka kontrollima jah aga hetkel jätan T asjad riiulisse järgmist talve ootama, puudu on veel Turbo ja Vems. Hetkel olemasolev IC tuleks ka sobivama suurusega jupi vastu vahetada. Mihkel, kas see klapisäär on vahetatav? Täpsemalt on tegu 60mm replica WG'ga, mis siin mõniaeg tagasi müügil oli
-
sai ostetud korraliku fotokaga telefon, kuna ei viitsi kaasas kanda digikat. proovi pilt:
-
320i Cabrio '89 - Jann
kule neeger, sul asi areneb 8) jõudu jaksu!!!
-
316 '88 - M-Tech
Topran'i ja originaal osa on täpselt sama jäigad :wink: proovisin mõlemat
-
316 '88 - M-Tech
kusjuures mihkel, sa pole ainuke kellel tagumise stabikaga närv mustaks on läinud mul seisab stabikas ostmisest peale töölaua peal, kondid selle kõrval :?
-
324 td facelift
ma¹Z¹¹¹Da tiib on nagu keegi oleks selle sinna roojanud möödaminnes korista ära, sama kujunduse ja enamvähem ka välimusega tiib selle asemele on M-Tech II tiib: http://www.rosemdesign.com/lowen/images/products/mtech2.jpg
-
Vaatasin PPF netipoest selliseid asju: http://www.pure-pf.com/webshop/ppf_webshop2/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=320 http://www.pure-pf.com/webshop/ppf_webshop2/catalog/product_info.php?cPath=25_87_100&products_id=334 kõik hea ja tore aga rahakott nendele hindadele vastu ei pea!
-
Tegelikult otsin juba teisi velgi omale, nimelt tahaks Hamann PG velgi. Tegu siis Futuraga põhimõtteliselt aga 18" 8)
-
kahjuks istuvad ainult e36 ET'ga veljed alla Küsitud minu käest et miks nii jäme sumpasüsteem. Põhjus lihtne, järgmine aasta ei viitsi enam uut sumpa süsteemi tegema hakata turbo tarvis. Nüüd ka küsimus: Kust saada 280 kraadi 10,5mm tõusuga sport nukkasid? Seoses sellega oleks tarvis ka jäigemaid vedrusid ja race klappe.
-
liivapritsi aga mitte pulbervärvi, lakikiht on ka kõva peal. Ei plaani hakata metsavahel sõitma Mihkel, kuna need veljed on esimesed mida poleerinud ise olen, siis tulemus tegelikult võiks parem olla, järgmine jooks velgi tuleks kõvasti paremini välja 8)
-
uus hooaeg algab garaasi ehitusega, see millest tegelikult olekski pidanud alustama. Hetke seisuga on kõik korrastatud asjad ajalehtede sisse pakitud ja kinni teibitud ning tuppa seina najale oma aega ootama jäetud. Kere sai ka omale varjualuse kus talle kõhualusele hooldus tehakse. Ilmad sellised et koer ka välja ei roni, tuleb leppida oma lollusega mis esimeses lauses ka ära sai mainitud :?
-
Veljed valmis veerema. Väljalaske süsteemi osad (Simons reso 3", Remus lõpupütt 2,5", 4m 3" toru) Sillaosa mingisuguse ülevaate peaks see andma, praeguseks aga see teema talveunne kuna värvimine jääb järgmisesse aastasse.
- 316 '88 - M-Tech
-
Kaido, mõtlesingi täis replikat koos pagassi ja selle tagaklaasi kohaga. poolikut tööd tegema ei tahaks kahata E34 püstak taha: Sellele püstakule teeks mõned mod'id ja installiks korraliku vedru. http://static.bmwfans.info/images/epc/NDI4MV9w.png Ette ei pane kindlasti e36 püstakut, mul juba pmst esisild koos. e30 püstak + vahejupiga e36 rattalaager. EDIT: minu unistus IDEAALSEST garaasist hetkel oleks selline: * 316i Sedan * 318is Coupe * 328i Coupe Turbo (praegune) * 325IX Coupe * 325IX Coupe Turbo Kõik masinad E30 ja Facelift'id
-
see aasta oli kõigil tegemist ja polnud suurt aega tegeleda selliste asjadega tulevasest suvest tuleb full DVD, mõneti rikuvad ära selle SC tähepaari just see ametlike võistluste klipid, loodame selle vea parandada aga muidugi mitte lõplikult. 8)