Kõik, mis Penu postitas
- 318is '90 - Penu
-
318is '90 - Penu
tänud, aga jah, otsene vaueffekt võiks suurem olla. Selleks oleks madalam rehv, madalam vedrustus, mtech II ja uuem värv Aga, tasa ja targu, see masin on niigi paari kuuga päris palju üle elanud, sõita tahaks ka paar klõpsu http://www.sergeizjuganov.com aparaadist veel: täpselt see 1cm eest dropi on puudu, aga saab ka selle...
-
318is '90 - Penu
Ette sai rehvid 205/45 17 Yokohamad. Alla on paigaldatud Simonsi pütt, nagu pildilt näha. Kinnitused on tehtud viisakad - E34 klambrid. Minu mure amortidega(45. püstaku omad) jah jätkub, kuna ei saa lihtsalt neid alla Läksin eelmine nädal vahetama neid ja mõne tunni mõõdudes helistati, et püstaku sees amort loksub ja alla ei saa panna. Nüüd juba viga selgeks tehtud ja amordid viidud treiali juurde mõõtude võtmiseks. Selgub, et püstaku kinnitusmuttri alla on vaja teha õhukese seinaga hülss, mis hoiab ära nii vertikaalse kui ka horisontaalse loksu. Pean leidma mõõtude võtmiseks veel ühe 45se püstaku - kellel on laenata, andku teada!! Üks karp esi amordi taldrikutega on mul ka ääre peal, mis lähevad käiku, kui amordid korda saan. Vähendavad need esiotsa -10mm. Siis peaks olema koopajoon täpselt paigas. Penu
-
318is '90 - Penu
Kuna ma ei taha mingeid roostes püstakuid alla keerata, siis ma ilmselgelt liivapritsiks ja värviks need. Lisaks tuleb uuesti teha sillastend, amordivahetusel vast ei olnud see nii suuremahuline sättimine. Laagrite demonteerimine ja töökoja tunnitasu. Ja ma lihtsalt ajaliselt ei jõua sellega tegeleda. Tulevad amordid ja keeratakse alla. Änksam on küll, aga hetkel mulle tundub, et ainult jutu järgi. Ma ei ole väga uudistanud, et miks ta siis parem on...? Mul on võimalus veel muidugi loobuda tellimusest ja müügist ning otsustada 51püstaku kasuks. New, nice and shiny one püstak ei oleks üldse paha mõte muidugi...
-
318is '90 - Penu
Aja ja raha kulu tuleb palju suurem, kui lihtsalt teised amordid panna.
-
318is '90 - Penu
nu siis ma kõige rumalam vast pole... huvitav, et mul 45sed siis on :roll: Naiss Mihkel, Naiss
-
318is '90 - Penu
Eile sai auto endale FK 60/40 madaldussarja alla. Rumalusest tellisin 51mm püstakule esiamordid, mis tuuningrubriigis ka müügis on, aga see ei tähenda, et ma ei lasknud madaldust alla panna. Hetkel ees lihtsalt vanaamort ja tellisin uued ära. Vahetati 1 sarniir esiõõtsa tagumised puksid ( Strongfelx) Sillastend
-
318is '90 - Penu
ja esivõreklambrid. Peale pesu tuleb igast asju välja eksole. Need lasen korda teha, pole probleemi. Lisaks kapotihinged vaja õlitada, hetkel on nii, et peab ikka kangutama, et kapott lahti saada.
-
318is '90 - Penu
mootoripesu ja autovahatus. Simonsi tagapütt Eerolt tellitud paar pilti kah uuendatud vidinatest.
-
318iS '90 - AndresS
nu muidugi rallikas, kui kerge ka veel seest. Need Ferodod hakkavad sul korralikult muidugi siis tööle, kui soojaks lähevad. Põhimõtteliselt hea kombo on juba. Pidurivedelik, hea klots ja slikk. Nagu poisti taga oled, kui jalga ikka surud Kas nod Ferodod võimaldavad ka pidurianduri lisada, millal läbi kuluvad nö?
-
318iS '90 - AndresS
nagu uus juba Muuseas too Blue Racing piduriõli on jube hea kraam(nimi on muidugi veel parem). Kasutan juba aasta vast. Pedaal muutus konkreetseks ja läbi ei vaju. Rajajuttu ma ei hakka ajama, kuna sinna nagu näha ma ei jõua , aga ootan alati sinu kommentaare. Pilti on pidurivoolikutest?
-
318is '90 - Penu
Paar lisavidinat vahetatud: Viskosidur paar tüüblit aknapesudüüside tagasivalgumise klapp. Flantsid ja poldid tsingitud
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
mis valged veljed...Ikka lai plekkvelg alla, not white
-
318is '90 - Penu
. kaine ikka! Pilt pool naljaga pandud ja ei ole kõige sobilikum vast rõhutamaks E30neid, aga tegu mul sõbraga, kellel oli karnevalipidu ja olukorra kokkulangemisel oli ka kohe fotograaf kõrval, kes sissetungijast pilti tegi.
-
318is '90 - Penu
Auto uuesti Eestis ja sai üle pika aja teatud vajalikud toimingud teha. LS: 308 000 Õlivahetus LM 10w-60 Õhufilter Generaatori ja roolivõimurihm Juhipoolne rattalaager esimene Peagi keeran suverattad alla, kui selle aja leiaks... ja kuna eelmine aasta näitas, et suure veljega on IS vedrustus nagu tõllal, siis tellisin FK Automotive 60/40mm vedru+amort kiti ära. Loodan, et saab hea. Studeerimise peale leidsin sellise pildi, kus sama vedrustuse kit on all. Võrdluses minu auto madaldus hetkel ja neti kaunitar 60/40 Fk -
-
318iS '91 - Henry
Tunnen kohe sisimas, et see ruudulised esiistmed kohe ideaalselt sobiks minu masinasse Ma võin sulle pensionäride esiistmed vastu anda! Si!?
-
VALUVELGEDE SIRGESTUS, REMONT, VÄRVIMINE JA POLEERIMINE
Üks pikaaegne valminud projekt. Advan Racing RGII Pildi eest tänud Sergeile. http://sergeizjuganov.com
-
316 '88 - M-Tech
Küll nüüd on koopad tagant laiaks ajanud. Too 17" OZ on nagu könn seal all Palju koobas laiemaks läks?
-
Carlsson 17"x10" Vanad head veljed korda: web: http://polishing.edicypages.com/blog/carlsson
-
Sellel on poleeritud rant? Sellise 15" velje värvimise suurusjärk ilma nägemata kusagil 3000 - 4000.-
-
Lisatud blogi C55 AMG 18" veljed. uus värvkate. Rohkem infot ja pilte siin: http://polishing.edicypages.com/blog/c55amg
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Vaatan su turboclubi postitust. Lasid tsinkida? Ise olen mõelnud sama, kui peaks tegema sillaosa uuendust, aga kuidas sa aluspinna puhtaks tegid. Tsinkimisel ei tohi nagu roostet alla jääda. Liivaprits? Hea näeb välja su projekt 8)
-
Audi A8 18" veljed Rohkem pilte ja infot blogis: http://polishing.edicypages.com/blog/audia8
-
318is '90 - Penu
Kurat ma ei teagi. Vaatan nüüd isegi, et kuidagi madal on
-
318is '90 - Penu
üks pilt Sergei Zjuganovi aparaadist: