Kõik, mis Ummy325 postitas
-
BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
Täna sai mootori ka peale pandud :mrgreen: Enne: Pärast: :mrgreen:
-
Eks me ole tallinnas ka kohtunud juba, niiet ma peaksin veel meeles olema PS: oled juba uue roolilati leidnud?
-
Ma vaatan tseki pealt järgi, mis nende nimetused täpsemalt olidki, muidu kukun valetama ka veel ja siis annan teada
-
Tänud Ma ei tea kui palju see projekt imestust väärt on aga asja peab ikka hingega tegema oleneb palju sul autol teha on...kere värv arvatavasti ei tule oranz aga see värv on kena niiet pregu kõik otsad veel lahtised
-
Tagumise põlle peale sai ka lasta mastiksit, sest see jääb nagunii stange taha peitu. Vähemalt tal on nüüd kaitse peal Mootoriruum on nüüdseks valmis Siis hakkasin värvi maha lihvima. Seejärel võtsin happekrundi Ja tegin nii Krunt peal: lähivaade värvist mis mootoriruumis on Fotokaga ei saanud õiget tooni kätte. Praeguseks kõik
-
Pole pikka aega kirjutanud. Hetkeseis on selline, et kui ühe jupi veel kätte saan, siis saab mootori peale panna. Mõned pildid ka Happekrundiga sai lasta põhilised kohad üle, mis kaitset rohkem vajavad. Ja nüüd on krunt ka peal. Vasakpoolne õõtshoova puksi metallkorpus (või kuidas seda võib öelda) oli põhjatala külge kinni keevitatud, sest mõlemad poldid olid pooleks keeratud :| (telefoniga tehtud pilt) Lõikasin selle koha välja, sest sai proovitud puurida välja neid töngasid aga ei toiminud see variant. (telefoniga tehtud pilt) Vend(Raido328) võttis jupi töö juurde kaasa ning kuumutas(lasi metalli punaseks, keevitas mutrid polditöngadele otsa ja saigi kätte Laupäeval paigaldasin jupi tagasi auto külge. Keevitatud. Lihvitud. See koht on krunditud ka juba aga miskipärast ei teinud pilti sellest.
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
vapsee lahe näeb välja juba
-
Eks ma mainin talle :wink:
-
A et sis sina ostsidki selle ära Kui ma ei eksi siis mu vend oli koos ühe sõbraga äritsemas seda bemmut sulle Igatahes jõudu sulle
-
Seesama jah. Minu arust väga hästi toimib. Tekitab oksiidikihi pleki peale ja kestab ka. Aga pidi väga mürgine olema.
-
Ostsin, väge täis kraam :wink:
-
väike update: Sai siis lõpuks mootori ka ära tuua. Tegu on sis m52b28-ga. Nagu pildilt näha, siis on tegu kahe vanoselise mootoriga. Alustuseks sai pistikud sildistatud, et oleks pärast kergem ühendada. Tänud Ets-ile :wink:
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
seda teist varianti ma ei poolda , ikka arenda edasi 8)
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
Vanad semud jälle koos Tee street klassi jaoks, siis saame võidu sõita Edu ja jaksu ja muidugi paksu rahakotti ka
-
- BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
Liivapritsis käis kyll jah. Oleks seda enne teadnud. Aga tänud õpetussõnade eest. Jätan meelde. :wink:- 320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
türi vahel oled sellega silma jäänud mitmeid kordi...väga kena masin- BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
natuke juttu ka: Teine summuti koht on valmis ning nii mõnigi auk lapitud. Jama on see et kohati roosteuss kummitab. Kõik silladetailid on ka värvitud tume siniseks. Pilte ei pane hetkel, sest pildid on fotokas ja fotokat ei ole kodus praegu. PS! Kui kellelgi on omast kogemusest soovitada mõnda head rooste surma, siis andke teada. Mul endal on muidugi ka olemas, kuid ma vaikselt kahtlen selle omadustes.- BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Juba uued tuuled puhuvad?- BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
voh- BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
Kui sa täpsemalt vaatad, siis näed, et mul ei ole tagasildagi all ja see on ainult proovi ja motivatsiooni pärast pandud kuidagi siina alla. Nii et arvatavasti ei jää punnitama.- BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
Tegin lõpuks selgeks, et mis vahe on väikese ja suure korpusega diffril. Ja siis uurisin järgi et mis differ mu bemmil all oli... suure korpusega differ on ülekanne on 3.73 Me so happy! :mrgreen:- 320i Cabrio '89 - Jann
väga kena :wink:- 316 kupee projekt '86
Kui uksi kinni lüüa, siis hakkab pahtel põrutuse mõjul pragusid sisse ajama ja lõpuks kukub arvatavasti küljest ära.- BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
Selles kohas on ruumi mitme jalaga segada Jap, see on mu venna 328 ja tänud sulle :: - BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus