Hüppa postitusse

ranzzz

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ranzzz postitas

1. eiki lill kasutajanimega Jaan tatikas
  2. Telefoni kvaliteet Kle kusjuures ei ole .... inimesed ei oska otsidagi neid sealt sest need sulanduvad nii hästi ära Ja kui ohukad peale panna siis näitavad need täitsa oranzi
  3. nüüd kui ma ise seda lähemalt jälgin siis ta tundub jah kuidagi kahtlane aga nuhh telefoniga tehtud pilt ja sellise naljaka nurga alt Muidu ta on ikka päris punane v.a. stanged mida pole jõudnud ette võtta
  4. Täpselt nii see oli
  5. mina olen Täna seal hiiu tn. kõrval olevas pargis kohal :twisted: NB! mingi olen 2 käega cruisi poolt 8)
  6. väike vihje milline ta praegu välja näeb :wink:
  7. täpselt see sama auto oli jah. Minagi vaatasin ja vangutasin pead too sama õhtu kui kodus reporterit vaatasin. Ime ka polnud tegelt kuna auto oli soetatud mingid loetud päevad ennem seda kokkutulekut ja tolle seisukord oli suht nutune kaasaarvatud rehvid mis ei kannatanud üleültse kriitikat. Nagu mina aru sain siis kutil oli plaan seda reustareerima hakata aga ennem tuli oma ostust " mõnu " tunda. Pole vast mõtet targutada kuna igalühel juhtub, kuid kahju, et meie klubilisega oli tegu. No disrespect Ranno
  8. 12 ja 12b nagu me kohapeal olles tähele panime :D:D
  9. Minagi käisin kohal üle pika aja ja ennäe imet .... Mairo ei joogi enam kogunemiste ajal õlut
  10. Kas keegi suudaks selle ka delfi kaardil üles leida ? :oops: Sellest linnaosast ei tea essugi
  11. aga täna siis toimub või kuidas ? asukoht muutus või jäi samaks (a´le coq) ?
  12. Nu minu punane sai nüüd ka uuesti hääled sisse ja miks mitte ... see oleks jummala kõva kui sinagi tuleks
  13. ma pean auto reedel keretöödest kätte saama siis oleks ka kohal
  14. Ma pean nende üle ka arvet
  15. Nu mul alla 3500.- ei tule kohe kuidagi välja. Seda siis see juures kui ma olen tallinnas ilma et ma välja siit kuhugi kärutaks aga kui ma maal ka käin siis 4000- 4500 on garanteeritud ja siiamaani siis lagi on olnud 5700.- kuus :shock:
  16. Mul selline haige teema et ma tahan täielikku ülevaadet saada apsull iga asja puhul ja tegelt on huvitav ju teada
  17. Vahepeal kirjutaks mis siis suvel juhtund on: 1) Uus suure korpusega visco block differ 3,91 2) Ette uued piduri kettad koos klotsidega 3) Vasak esimene rattalaager 4) Järjekordne õli vahetus 5) Uued mootori ja käimari padjad 6) Tutikas sidur kogu krempliga 7) Tutikas orig. väljalase. Nüüd saab ka telefoniga autos rääkida 8 ) Tutikas pensupump kuna eelnev järjekordselt lendas vastu taevast 9) Mootori rihma ja rulliku vahetus 10) Uued tagumised stabikavarda kondid 11) Kahe kannu vahele on tekkind ka strutbar (samuti oli sinna hädavajalik) 12) Uus käigukasti hoovastiku puks Nüüd peaks vist kõik olema Lõpetuseks siis niipalju, et auto on hetkel keretöödesja värvimises kuni reedeni ja siis peaks ta väljanägemine ka kõvasti parem olema. Need kes seda autot näind on teavad, et seda oli iluravi oli mu autol suht hädasti vaja tulevad ka uued pildid 8) Sai siis tehtud ka väike raamatupidamine just kütuse koha pealt. Nimelt 28 aug. tiksus täpselt 1 aasta kui see auto minu õilas ratsu on olnud ja selle ajaga on ta suutnud mult ära lakkuda 44 822.- väärtuses kütet mis ise-enesest on päris raju aga sellised on need autoomaniku rõõmud :twisted:
  18. pilte saad laadida siukses kohas nagu http://imageshack.us/. Seal uploadid ära ja siis kopeerid sealt mitmest aadressist ühe mis ta annab ning kirjutad järgmisesse postitusse
  19. Kle räägi mulle sellist asja kas sa käigukangi nuppu ka üle nahatad we ? :roll:
  20. mix mälestuseks ? juhtus midagi ? müüsid maha ?
  21. Minu kaine mõistus ütles seda sama aga igaks juhuks küsisin arvamusi ning lihtsalt tahtsin teada kas regullitavaid ka e30-le pakutakse kuskil
  22. ei, point selles et mul püstakud natukene ära vajunud (eest vaadates tundub ta mul nagu oleks läbi ja lõhki rinka pill ) ja tahaksin nüüd uuesti paika tõmmata ja vajadusel peale keerata kui ta hakkab uuesti läbi vajuma.
  23. tahaksin siis teada kas ja kes sellist vidinat üleültse eestis keegi pakub ? :roll:
  24. minuarust on isegi see sept. algus parem varjant Aug. vast liiga vara kuna tahaks ju võimalikult suurt osavõttu sellest üritusest Rahvas peaks selleks ajaks rahad kokku saama ning aega leidma 8)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.