Hüppa postitusse

ranzzz

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ranzzz postitas

1. korralike sireget isendite eest võib küsida kuskil 200 eur
  2. ma usun et kui sa need ( 7,52X3,53 ) andmed võtad ja mingisse tihendi poodi jalutad siis peaksid ka saama aga kui ma õieti mäletan siis neid sai balti autoosast kaa aga ma pead ei anna. Mina küll ei tea et nad ühekordsed oleks. Olen korduvalt nad lahti võtnud ja süsteemid endiselt toimivad nii nagu peavad.
  3. ma tulen kindlalt aga ainuke asi mis lahtine on nüüd millega
  4. http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/Touring/Europe/525ix-M50/LHD/M/1992/browse/engine/lubrication_system_oil_filter/ Tollelt pildilt nr11
  5. ühtlasi kui juba tihendeid vahetad siis vaheta ka uuel mootoril õlifiltri kopsiku jala tihend ära. Maas on seda tunduvalt parem teha kui kapoti all. Too on üks m50 tüüp vigadest Auto kohapealt siis nii palju et tundub päris korralik isend niiet jõudu jaksu ja pikka kannatust
  6. ma ei tea kas saan oma rulli selleks ajaks kokku aga kui mitte siis kui tugevasti mind lüüakse kui oma rahvamajaga (34-ga) tulen ? :$
  7. kaeks ka siis riho borbetid üle Klenn järsku viitsib mulle 2 kleepsu juurde tuua
  8. Nu mina kui väikelapse omanik lähen kogunema ja riideid jagama ikkagi mustikasse aga kui sealt ära aetakse siis kas mustika ülesse või arenale =) PS! tulen täna sinise sebringuga
  9. Täna tundub küll igati mõnus.. Eks siis Mustika
  10. Ikka kogunemisele... Mustikas või Arenal?
  11. ranzzz lisas teema asukohas Veljed - Rehvid
    Neid suvekaid siis 8tk Kes võtab kõik 8tk saab 10% alet kaa Asuvad Tallinnas Ranno 56992445
  12. njaaa....mõte on sul hea ...jõudu ja jaksu anyways kus kohas sa ehitad / asud?
  13. mina kuigi pean tõdema et 5ga
  14. Need mis välja tõin on olemas veel jah..
  15. Päris kiirelt.. Palun
  16. Hetkel vaid pakkuda need...2 klubi aadressi, 1 valge 5x5cm kotkas, 1 must 5x5 kotkas ja 3 reflektor (helkur) kleepsu 20x20cm. Ja üks 45x45cm valge kotkas! Klubi aadress on 2eur ja 5x5 kotkas 2eur, Reflektor kleeps 5,5eur ...45x45cm kleeps on 7eur.
  17. ikka saab, 2,49 on smartpost see kõige kindlam varjant. anna oma tel.nr ees ja perek.nimi ja sulle lähima smartposti asukoht
  18. Tulen siis ka kokukale tsillima hängima ja kleepse jagama .... võtan ülejäägid ka kaasa niiet soovikorral võib veel klepse omandada "rämeda" papi eest
  19. Teeme nii
  20. Saad. reflektorit on alles 20x20cm. 40x40 ei teinud,kuna polnud soovijaid. Hinnad on eelneval lehel olemas. Võid homme Mustikasse tulla 20.00 Sobib
  21. jätan meelde
  22. minul on kaa süsimustad ja korduvalt olen ülevaatusi läbinud ja miilitsa huviorbiiti jäänd aga kordagi pole mulle mitte midagi nende kohta öeldud. Vb selle pärast et need sobivad nii hästi sinna stange sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.