Kõik, mis ranzzz postitas
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
krt ...sa oleks võind ütlemata jätta algul oli ka juttu sellest lipust ja siis öeldi et see tuleb kohale aga kellega see oli küsimärgi all
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
ma lendan kaa
-
Täpselt nii see on :
-
Kui ma tundmatu kolmanda isikuna loeks seda siis algul vaadaks küll imelikult et mis bemmi vendade klubi see on aga hetkel teadjana lihtsalt muhelen. Väga hästi kukkus see lause välja sul
-
Minagi ei usu et laup. mingi tipp tund või midagi taolist oleks ja kaugelt tulijate kohapealt olen eixiga nõus
-
kristiine oma vast isegi parem mõte. Tõsi ta on et laup. rahvas käib poes ja värki aga kui ma ei eksi siis krissus on 5 korrust,,, võin muidugi eksida :oops: Miks ma krissu poole kaldun on see et ise korduvalt mustikas kogunemistel käind ja kogu aeg on mingi probleem olnd. Väga väikeste asjade pärast tullakse seletama :?
-
Sellist teist me vast ei leia jah
-
tõenäosus et meie rivi häirima hakatakse on minimaalne niiet Yux sa siiskit võiksid tulla :wink:
-
Super lux... vähemalt politsei on meie tegevusest teadlik No aga loomulikult .... peaaegu et kohustuslik
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
täpselt täpselt :twisted:
-
saiebiss
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
väga rajud pildid :twisted: Tõsiselt jäigaks oled oma auto saand nagu piltidelt näha võib
-
Ma südamest arvan ja loodan et kellegil sellist plaani ei ole tõesti
-
Aga järsku sa tuhniksid siis veidi
-
320i-->325i Shadowline '89 - Ranno
See tehti korda. Karta on et seda ei saa selliseks nagu tutikas aga operesioon õnnustus suhteliselt edukalt isegi esi lisa suutsin ka veel sinna külge moteerida ilma probleemideta .
-
320i-->325i Shadowline '89 - Ranno
ahh mis ta nüüd nii kena ikka on, tegemist leidub aga oluliselt paremas korras on ta nüüd küll jah :wink:
-
see söreni tegelane tegi minuarust väga adekvaatseid pilte ja seda ka sõidu pealt niiet järsku too kutt oleks uuesti tulija :roll: kui keegi tast midagi teab siis võiks talle märku anda
-
mingi 50 ja 100 km vahel
-
Uus marsuut Laagris Saurixi esine parkla --- Pärnu mnt. ---- Vabaduse pst --- pärnu mnt --- Järvevana tee--- Ülemiste parkla --- Tartu mnt --- pronksi tn --- narva mnt. --- pirita tee --- monumendi juures paus --- pirita tee --- merivälja tee --- randvere tee ---rohuneeme tee lõpuni ja kena ümberpööre ning tagasi sama teed pidi kuni merivälja tee kõrval oleva parklani .
-
See oleks ka varjant. Sealt oleks siis edasine lugu mööda Tartu mnt. liivalaiani ja sealt narva mnt-ni ja edasi oleks sama lugu. Vaatame mis rahvas arvab 8)
-
Sellepärast ka see puhke koht pirital. Ei ole vaja kiirusi ületada ja muid lollustükke teha.
-
ma mõtlesin ca pikemat cruisi 2 kogunemis kohaga milleks oleksid siis Laagris olev Saurixi kardikeskuse parkla mis asub laagri maksimarketi vaskpoolsel küljel ja Ale coq Arena parkla. Mõlemas kohas oleks adekvaatne kogunemis aeg 1h. Edasi kulgeks siis pirtale selle monumendi juurde (suudlevad tuvid või mis iganes need ka polnud )kus eelmine kordki. Väike paus ca 30 min. Ning sealt edasi viimsi poolsaare tippu ja tagasi tolle parklani mis merivälja tee kõrval on. Seal võiksime teha siis lõpetuse. NB! Kes mingil põhjusel ei jõunud kogunemis punktidesse siis esitaksin meie marsuudi kuhu võib ilusti sisse sulanduda. Marsuut oleks siis Laagris Saurixi esine parkla --- Pärnu mnt. ---- Vabaduse pst --- pärnu mnt --- alevi tn. ---- tondi tn --- marta tn --- Ale coq arena parkla --- pärnu mnt --- viru ring --- narva mnt. --- pirita tee --- monumendi juures paus --- pirita tee --- merivälja tee --- randvere tee ---rohuneeme tee lõpuni ja kena ümberpööre ning tagasi sama teed pidi kuni merivälja tee kõrval oleva parklani . Oleks selline plaan vastuvõetav ? :roll:
-
Aga tee uus teema
-
minagi tolle ale coq-i poolt kuna esteks sinna kergem tulla (pea kõik teavad kus see asub) ja rohkem ruumi. Seal vabaka pargis tekkis tunne nagu 15 aastasel kellel pole lube kindlustust ega midagi aga kokku tahaks saada ja ainuke võimalus ongi siis kuskil metsa sees Kuna ma olen aru saand et suht paljudel on autod hetkel molekulideks siis arvatavasti see suur suve ära saatmis kogunemine ja peale seda ka cruis võiks toimuda kuskil okt. 12dal kuupäeval näiteks ?!? :roll: Siis peaks rahad olema üle laekund ja rahval jälle hea olla
-
peale eelmist nädalat peaks kõik kirjutama niimoodi ? minagi korralikult kodus