Hüppa postitusse

FRand

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis FRand postitas

1. Pakkuda veel: Jämedatele püstakutele MAYLE amordid. Amordid tutikad, pole 1km sõitnudki. Olid auto all, et saaks ühes töökoja otsast teise veeretada.
  2. FRand lisas teema asukohas Varuosad
    Pakkuda 1.8is kupee peale esimesed istmed. suht halvas seisukorras, tsiine all pole, mehanism ühel töötab nii ja naa vedrudega istmealune,üks auk sees ning üks vahuga seljatagune, pealt katki asuvad keilas tumehall seljatugi müüdud
  3. Tahaks vahetada või müüa E46 e30 kupee vastu, saan ka vajadusel peale maksta. Mingit näituse pilli ei otsi, aga sellist, mis liiguks omal jõul. autost rohkem infot ja pilte: https://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=3368832&rhash=a75d
  4. @74viishttps://1drv.ms/f/s!ApSVvUM2HQfmsUJWIXFxhU558srV
  5. Kärukonks 2x roolilatt
  6. FRand vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Palju 2.7e mootor maksta võiks. Seisukord teadmata. Mulle lihtsalt pakuti üht autot, millel paar asja peal, mida mul vaja ja see mootor peal. Saan selle järgi talle hinnapakkumise teha ja muu mandi maha ärida
  7. Täna käis üks väga sile kupee mul tööl sillastendi tegemas(Keila Viru auto)
  8. FRand vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Keegi oma e30 kupeed minu pilli vastu +💶 ei taha vahetada?😄
  9. FRand vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    olen kursis jah, et e30 olemas need. Nende saamisega on just keerulisemad lood, mõtlesin, et äkki mingi alternatiiv neile.
  10. FRand vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Keegi on uurinud, kas ise kupeele kuidagi pop out tagumisi küljeklaase saab teha, nt mingi e46/36 klaasidest? ning Kas keegi on omal viinud kaitsmekarbi salongi, juhul kui on siis võib nt mulle pikemalt selle privva kirjutada, kuidas, kuhu, jne.
  11. FRand lisas teema asukohas Varuosad
    Ostan •5+5 kütusetoru kinnitusplastikut nr5 + metallklambert selle peale nr4 •paremat lähituld (endal mõra sees) •kellgil kere on, mille pealt saaks veidi lõigata juppe(põlle alumine osa ja juhi esitiiva ülemise nurga juurest) •tulepesurite kojamehed •shadowline kupee juhi ukse liist •kupee r4 juhi iste, aga võib ka pakkuda muid kupee istmeid
  12. FRand vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ma ei ole 100% kindel kas on rulli oma, aga äkki keegi tahab? Kood 11528964 hinda ei oska määrata, pakkuge ise.
  13. FRand vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    hetkel olen hinnaks mõelnud 225
  14. FRand vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kellegil bullerjani garaazi vaja pole? Mul on pakkuda :ligikaudsed mõõdud: laius: 580mm, pikkus: 950mm, kõrgus: 850mm.Asub keilas.
  15. Ega ta ideaalne pole jah, keegi varasemalt oli selle pleki seal ümber korralikult lainesse tõmmanud.Niigi nägin kurja vaeva vanade roostes paneelide asendamisega, aga ei jäänud selline nagu lootsin. Üritasin võimalikult sirgeks seda asja seal saada, aga jäi nii nagu jäi. Muidu on suva jah, kui widebody peale tuleb, aga lihtsalt asi minus, mind lihtsalt häirib see, et peab olema vähegi sildemas see asi seal all kui ennem.
  16. See on pigem ainult kuju andmiseks, selle peale tuleb tavaline pahtel, millega viimane silumine ja lihv anda. Teiseks niivõinaa jääb enamus sellest pahtlist widebody alla. Peale pahtelt tuleb siis täitekrunt, vajadusel veidi pahtelt, siis paar kihti uuesti täitekrunti, siis matistamine ja juba värvimise teemad. Võin hetkel veidi hägu ajada krundi poole pealt, enam ei mäleta, kuidas ta täpselt ütles, kuna sinnamaani veel aega.Aga vähemalt tööl maaler enamvähem sedasi õpetas mulle.
  17. Neid pole veel olla, aga plaanin V8 atm koja lasta keevitada M57 kasti otsa, ning siis vaatab kardaani edasi. Kas lasen custom teha või hakkab erinevatest juppidest kokku laduma. Mootor oli suht tulemüüri vastas. Kui ma doonor mootoriga käppasid tegin, siis jätsin ca 10mm roolilati karteri ja sillatala karteri vahele vaba ruumi, kuna polupuksid ka pealekauba, siis peaks sellest vabast ruumist piisama. Ilma karterit lõikumata või siis sillatala asukohta muutmata/ lõikumata väga mootorit mujale liigutada ei saaks.
  18. Ja mootor vahel ongi. Uus otsakaan tuleb ikka osta, kuhu saaks tavalise geneka panna. Hetkel käib vesijahutusega genekas pikki lansekat, ca 2-3 cm jääb puudu, et oleks lanseka ja geneka vahel vaba ruumi. Ma väga lansekat lõikuma hakata ei taha, teiseks pole vaja ka 150A genekat, piisav ka sellest tavalisest 120A. Ostsin E53 õlifiltri jala ja selle abil sai selle suure kobaka käpa ära ja enda käpa asemele. Tänu sellele, et ninaraam ära käib, on mootori ikka väga lihtne sisse ja välja tõsta. See tuleb kindlasti kasuks, kuna see mootor hakkab veel korralikult sisse välja käima, väljalaske poolest, piduri võimude paigaldamine jne.
  19. FRand vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    ma ise asun keilas, aga võin ise ka tulla kuhugi, kuhugi kaugemale aint nädalavahetusel
  20. FRand vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    mul 85.06.10 Kui see on originaal juhtmestik, siis seda kõvasti ratsitud jah, aga sealt hargnemiskohast on keegi kõik juhtmed küll jätkanud või midagi teinud. Mureks on see, et kas keegi viitsiks või võin ka maksta, et vaataks koos juhtmestiku üle. Märgiks pistikud ära, mis pistik, mille oma on ja vaataks, mis on valesti või puudu juhtestikul.
  21. FRand vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    On siin kedagi, kes tunneb väga hästi rulli juhtmestikke?
  22. FRand vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Vähe jama kval. Pilt aga ehk saab aru. Nimelt täna hakkasin töökaaslasega juhmestikku lahkama. Väidetavalt kui kunagi doonor juhtmestiku ostsin,pidi kõik samade kere ja tehnikaga olema nagu minu oma. Aga leidsime peamise erinevuse siit. Paremal pool on siis doonor ehk uus juhtmesik aga vasakut kätt mu vana. Vanal on seal kütusetasemeandur, vist diffri pistik jne. Aga uuel juhtmestikul see puudu. On kellegil vastust sellele valgele pistikule, kus oleksid ka tasemeandur jne küljes. Või käib sinna midagi muud? minu juhtmestikku oli korralikult räsitud ja teistvärvi juhtmed seal. Muidu lõikaks tüki küljest ja joodaks uuele, aga kuna teistvärvi juhtmed,siis ei hakka.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.