Kõik, mis kimberlyader postitas
- 

M: 3osalised Act sx veljed

16x9 ET17 - 195/45/16 16x10 ET3 - 215/40/16 Nankang Ultra Sport NS-II Hind 1900€ Asuvad Läänemaal kuid saab ka Tallinna transportida
 - 

M: 16” Kerscher Carmona veljed

16x8 ja 16x9 peal on Nankang Sportnex NS-2R 205/55/16 Hind 450€ Asuvad Läänemaal kuid saab ka Tallinna transportida
 - 

O: Esistabika kinnitusklamber

Mul on 2 uut Tallinnas olemas 17€
 - 

O:salongipuhuri katet ning m20b25 väljalaskekolded

Tallinnas kate olemas
 - 

M: sportsisu

Müüa sinine sportsisu müün kõik koos Juhi istmel riie katki. Muus osas täitsa viisakad. Ühel esiismed on tagumine osa puudu Hind 600€ asukoht Laagri
 - 

M: sedaani uksed

3 ust endiselt alles!
 - 

M: sedaani uksed

Müüa sedaanilt uksed VE uks müüdud PE leidub roostet 80€ VT roostevaba 120€ PT riostevaba väikse mõlgiga 100€ klaasid jne jäävad külge asuvad Tallinnas
 - 

O: Ilma võimuta roolilatti

Mul on Tallinnas pakkuda
 - 

O: preface sedaanile juppe

Korralik lipiga tagaluuk pakkuda. Roostet ei tuvastanud kuid kunagi on vist mingi suurem spoiler olnud ja seetõttu augud. Hind 140€ Asub Läänemaal kuid homme saaks Tallinna kaasa võtta.
 - 

320i’90 - Kimberlyader

Püüan ikka tegeleda jaa. Tegelt kere tal eriti hullus seisus polegi võrreldes nii mõnegi autoga mis ma siin ringi vaadates näinud olen 😁
 - 

320i’90 - Kimberlyader

Müüki ilmselt mingi hetk
 - 

320i’90 - Kimberlyader

Siis ei tohiks probleeme tekkida 😊
 - 

320i’90 - Kimberlyader

M3ga ei tohikski probleemi olla vist aga mõtlen just tavalise e30ga Kas need mootori võimsuse ja kubatuuri %’d käivad minu passis oleva mootoriga võrreldes või kõige suurema mootoriga, mis e30 peale pandi? Plaanis oligi 3.0 V8 sinna vahele panna kuna see mootor pm vedeleb
 - 

320i’90 - Kimberlyader

Sain vahepeal juba e30 ketasõõtsad ka seega see mure lahendatud. Samuti lendas auto pealt maha M20 koos kastiga. Järgmiseks sillad alt ja pritsi. On kellelgi reaalset kogemust V8 passi saamisega? Olen kuulnud, et neid mõned peaksid olema millel passis.
 - 

320i’90 - Kimberlyader

Veljed on 4x100 jah. Madaldusega peaks need veljed piisavalt peitu pugema
 - 

320i’90 - Kimberlyader

Hmmm...see variant siis ikkagi ei sobi 😀
 - 

320i’90 - Kimberlyader

Juba mõni aeg tagasi jõudsid Soomest mulle veljed kohale. Tegemist ACT SX kolmeosaliste velgedega 16x9 ja 16x10. ET osas jään hetkel vastuse võlgu aga kui õigesti mäletan, siis alla 10. Praeguseks olen auto täiesti laiali lammutanud v.a põhjaalune milleni veel jõuan. Põhjast tuli 2 augukest välja kuid üldiselt ikka üllatavalt korralik kere. Püüaks veel ketastega õõtsad tagasilda leida või tuleb e36 complacti omad võtta ja 4x100 puurida. Samuti otsin mobiilset liivapritsi teenust, et põhi alt puhtaks pritsida. Keegi oskab kedagi soovitada, siis oleksin väga tänulik.
 - 

O: Sparco rooli vahetüki

Uus kvaliteetne vahetükk on olemas kui pole veel leidnud. 49€
 - 

O: ketastega tagumised õõtsad

Ostan e30 (4x100) tagumised ketastega õõtsad. Pakkumised palun kohe koos hinnaga.
 - 

Ostan esimese strut bari

- 

320i’90 - Kimberlyader

Toivo, okei, raske on kui 1 auto on sinust 180km kaugusel ja sa saad seda ainult paar nvd kuus tegemas käia
 - 

320i’90 - Kimberlyader

Ma tänan selle tähelepaneku eest. Tuleb mõelda nüüd mis teha Raske kui on rohkem kui 1 auto mis tähelepanu vajab
 - 

320i’90 - Kimberlyader

Neile kahjuks on uus omanik olemas juba
 - 

320i’90 - Kimberlyader

15” jaa. Asenduvad 16 tollistega.
 - 

320i’90 - Kimberlyader

Kahjuks ma pole veel piisavalt teadlik rullikate kohapealt, et seda kommenteerida