-
M: 3osalised Act sx veljed
16x9 ET17 - 195/45/16 16x10 ET3 - 215/40/16 Nankang Ultra Sport NS-II Hind 1900€ Asuvad Läänemaal kuid saab ka Tallinna transportida
-
M: 16” Kerscher Carmona veljed
16x8 ja 16x9 peal on Nankang Sportnex NS-2R 205/55/16 Hind 450€ Asuvad Läänemaal kuid saab ka Tallinna transportida
-
O: Esistabika kinnitusklamber
Mul on 2 uut Tallinnas olemas 17€
-
O:salongipuhuri katet ning m20b25 väljalaskekolded
Tallinnas kate olemas
-
M: sportsisu
Müüa sinine sportsisu müün kõik koos Juhi istmel riie katki. Muus osas täitsa viisakad. Ühel esiismed on tagumine osa puudu Hind 600€ asukoht Laagri
-
kimberlyader muutis oma profiilipilti
-
M: sedaani uksed
3 ust endiselt alles!
-
M: sedaani uksed
Müüa sedaanilt uksed VE uks müüdud PE leidub roostet 80€ VT roostevaba 120€ PT riostevaba väikse mõlgiga 100€ klaasid jne jäävad külge asuvad Tallinnas
-
O: Ilma võimuta roolilatti
Mul on Tallinnas pakkuda
-
O: preface sedaanile juppe
Korralik lipiga tagaluuk pakkuda. Roostet ei tuvastanud kuid kunagi on vist mingi suurem spoiler olnud ja seetõttu augud. Hind 140€ Asub Läänemaal kuid homme saaks Tallinna kaasa võtta.
-
320i’90 - Kimberlyader
Püüan ikka tegeleda jaa. Tegelt kere tal eriti hullus seisus polegi võrreldes nii mõnegi autoga mis ma siin ringi vaadates näinud olen 😁
-
320i’90 - Kimberlyader
Müüki ilmselt mingi hetk
-
320i’90 - Kimberlyader
Siis ei tohiks probleeme tekkida 😊
-
320i’90 - Kimberlyader
M3ga ei tohikski probleemi olla vist aga mõtlen just tavalise e30ga Kas need mootori võimsuse ja kubatuuri %’d käivad minu passis oleva mootoriga võrreldes või kõige suurema mootoriga, mis e30 peale pandi? Plaanis oligi 3.0 V8 sinna vahele panna kuna see mootor pm vedeleb
-
320i’90 - Kimberlyader
Sain vahepeal juba e30 ketasõõtsad ka seega see mure lahendatud. Samuti lendas auto pealt maha M20 koos kastiga. Järgmiseks sillad alt ja pritsi. On kellelgi reaalset kogemust V8 passi saamisega? Olen kuulnud, et neid mõned peaksid olema millel passis.
-
320i’90 - Kimberlyader
Veljed on 4x100 jah. Madaldusega peaks need veljed piisavalt peitu pugema