Hüppa postitusse

ervin

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ervin postitas

1. E36 karpidega rull taaskord müügis, hind tundub muidugi seekord parem olema.. https://www.auto24.ee/used/3025613
  2. Kui saladus ei ole siis mis hinnaga see kätte tuli !?
  3. E30 jupid * armatuur. (pragudega) 15€ * kapott. (ees serval muljumine) 15€ * kôrvalistuja tiib. (pindmist roostet, alumine serv vahetatud) 25€ * pagasi luuk (must, läbiva roostega) 10€ * pagasi luuk lipi aukudega (valge, pindmist roostet) 15€ * fl pôll ôhu suunajatega 35€ * pre sedaani tagumised uksed. (all servas pindmist roostet) 50€ * 13" plekkveljed rehvidega 2tk 15€ * 15" valuveljed rehvidega 2tk 25€ Kôik korraga 150€ Tallinn 51903078 Võib pakkuda ka vahetust Otsin : M-Tech 1 esilisa M-Tech 1 / 2 rool R4 madaldusvedrud Esiistmed mustade külgede ja halli riidega 1.6 / 1.8 tagumise ketas silla suportid
  4. @ryan plaan oli alguses heledamaks siniseks värvida, sellest ka halli krundi kasutamine. Laki alune värv on.
  5. Ah pole nii hull midagi kui eile tundus 😐 Saab uuesti siledaks lasta ja uus värv selga.
  6. @eix22 4CR lahusti @Margo tund,poolteist vist seisis ennem vàrvimist.
  7. Ma kasutan 5A tooteid, ei ole just mingi suvaline odav pläust. @ryan kôvendiga, värvi poest jne. Ja ta ei peagi tahtma mustaks saada, siniseks on vaja 😀 @Leks no kurat 😀 ma ei värvi ju esimest ,teist vôi kolmandat korda... Vôi siis olen ma tôesti minetanud paari päevaga oskuse värvi püstolit kasutada..
  8. Sai siis täna toimetatud. Vent sai külge. Auto käis korra ilusa ilma puhul ôues aga kuna oli siiski külm siis tuli kiirelt tuppa tagasi 😁 Siis sai tuba soojaks köetud, auto sisse pakitud ja ilus X10 tooniga värv selga lastud, kôik see mis edasi juhtus on hetkel mulle täiesti arusaamatu.. Ma olen elus ikka värvinud ja igasugu jama on juhtunud aga seda et värv korraga jookseb, voolab, ei kata, keeb ja teeb veel mingeid ime vigureid - ausalt, elus esimest korda.. Kahtlustan hapuks läinud värvi ... Ühesônaga mott sajaga maas ( nagu ka enamus värvi mis auto peale sai lastud 😂 ) Sai siis täna toimetatud. Vent sai külge. Auto käis korra ilusa ilma puhul ôues aga kuna oli siiski külm siis tuli kiirelt tuppa tagasi 😁 Siis sai tuba soojaks köetud, auto sisse pakitud ja ilus X10 tooniga värv selga lastud, kôik see mis edasi juhtus on hetkel mulle täiesti arusaamatu.. Ma olen elus ikka värvinud ja igasugu jama on juhtunud aga seda et värv korraga jookseb, voolab, ei kata, keeb ja teeb veel mingeid ime vigureid - ausalt, elus esimest korda.. Kahtlustan hapuks läinud värvi ... Ühesônaga mott sajaga maas ( nagu ka enamus värvi mis auto peale sai lastud 😂 )
  9. ervin vastas Sten teemale, kohas Varuosad
    Mul pakkuda esimesi logareid aga pole kindel et pre omad vôi kas neil on üldse mingit erinevust läbi aastate !?
  10. @eix22 tead proovisin igatepidi seda asja sobitada pôlle peale aga ei saanud seda kuidagi paika. Vahed jäid imelikud ja udutuled pôlle küljes siis jäid sinna lisa ja pôlle vahele kilomeetrised vahed, sellepärast ka nii otsustasin asjale läheneda.
  11. Sai siis esistange valmis tehtud koos udutulede kinnitustega. Alumised kinnitused sai vormitud ja fiibriga tehtud. Ülemised tavalised metall nurgad.
  12. Küsimus siis järelturu kahe astmelise istme soojendus mattide paigaldamine ja lülitamine läbi E30 oem lüliti ? On kellegil kogemusi? Juhiseid? Kas saab niisama asja toimima vôi peaks relee vahele panema ja midagi ümber tegema?
  13. Siin on nüüd lôpuks juhtunud see et garaazi on tekkinud ruumi, talvega kogunes auto peale ja kôrvale lademetes juppe mis sai lôpuks teise kohta liigutatud ja nüüd on isegi ruumi et autoga tegelema hakata. Aga see pill ilmselt kevadega veel liikuma ei saa
  14. Talv on uskumatult kiirelt möödunud erinevate toimetustega ja seega pole ühegi projektiga suurt midagi toimunud. Esimeste külmadega kolis auto ôuest tuppa ja nii on ta seal seisnud terve talve. Vahepeal ainult juppe otsinud. Loodetavasti saab kevadel komplektseks, ja värvitud.
  15. Ilma vahetükita 75€ E36 MOMO vahetükiga 125€
  16. Müügiks kaks sport rooli. Momo 35€ Omp 55€ ( Pildil üleval vasakul omp , üleval paremal momo) Tallinn 51903078
  17. Kupee keresid ikka liigub. Punane 550€ Koos teise kere ja muude pulkadega 900€ Äkki keegi soovib. (ma vôtaks endale kui kuskile paigutada neid oleks 😀)
  18. Oleks vaja mônda juppi E30 jaoks. * fl roolikardaani rist * 1.6/1.8 ketassilla tagumist vasakut piduri supportit (korraliku, vôib ka paari pakkuda) * touringu tagaistme seljatoe osa külgmised padjad * sedaan / touring esimesi istmeid Lisan tagaistme pildi värvuse ja mustri vôrdluseks. Tallinn aga hea pakkumine üle Eesti.
  19. Garaaz tühjaks !!! Müüa mitu kastitäit E30 juppe + keredetaile + klaase. Tulede osasid, peegleid, liiste, iluvôre, roolilatt, vedrud, roolilatt, erinevaid plastikuid, istmed, kapott, pagasi luugid, uksed, tiib, klaase erinevaid, rattaid, salongiradikaid, pedaale, lôdvikuid, ôhulugejaid , syytepooli, lüliteid jne jne Sooviks selle nädala jooksul vabaneda kôigest korraga. Tallinn 51903078 Hind : 250€ KÕIK KORRAGA !!!
  20. E30 , hind alla kilo ja huvilisi polegi vôi !?
  21. Kui see "ECO nahast" fb teema siis mudelipôhiseid istmekatteid e30-nele seal ei ole ,touringule ja sedaanile vähemalt mitte.
  22. Täna FB-s rulle müügis nigu seeni peale vihma 😊

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.