Kõik, mis Young Fanatik postitas
-
318 88a sedaan
@ervin too sama jah. Siis on veidi jama kui e30 le ei leia. Misprst e36 tagumised istmed ei sobi? Olen kuulnud et peab veidi modima aga miskit yle mõistuse oma pole. Hetkel pole käepärast ka sedaani sisu, ainult kupee oma
-
318 88a sedaan
No sel juhul pean leidma sis korraliku tumeda sisu, eelistatavalt must. Nahatamine on jube kallis, samuti ka need orig sportistmed. 250 euri mingi räbala tabureti eest välja käima ei hakka. Pigem sis otsin ette miskit aftermafket istmed. Ja taha otsida korralikud istmekatted. Yks vene mees facebookis myys mudelipõhiseid, peab uurima kas ka e30 le leidub
-
318 88a sedaan
kyljekarpe on vahetatud ja, töö oli yle p***e, b piilari seest koik roostes ja mäda. kyljepladtikud enamus puruks, sama ka keskonsooliga, igalpool praod. sisu vb panen e36 sedaani oma, juhul kui sobib
-
318 88a sedaan
Täna motlesin, et kisuks maasturiga vana kere kyljeposti vähe sirgemaks, saak vähe paremini ligi. Aga juhtus see, et tõmbasin yldse ta ära koos tag uksega. Lisaks sain kätte lisakellad ja turbo kuumkoja koti.
-
318 88a sedaan
Sai siis jälle garages veidi nokitsetud, pigimatid koik paika pandud, sogast ära puhastatud salong ja võib esialgu rahule jääda. kauaoodatud blowoff jõudis ka kohale, näpud juba vaikselt sygelevad😂aga kui kohe hakkan turbot peale installeerima , siis hooaja avamisele arvatavasti ei jõua. Mõtlesin et rem mootori ära, kaane viiks tegemisse ja lapiks kokku ja kui avakal käidud keeraks fööni peale. Homme on plaanis siis differ alt ära kruttida(sõber tahab jääraja masinale seda), ahi välja kiskuda ja salongi radikas ära vahetada.(yks torudest on puruks, ehk sis alumine plastikust, mis läheb mingi el. klapi kylge? ) Siis oleks vaja veel mytsiriiul välja kiskuda(keegi koledad ovaali augud sinna uuristanud ja alt plekki lõikunud) Turvavööd maha kiskuda ja ära pesta. Ja nagu ikka siis töökäigus tuleb asju juurde mida vaja/võiks/saaks teha.
-
M: E30 juppe
kundepoolseid klaasi alumise osa musta värvi liiste?
-
318 88a sedaan
Et reede õhtud igavad ei oleks, sai jälle veidi autopoodides kolatud Näppu jäi siis karbivaha, miski salongivaha(kahtlaselt tume) pigimatti ja poroloon matti Karbid sai korralikult ara leotatud, samuti ka ukse sisemus( alt äär), esimesed poolraamid sai täidetud vahaga..Salongi põhjapeale sai ka viisakas kiht mingisugust salongivaha? lastud, sarnaneb naq nõuka aja konserveerimisvahale aga kuivab ilusasti ara. Tagaistme tagune sai pigimatiga kaetud( vajab lopetamist)
-
318 88a sedaan
@karlerik see läks tõesti meelest ara, märkasin alles hiljem seda. Aga ei viitsinud enam uuesti kruntida.
-
318 88a sedaan
@Tom90 ei näinud hetkel vajadust ja. Seal kus oli mastiks peale tõmmatud roostet polnud, aga sinna kuhu oli eelnevalt mingi sinist värvi asja pandud(tundus naq mingi värv) sealt alt ussitas
-
318 88a sedaan
Sai siis täna veidi nokitsetud. Põhi sai happekrundiga yle lastud, eelnevalt käis sinna alla ka roostesurm. Roolisammas sai külge installitud ja ette kruvitud uued tuled.
-
318 88a sedaan
Pean jah sammud homme poodi seadma, yht teist vaja osta.
-
318 88a sedaan
sai siis veidi puhtamaks tehtud salongi. Polte ja mutreid terve karbitäis, huvitav kes need kõik omale kohale sobitab. Natuke sai kettaga veel roostet eemaldatud, aga ei midagi hullu.Homme parema ketta ostma, sis saab kogu mastiksi minema lastud, roostemuundur ja sis krunt peale. Ja seest mastiksiga veel yle teha. Plaan ka müramatid panna, kes mida soovitaks? Ja kui palju seda sinna toppida. Mingil põhjusel on kunagi kkasti tunnelit ka keevitatud, ei tea kas oli rooste ara soonud v on kkast tykkideks kunagi lennanud. Uued esituled saab ka lõpuks kätte mis olid juba eelmine aasta ostetud Mingiaeg maale minema ja teise kere laiali lammutama, ylejäägi paiskan myyki.
-
318 88a sedaan
Nii. Nagu enamus teavad siis eelmine kere ei kõlba enam sõitmiseks. Veidike sai uuritud kes kus mida pakub. Lõpuks otsustasin, et võtan siiski sedaan kere, aga seekord fl. Suured tänud @kurikristjan nile, kellelt ma kere ära tõin. Kere ületas mu ootuseid, parem kui piltidel paistis. Tegemist sis 88 a kerega, mis on leedu registris veel. Väliselt on värvkate väga hea. Ka seest põhi, pagass ja kapotialune on vaga viisakas.Kerget pindmist roostet leidub, aga sellegi lennutan sealt minema. Nyyd tuleb seest asjad välja tõsta(nii palju kui neid on😁) ja traatketas kuumaks ajada. Siis happekrundiga yle ja värv peale uuesti. Vana kere pealt pean ka veel tehnika maha kiskuma ja vaatama mida kannatab veel kasutada. Tegemist on kyll omajagu aga loodan siiski avalaksuks liikuma saada.
-
316 m20b25 '87 - young fanatik
ma ei saagi aru miks siia terve galerii yles riputati. Mina panin yhe pildi et voib selle teema lukku panna kuni uus kere olemas on. Ei kusagilt ilmusid sellised fotod millest ma isegi teadlik pole, kas sis toesti on e30 vrakki nii huvitav pildistada ja kell 3 oosel kirj et kas juppe myyd?
-
@raitz330 seda vist välja ei poleeri jh.Aga info liikus ikka väga kiirelt, mats oli vaevu 5 min tagaso toimunud kui juba pool pärnu rahvast kohal oli ja pildistama hakkasid, ning pärima igast asju. ise alles ägisesin valust auto najal😀 @ainar kusjuures ei kylksitanudki, käiguvahetuse ajal vist andsin veidi rohkem gaasi ja kukkus laperdama. Kõrval sõitis veel mingisugune volvo, kartsin et tomban talle vb veel sisse
-
Kindlustusele saadetakse, olin kaine, juhtimisoigus oli olemas, kindl kehtis jne. Seega minult nad ei saa otseselt midagi valja nõuda, tavali e kindl pauk
-
@sass seda öeldi ka syndmuspaigal, et sul täna teine synnipäev. Isu ei kao ennem kui sussid täitsa pysti viskan, e30 omamine on yks krooniline mitteravitav haigus, millele ei ole mingit leevendust
-
@Midaasja kahjuks pean todema, et varuosa krattidele ei jää siin väga midagi. Kõik mida saab taaskasutada kisun maha, tirin uue kere koju. tehnika ymber lapata ja pidu laheb edasi. Täna peaksin haiglast valja saama, siis pean esituledele jargi minema, mis sai tellitud reedel.
-
@ryan noor ja loll😀 alguses oli olaan kyll talveks seisma ta panna ja laiali kiskuda. Aga sõbrad koik hullasid tagaveolistega, tahtsin mina ka. Nyyd läks veidi näpust ja tagajärg päris valus
-
@ryan täitsa elus olen. tõsikyll tuleb paar konti ara lappida.
-
see on jah täiesti stock hetkel veel. Kui kellelgi peaks leiduma sedaan kere siis voib teada anda. kui miskit sobivat ei leia, siis saen seibideks
-
teema voib lukku panna. sellest enam asja ei saa
-
Lobamokkade rubriik
tätsa minu auto see. ise ma ta sinna rihtisin. auto on kypse omadega. ise hetkel haiglas luumurdude ja põrutustega
-
mim1900 15"
myya mim1900 veljed. Autoga soites ei värisenud ega midagi. Peal kumho poolslikid 205/55 esimesed täitsa head veel, tagumised rohkem vatti saanud 15x7" 4x100 et13 hind 150
-
ega midagi väga ulmelist ei soovi jah. 400 450 hp on minujaoks kyll ja veel, paras harjutada. Myidugi syyes kasvab isu ja tekib tahtmine juurde saada jõudu, aga see on nii kauge tulevik et ei hakka parem motlema sellest.Projektiauto ei saa kunagi valmis, naq seda on varemgi öeldud, ega see masin ka erand ei ole😀