Kõik, mis Young Fanatik postitas
-
Lobamokkade rubriik
@ervin tänud. Ja oskab keegi õelda kuidas saada kätte esisilla tala poldid, mis on puruks murdujuhipoolsed poldid molemad puruks(poolraami sees, tikk ei ole plekiga tasa, vaid ca 1 cm seespool
-
Lobamokkade rubriik
kellelgi sellist detaili pakkuda on? peaks olema vist mtech2 lisa? ja kas ta sobib tavalise fl stange kylge(endal olemas ainult see pealmine osa kus on suunakad
-
Lobamokkade rubriik
oskab keegi soovitada miskit siduri komplekti? esialgne target on 400 hp aga võiks siiski varuga olla. plaan m20 ne hoorattapeale jääda, ehk sis 228 mm sidur?
-
318 88a sedaan
Siinid sain ka kaasa jah
-
318 88a sedaan
@JTL fk omad jah, ei näinud mõtet 300 euri välja käia kaltside sportistmete eest, mis oleks nkn uusi katteid tahtnud
-
318 88a sedaan
Saabusid veel 2 pakki: Uued esiistmed ja kangemad kepsud Nyydsest olen ise pikemal tööreisil ja jääb bemari moneks ajaks tahaplaanile Muidugi sõber vaikselt nokitseb mu rulli kallal, eks ma hoian teid kursis kuidas asi edeneb.
-
318 88a sedaan
Vahepeal sai veidi jälle nokitsetud, salong nyyd koos enamvähem(juhiukse polster puudu). Tagasild sai reguleeritavaks keevitatud, esisild veel maha kruvitud-lähevad pritsi ja pulbervärvi Lisandus ka käputäis juppe: Progeaju Siemens Deka 630cc pihustid WB lambda komplekt Erinevad pistikud mootori juhtmestiku tegemiseks Teel on veel uued esiistmed, sepiskepsud, Arp kaanepoldid
-
Lobamokkade rubriik
Ma teen siiski kaant selleks, et hiljem yllatusi ei tuleks, kui puhur peale rändab
-
Lobamokkade rubriik
Kas muidu neil on varuosad omastkäest võtta(nt klapid,juhtpuksid) või peab need ise välja sebima?
-
Lobamokkade rubriik
Kui palju laheb maksma ligikaudne kaane rem? Mõtlesin lasta windorfis teha, lihv, klapid, juhtpuksid, klappide lihv
-
O:salongi detaile
Oleks vaja fl sedaanile järgmisi juppe: Juhukse käepidet(musta värvi, koos kruvidega) Jalgealust plastikut tulede lülitit sisemisi lävepaku liiste(katavad põhjavaiba servasid) Esiistmed( Soovitatavalt sportistmed,voivad vajada kohendamist) TELLITUD
-
Lobamokkade rubriik
@Spazierstock julged erineda vähemalt. Kui ma omale Nardi rooli ostsin sis hakkas ka kohe nina krimpsutamine, et miks orig m-technikut ei ostnud jne. Ka mina ei plaani auto originaali taastada, ehitan täpselt nii naq mina tahan, sest autot ehitan siiski endale mitte naabri Vellole või tädi Marile. Niiet ära põe😀 Inimese loomuses on kohe alguses puid alla laduda.
-
Lobamokkade rubriik
@Spazierstock tagumisi õõtsa pukse vaja?. Mul tutikad lemförderid vedelevad
-
Lobamokkade rubriik
kellelgi esimest kundeukse sisemist käepidet yle ei ole? musta värvi oleks vaja
-
Lobamokkade rubriik
mis varuosa tootja juppe soovitate kasutada juhtimissüsteemis? Sharniirid, sisemised ja valimised rooliotsad, hinnad suht olematud neil😀 Silma jäi moog, lemförder, trw, ruville
-
318 88a sedaan
@ryan ei meeldi väga need m- tech roolid.Aga igayhele oma. ladusin täna pystakud ka lõpuks kokku ära, päris viisakad said teised.
-
318 88a sedaan
@ryan kui kiireks just seda ei tea, aga rooli on mõnusam käes hoida kyll, kui seda originaal barankat
-
Lobamokkade rubriik
Kas pre fl ja fl roolisambad on erinevad? vahetykk ei taha ilusasti otsa istuda, maru tihkelt käib.
-
318 88a sedaan
Sai väike töötiir tehtud ja auto unarusse jäetud. See nädal yritan väheke teda kokku lapata veel. Kruttisin külge uue rooli, mustad neerud saabusid ja tikkpoldid.
-
M: Pre fl sedaan jupid
@eix22 kumbagi neist pole. 2 jooksu orig pudelikorke leiaks
-
318 88a sedaan
@eix22väliselt olid ka amordid õlised, see nö simmer mis on amordi ylemises otsas oli sisuliselt kadunud. Pilte sellest kahjuks ei teinud
-
318 88a sedaan
@Margo tegemist oli veel originaal bmw amortidega, ma ei tea kas neid keegi kunagi vahetanud on, aga minukäes said nad korralikult valu.
-
318 88a sedaan
@GTA see oli 100%amordi õli, amordid kukkusid kolksti alla kui mutri lahti keerasin😀
-
318 88a sedaan
tykk aega on vaikus olnud..ja ega väga palju pole teinud ka, vahepeal kadus motivatsioon üldse, kui hakkas mõtlema kui palju veel teha on vaja😀. Aga siiski, sai asju ikka soetatud: Poolnahk polstrid musta värvi(kätte saades olid pigem hallid/valged) Armatuurialune juhtmestik sai paika ja armatuur ilusti külge. Uue pardatsoki sain kätte(vana pidin ära lohkuma, et kätte saada yldse seda) b-piilari katted uued, pagassi matid. Mustad päikesesirmid kruvisin ka kylge, tõsikyll need tuleks yle nahatada, vana nahk pragunenud ja tundub nagu plastik juba. Vana kere pealt sai esipüstakud alt ära kruvitud, puhtaks pritsitud ja pulbervärvitud, sama tegin ka supportitega. Esiamortides olev õli oli hoopis pystakutesse voolanud(vähemalt ei lainud seest rooste😀) Asemele sai ostetud uued KYB toodangu amordid, magnumi tolmukatted ja läbilöögi puksid ja tugilaagrid(eks näis kaua kestavad)
-
O: Siniseid fl istmeid.