Kõik, mis Young Fanatik postitas
-
320i kupee(m50b25) Blade
Ma ise ehitan ka turbokat ja plaanis on yv le minna nii, et ennem yv le minekut mootor ringi tõsta. Sul on peal prg m50, mille teed turbokaks.Otsi ka teine m50 mis on täiesti stock. Ja yv ajaks tosta ringi. Bemmi puhul see moto vahetus on yhe õhtu tegevus ja ongi seaduse silmis koik legaalne. Hydro käsipiduri osas võidu ju teha eraldi supportide peale(flantside abil). Yv ajaks kisud jallegi maha selle ja prst paned tagasi, pidurite õhutamine ma arvan pole ka konti murdev ülesanne. Muidugi ma arvan, et paljude arust on mu idee absurd, aga seadusesilmis on koik tiptop
-
Lobamokkade rubriik
@FRandmax moto mis sa panna saad on selliste parameetritega max kw 163.8 max töömaht 3.24l kaal +10% ehk seda ma ei tea kui palju moto kaalib. siit järeldus et m60 b30 saad sa arvatavasti sinna peale sokutada legaalselt
-
318 88a sedaan
@arvo1123 masin hakkab tõesti valmis saama( nö stocki valmidusse) Turvavööd sobisid
-
318 88a sedaan
Nii. Pikalt on vaikus olnud. Kahjuks on selgunud tõsiasi, et kõige jaoks raha lihtsalt ei jätku ja olen sunnitud selle projekti panema režiimi standby. Masin sõidab ja toimetab, asju on veel teha küllaga, aga esmane ülesanne on mul täidetud- masin liikub omal jõul, sidurdab ja pidurdab. Kaalutlusel on ka variant masin maha myya, seda aga vaid kogu kompotiga mis mul juba on valmis varutud turbo projekti jaoks( moned asjad veel puudu) niiet kui keegi tõesti teab mis selline asi väärt tulevikus on siis võib postkasti kirjutada. Senikauaks aga kõigile teistele: Keep rolli'n😉
-
Lobamokkade rubriik
Rulliga mingi ebanormaalne elektrjnomaalia. salongi puhur ei tööta mitte yheski astmes. vahetasin ara reostaadi ja k7 relee.Proovisin ka teist salongi vendi nuppu, ikka ei midagi Kui relee ära votta ja otse vool peale anda siis töötab, relee juhtvool tuleb ka peale .Kellelgi ideid?
-
Lobamokkade rubriik
ausaltoeldes ma ei tea ise ka mis on orig v mis ei. tean vaid seda et vasakpoolsed on poola tuuni g toode😂 esituledki pole orig
-
Lobamokkade rubriik
Nonii lobamokad, andke nõu. Kummad tuled panna kas vasakpoolsed v parempoolsed? ja kas pagassi lip varvida mustaks v kere tooni?
-
Lobamokkade rubriik
@zero mäletan kui ma oma vanal rullikal kaardilugeja olin, ja telefon oli armatuuri peal selles syvises, siis pani kyll telefon kyljeaknast naq pyssikuul valja😀
-
318 88a sedaan
@Tomzz tänud, eks ma veidi neid valisin ka mis vőiks sisse sobida. Talvel plaanis kõik polstrid ka sama mustriga üle nahatada, lagi ja piilarid mustaks.
-
318 88a sedaan
Sai siis m20b25 mootor peale tõstetud, juhtmestik tehtud sobivaks 1.8 kere jaoks ja käima ta plartsataski. Esiistmed sai sisse poogitud, uus kütusepump ostetud. Lähiajal ehk õnnestub kkasti tala ka kätte saada, siis saaks kardaani ja diffri alla kruvida ja esimest proovisõitu teha.
-
Lobamokkade rubriik
kellelgi kkasti tala ei vedele üleliigset? Võimalikult pärnu lähedalt. Ja kui omab tähtsust siis getrag260 kkast
-
Lobamokkade rubriik
Täitsa võimalik, pre fl vraki peal on kerepoolne emane pistik, pean sealt selle maha kakkuma, skeemid otsima ja ymber lappama .Pre kere pealt pole vist väga lihtsam kogu seda kere juhtmestikku ymber tõsta?
-
Lobamokkade rubriik
No õnneks vabalthingavana on ta vaid ajutiselt, vaja arvele võtta ja yv ära teha. Pole sugugi kindel et sellel suvel turbo vilet kuuleb. Esialgne plaan on ta tööle ja sõitma saada ning kokkitulekule kohale veereda😀 Kuna mootori juhtmestik tuleb nkn pm nullist teha progeaju jaoks sis see pistik väga ei morjenda, kyll aga oli veidi ebameeldiv yllatus😀õnneks tundub et joodetud ymber seal pole midagi, eeldatavasti lic pin id välja võetud ja ymber tõstetud.
-
Lobamokkade rubriik
pean siis m50 mootori poolse pistiku sinna kylge pookima
-
Lobamokkade rubriik
Sai siis mootor peale tõstetud ja yllatus oli päris suur😀mootori ja kere pistikud ei klapi mitte kuidagi🤔
-
Lobamokkade rubriik
mul lihtsalt on juhi poolses klaasi alumises servas väike mõrja, ja pardatsoki juures väike muljumine. Muidu ylejäänud on ilus ja sile. Ajasin oma kuudi ka päikest nautima, too on juba 6 kuud garages seisnud
-
Lobamokkade rubriik
Väike kysimus: mis oleks parem armatuuri ja keskkonsooliga teha *yle flokkida *yle nahatada
-
Lobamokkade rubriik
@jan17 olen vahetanud, ei ole ulme tôö. Puurid needid labi, vahetad leevendi ara, paned poltidega kokku(seibid kindl vahele) ja ma panin igaks jumala juhuks keermeliimi ka suts
-
Lobamokkade rubriik
Suudab keegi välja võluda ketassilla 2 tagumist rummu?Eestist ma mõtlen, nii palju kui ma olen neid netipoode sirvinud siis on ainult laagri komplektid,rummusid pole
-
Lobamokkade rubriik
@ryan ksenonil on valgustugevus suurem, ja kui klaas pasane siis võib hakata valgusvihku moonutama ja teisi pimestama. Kuigi nh nkn 99% aftermarket ksenonid pimestavad kui on topitud tavalistesse halogeenidesse
-
318 88a sedaan
Nii pikka aega vaikus olnud, aga see ei tähenda seda, et töö seisaks😀. Sai siin jälle isuga juppe kokku ostetud tag ketassild, m5 sidurikorv, 6 labaline keraamilise kattega siduriketas Spidoblokile lasin teha uue koodipulga Esi-ja tagasillatala said uuenduskuuri, samuti sai ka tagumised õõtsad veidi tugevamaks tehtud Vanalt kerelt sai mootor maha roogitud koos tagasillaga, nüüd mõtlen kas panna ta esialgu stockina liikuma ja on lootust ehk kokkutulekule jõuda või kisub kõik pulkadeks ara
-
Lobamokkade rubriik
@eix22 asi lic selles et sain tyhjad tagumised ketassilla õõtsad, pean nullist kõik kokku komplekteerima, suurimaks peavaluks on hetkel suportid ja käsipiduri sisu
-
Lobamokkade rubriik
@Margo suured tänud, yks asi segem jälle
-
Lobamokkade rubriik
oskab keegi kindlalt öelda kas tagasilla ketas ja trummel pidurite rattarummud on täpselt samad? või on erinevad?
-
O: Tag pidurisupportid
Oleks soov osta tag pidurisupportid koos kelkudega(vasak ja parem pool, ketassild) Nipplid võiksid liikuda, silindri tööpind ei tohiks olla väga roostes, ylejaanud ei oma tähtsust