Hüppa postitusse

Young Fanatik

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Young Fanatik postitas

1. selge, tänud
  2. yhesõnaga kõige kindlam viis on kolbe võrrelda, et teada saada mis karul kõhus on.
  3. Oskab siit keegi öelda mis vahe on 2.5 126 ja 125 kw mootoritel? 125 oli vist ilma katita? see eeldab et ka lambdat pole? Mul passis 126 ilma katita aga lambda on olemas. Visuaalselt on vist nad 1:1 le? moto tuli kunagi e34 pealt, mis aasta, seda eibtea
  4. Nii, pole siia enam yle aasta midagi lisanud. Aga see ei tähenda, et rull on maha myydud. Tõsi ta on, et on unarusse jäänud. Maja ja garaaži ehitus röövivad enamuse vabast ajast ja rahast. Täna hommikul tuli aga tuhin jälle peale, võtsin treila ja bemmi järgi. Vanapoisi mootor töötas viimati jaanipäeval, aga aku peale, värsket kytust ja masin käis poole pöördega käima. Tehti ikka tehnika toona. Sai siis masina põhjaalune, kapotialune jne ilusasti puhtaks pestud(kruusateed teevad oma töö)Kate peale ja oma ajutisse garaaži parkima. Kahjuks aga kusagilt lekib korralikult vett salongi, tagaistujate jalgealusesse võiks kogred elama lasta, sama lugu ka pagassi vasakpoolse "panipaigaga". Kõige kehvem üllatus oli aga, et yks neljajalgne näriline leidis pagasnikus omale talvekorteri. Pani osa summutusmatist p***e. Tuleb nyyd korralikult ära pesta see elu seal taga, hais on suhteliselt kole. Niiet kes oma suksud talveunne panevad, aegajalt veenduge, et uusi "rullnokkasid" pole sisse kolinud😂😂 Edasi tahaks mootori taaskord maha kiskuda ja see pukiotsa panna, et komplekteerima hakata seda kangema sisu, tootlikuma küttesüsteemi ja süüteajastusega.
  5. Aa selge. Mõtlesin, miks avalikku infot pole.
  6. Kas ja kus see aasta kokkutulek on? Kuulsin, et laupaeval peaks olema kusagil?
  7. Oleks pakkuda mu vana kere, ehk keegi soovib. Kundeuksed suhteliselt korralikud, tagaluuk ka. Tag klaas terve. Akualune tundus ka okey, samuti jalge esised.Sildasid all pole Dok korras ja minu nimel auto Asub pärnumaal
  8. @harcoreSeal ta hetkel pesitseb jah
  9. Nii, selleks aastaks on vast rullika sõidud sõidetud, sain sõidukeelu, kuni autot Eesti reg ei too. Arvatavasti sõidab garagesse puhkama ja minetea ehk järka aasta veereb ta tänavatel turbokana. Seniks aga ehk saab oma teise rulli (must kupee) talveks liikuma.
  10. @harcoremillise maja juures😁
  11. Seetõttu ma odavad välistasingi ala jom ja ta-technikud. Kuna auto hakkab valu saama ka ringrajal, siis peaks see värk ikka vastu pidama.
  12. Siin vist ei saanud koik päris hasti aru mis ma kysisin. Ma tean ise ka neid coili firmasid päris palju, aga tahangi teada reaalselt kellega on kokkupuuteid olnud erinevatega. Head ja vead. Hinnad kõiguvad ka seinast seina, seega kusagil peab mingi nõks olema
  13. @harcore Ega mu enda rulli sumps ka just teab mis värske enam pole😅😅
  14. Nii, raidselt on siin tegelasi kellel on kokkupuuteid coilidega. Mida soovitate rullile alla monteerida? Need kõige odavama otsa coilid jätaks välja(ala Jom, Ta-Technik)ei ole usku neisse. Hinnaklass oleks esialgu ca 1000 eur
  15. @miil325 istmed dai tellitud fk-shop.de st. Kohale tulid miski 1 nädalaga ukse ette.
  16. kui kellelgi vedeleb tuksis plokikaas siis võib mulle pakkuda. m20b25. Ideaalis täiesti plank, võib olla ka täiesti kasutuskõlbmatu, vaja kolde meisterdamiseks.
  17. prg vist on ees mul e34 väike radikas
  18. kellelgi radikat leidub pärnu kandis?😀
  19. @Margo püstaku mutril lõi keerme maha, õnneks pystaku sisene jäi terveks.
  20. Täna siis piitsutasin oma bemmi ja yhtäkki kuulsin ilmatumat kolinat. Egas sis midagi, koju ja tungisin üles. vaatepilt siis järgmine:😀
  21. Seda ma arvasin, õiged mehed segavad ise heebliga hammakaid. Aga UK st saab juba suht kommiraha eest m3 sid, mõtlesin et võiks yhe ligi tirida daily pilliks.
  22. Oskab keegi midagi tarka pajatada BMW smg kkasti kohta? väga tülikad, või siiski oigem vastupidavad. On jäänud paar BMW e46 m3 silma smg kastidega, tava manu kastidest on sutsu odavamad
  23. @Blade ei saa me ikka ilma puhurita jah😂. Oleks vaid raha yle tegeleks ka bemariga edasi
  24. @Bladesul on vaja kerepoolset x20 pesa. Ehk siis sellist naq minu pildi peal parempoolne
  25. @Blademul oli sama jama, ainult et molemad olid isased otsad.Mul paar juhtmestikku vedeleb, pean vaatama kas on miskit kasutuskõlbulikku seal.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.