Hüppa postitusse

Smoking

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    52
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    35

Kõik, mis Smoking postitas

  1. Oleks vaja ühte vasakpoolset lansekat, ideaalis lõigatud terves tükis ära(näide piltides) Huvi pakuks ka korralik ninaraam(b osa paluks mitte pakkuda) Kellel varuosakeresid, siis võivad pilte saata, kindlasti leiaks huvipakkuvaid tükke veel. Tilulilu - Kerepoolsed ABS pistikud 2tk pidurivedeliku potška korgi kate Tagumine keskkonsooli tükk(käsipiduri ümber) ilma ühegi defektita Premium heli tagakõlarid, eelistatavalt mustad. Võivad olla ka vaid korpused. Täiendab jooksvalt.
  2. Pealkiri ütleb vast kõik. Otsiks võimalikult korraliku katuseluuki. Asukoht ei ole määrav.
  3. Smoking

    Lobamokkade rubriik

    Hakkas huvi pakkuma, milline tagaistme all olev tehasepaberi sisu on. Äkki keegi üles pildistanud ja saab jagada. Ei raatsinud konkreetset istme küljest lahti võtta.
  4. Smoking

    Lobamokkade rubriik

    Ega ilmaasjata pole väljendit “Läti tuuning”...
  5. Smoking

    Lobamokkade rubriik

    Kahju, et vaid üks.
  6. Tervist! Oleks vaja leida tagumised Premium kõlarid, kuid võin osta ka kogu komplekti või pooliku.(Juhtmestik, võim jne) Lisaks võib pakkuda ka erinevaid BMW makkisid.
  7. Ikka otsin. Kuna kasutaja Leks jutule enam ei võta, siis otsin ikkagi ka püsika komplekti või ainult mootorit koos juhtmega.
  8. Püsikas, tulede regull jne leitud/olemas. Otsin ikka korralike salongiosasid!
  9. Tänud. Kasutajale kirjutatud. Unustasin ära, et oleks vaja mingeid osasid ka tulepesuritest, nii et terve komplekti või tükkide pakkumised samuti teretulnud.
  10. Tervist! Oleks soov leida mõned asjad E30-le. Püsika komplekt.(Võib olla ka ilma kangita või pakkuda üksikuid juppe) Tule reguleerimise komplekt. 100% korralike salongi osasid - Roolialune kate, keskkonsool, tagumine tuhatoos, kliimapaneeli raam, ohutule lüliti, kliima lüliti, el. akna katkestuslüliti, tagaklaasi soojenduse lüliti) Premium heli komplekt või üksikud osad.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus