Hüppa postitusse

KarlNitroLang

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis KarlNitroLang postitas

1. Tere jälle! Sai siin see nädal peaaegu igapäev garages veedetud. Juhipoolne eesnurk on nüüd roostevaba, võib jalgu turvaliselt sinna toetada nüüd, ei pea kartma, et läbi kukkuksid . Millalgi peaksin akualuse kätte saama, siis hakkab vaikselt teist nurka tegema. Hetkel sai kõik tehtud kohad epo krundiga üle tehtud. Kui kellegil on mõne hea maalri kontakt siis võib mulle kindlasti jagada . Pilte:
  2. Väga äge , hea lugeda. Edu ja jõudu projektiga!
  3. @Tomzz Aitäh info eest! Siis pean natuke nuputama.
  4. Tervist! Natuke jälle garages tegutsetud. Vaikselt edeneb, alguses oli motivatsioon suht maas. Nüüd kui näed kuidas vaikselt muutub paremaks ja paremaks siis tekib ka motti juurde. Varsti on juhi jalgadel kindel alus, ei pea kartma, et tugevasti vajutades jalg läbi põhja läheks. Mõned pildid: Ja üks küsimus targematele, äkki keegi teab? Milleks on need ümmargused asjandused mis mul natuke väsinud on? Head vanaasta lõppu kõigile ja ikka vägevaid rulle uueks aastaks!
  5. @oo7 See sõiduk Leedus, aga jah.
  6. Leedus mingi prillikivi müügil: https://m.autoplius.lt/skelbimai/bmw-316-1-6-l-sedanas-1991-benzinas-6549329.html?slist=388707763&category_id=2&make_id[97]=1319&make_date_to=1991&first=1
  7. Tere jälle! Auto on hetkel peaaegu ainult sildadel. Sai siin mõni aeg tagasi mootor maha tõstetud. Pesin korralikult alt, pealt, seest, väljast puhtaks. Ja täna sai nahavähi ravi alustatud. Mõningad pildid:
  8. @harcore Kus grupis seda pakutakse?
  9. Selge, aga kas mtech 2 lisa mu autole sobib?
  10. Tervist, Küsiks targemate käest esipõlle kohta. Osadel on all üks ava, teisel aga kaks? Piltid ka:
  11. @buumer kirjutasin teile
  12. Endiselt otsin asju
  13. Update Nonii, vahepeal leidsin endale kupee sportistmed. Ja nädalavahetusel hakkasin lõpuks siis masinat laiali lammutama. Alustasin sisust ja leidsin paar üllatust ka. Aga muidu pole väga hullugi. Järgmine nädal üritaks mootori maha tõsta. Mõned pildid ka:
  14. See on jah m tech 1 rool
  15. Tervitus Ei taha küll see tüüp olla, aga kas velgi eraldi müüd?
  16. On päris vana postitus, aga kas on alles?
  17. Kupeele roostevaba tagaluuki ja sportistmeid leidub?
  18. Racechrono toimib üllatavalt täpselt. Muidu võiks ka rajale tulla, aga vist ei hakka ennem ronima kui auto korralikult korda tehtud. Kui vaadata kuidas see õli lekkib siis te vist minu taga sõites ei püsiks teel.😀 Aga muidu väga ilus pill!
  19. On päris vana teema, aga kas on endiselt alles? 😀
  20. Kahjuks ei teadnud, et see võimalik on
  21. Tere õhtust! Auto kallal pole midagi hetkel teinud, aga enda uued sport istmed müüsin maha. Ma ei tea kuidas ma seda ostes ei vaadanud, aga need pole ju kupee omad! Niiet kui kellegil on pakkuda kupeele sport esiistmeid siis ma oleks huvitatud.
  22. @smaxkirjutasin teile

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.