Kõik, mis KarlNitroLang postitas
-
316i 2ukseline '88 - KarlNitroLang
Tere jälle! Sai siin see nädal peaaegu igapäev garages veedetud. Juhipoolne eesnurk on nüüd roostevaba, võib jalgu turvaliselt sinna toetada nüüd, ei pea kartma, et läbi kukkuksid . Millalgi peaksin akualuse kätte saama, siis hakkab vaikselt teist nurka tegema. Hetkel sai kõik tehtud kohad epo krundiga üle tehtud. Kui kellegil on mõne hea maalri kontakt siis võib mulle kindlasti jagada . Pilte:
-
316 66kw '86 Kupee - Rahaboss
Väga äge , hea lugeda. Edu ja jõudu projektiga!
-
@Tomzz Aitäh info eest! Siis pean natuke nuputama.
-
Tervist! Natuke jälle garages tegutsetud. Vaikselt edeneb, alguses oli motivatsioon suht maas. Nüüd kui näed kuidas vaikselt muutub paremaks ja paremaks siis tekib ka motti juurde. Varsti on juhi jalgadel kindel alus, ei pea kartma, et tugevasti vajutades jalg läbi põhja läheks. Mõned pildid: Ja üks küsimus targematele, äkki keegi teab? Milleks on need ümmargused asjandused mis mul natuke väsinud on? Head vanaasta lõppu kõigile ja ikka vägevaid rulle uueks aastaks!
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
@oo7 See sõiduk Leedus, aga jah.
-
Leedus mingi prillikivi müügil: https://m.autoplius.lt/skelbimai/bmw-316-1-6-l-sedanas-1991-benzinas-6549329.html?slist=388707763&category_id=2&make_id[97]=1319&make_date_to=1991&first=1
-
Tere jälle! Auto on hetkel peaaegu ainult sildadel. Sai siin mõni aeg tagasi mootor maha tõstetud. Pesin korralikult alt, pealt, seest, väljast puhtaks. Ja täna sai nahavähi ravi alustatud. Mõningad pildid:
-
@harcore Kus grupis seda pakutakse?
-
-
★ BMW FLANTSID 5MM-50MM / CUSTOM LAHENDUSED | PARIMVELG.EE ★
Kas 4x100 -> 5x120 adaptereid ka saab?
-
Esipõll
Selge, aga kas mtech 2 lisa mu autole sobib?
-
Esipõll
-
Ostan fl rullikale:
@buumer kirjutasin teile
-
Ostan fl rullikale:
Endiselt otsin asju
-
Update Nonii, vahepeal leidsin endale kupee sportistmed. Ja nädalavahetusel hakkasin lõpuks siis masinat laiali lammutama. Alustasin sisust ja leidsin paar üllatust ka. Aga muidu pole väga hullugi. Järgmine nädal üritaks mootori maha tõsta. Mõned pildid ka:
-
324 TD Touring 1991 Hermu
See on jah m tech 1 rool
-
M:e30 IX coupe 1000Eur
Tervitus Ei taha küll see tüüp olla, aga kas velgi eraldi müüd?
-
M/V: sportiste
On päris vana postitus, aga kas on alles?
-
Erinevad e30 kerega masinad varuosadeks (lisandus 316i sedaan)
Okei, selge. Kirjutasin sulle.
-
Erinevad e30 kerega masinad varuosadeks (lisandus 316i sedaan)
Kupeele roostevaba tagaluuki ja sportistmeid leidub?
-
325i kupee - Toivoku
Racechrono toimib üllatavalt täpselt. Muidu võiks ka rajale tulla, aga vist ei hakka ennem ronima kui auto korralikult korda tehtud. Kui vaadata kuidas see õli lekkib siis te vist minu taga sõites ei püsiks teel.😀 Aga muidu väga ilus pill!
-
M/V: kupee must/valge sport nahksisu
On päris vana teema, aga kas on endiselt alles? 😀
-
Kahjuks ei teadnud, et see võimalik on
-
Tere õhtust! Auto kallal pole midagi hetkel teinud, aga enda uued sport istmed müüsin maha. Ma ei tea kuidas ma seda ostes ei vaadanud, aga need pole ju kupee omad! Niiet kui kellegil on pakkuda kupeele sport esiistmeid siis ma oleks huvitatud.
-
M: 318i 1990 sedaan
@smaxkirjutasin teile