Hüppa postitusse

Cozmo

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Cozmo postitas

1. Kuna plaanis varsti siduri vahetuse aeg siis kuidas teha selgeks, mis käigukast või hooratas mul hetkel all on ? Käigukasti on lõigatud ning hooratas veidi paistab.. mida sellest järeldada ? Tahaks teada kas mul on M20 hooratas v mitte.. Plaan ise oleks sidurivahetusega teostada ka juba hooratta vahetus kuna. M20 Flywheel = around 6.3 - 7.2kg M50 Flywheel = around 12.2kg Both Flywheels = 228mm ja swapiks on vaja - M20 flywheel (must be from an 89 - 91 E30 325i) - M20 starter motor (the M52 starter will not mesh with an M20 flywheel) - M20 clutch kit (clutch + pressure plate) - E21 323i release bearing (30mm height) - M20 flywheel bolts as the M52 items are too long (I'd recommend new pressure plate bolts too) Aga et kui nii võtta siis starteri koodi järgi saaks kataloogist vaadata kas mul on M50 või M20 oma, sellest ka vastav hooratas ? Ja kas M20 mootoritel on üks ja sama käigukast ning hooratas nii E30 kui E34 kerepeal ?
  2. Nojah.. need lätlased aga rikuvad siiski üldmulje väga ära
  3. Kui saaks molu sirgeks ning värvitud siis oleks päris viis jah
  4. Kork on alles, sp see sügavik ääreni vett täis oligi. Õhtul oli kuiv ja hommikuks kui ööläbi oli vihma sadanud ning läksin pagassist töötunkesi võtma siis oh üllatust.. oleks võinud õhtul pagassi pesupulbrit lisada Nüüd on aga auto madalal pöördel kuidagi uimasemaks muutunud või jääb lihtsalt see mootor minu tagumikule juba liiga lahjaks Lähen kohe sumpsi keevitama ning katsun õhuvõtu kuidagi inimlikuks teha, ehk saab küttesegud paika, kütusekulu normi ja mineku kah M50 vääriliseks.
  5. Vesi on pagasis juhipool seal sügavamas augus ja vaip on lihtsalt vettinud kergelt. Eile leidsin 5cm ennem lambdat sumpsist augu. Loodan, et ka see on põhjendus suurele bensukulule ja auto uimasusele. Sõites on mõnus narkomaani tunne ka salongis. Peale jaanipäeva hakkan tegelema esiotsa korrastamisega
  6. kust otsida viga kui peale vihmasadu on pagassis bassein
  7. http://www.tyrestretch.com/index.php Stance and strech fo sho Euroopas levinud jah kui german style,USAs tuntakse seda kui Euro Style
  8. EI ! Sellise veljega peaks just eest veel ca 5cm ja tagant 3-4cm madaldama.
  9. siis ma pole ainuke kellega sama kurvalt eile läks
  10. A mis üldse juhtus ?
  11. uusi velgi tahaks nüüd 8)
  12. Kardan et läikivad randid poleks selle velje puhul enam nii oldskool aga maitse asi. Iseenesest jah, mina võtaksin alguses 400se paberi ja lihviksin värvi maha. Väga jämedaga ei tasu kohe tegelikult lihvima hakata, mõni abarsiiviosake võib koleda kraapsu tõmmata mida kätte saada paras peavalu. Seejärel veega ja 1000se paberiga, siis 1500 ja lõpetuseks 2000 paber. Soovitan soojalt koguaeg lihvida pikki ranti, mitte risti rästi. Seejärel võiks koduste vahenditega näiteks villase soki ja mõne hea poleerpastaga läikima lüüa. Selleks sobib ka tegelikult tavaline jämeda abrasiiviga auto värvi poleerpasta aga parem ikka mõni mis on mõeldudki metallile. Siis võiks rantidele vaha peale kanda, määrida ilusti kõik kokku tugevalt ning lasta seista kasvõi 12 tundi. :wink:
  13. vanakooli Ats Cupil olidki aukude servad mustad http://vincentpouliot.com/temp/ats%20cup%20instaled%20010.jpg
  14. kaunis. mis värviga värvitud on ja mis kood ?
  15. sinu vana Unn jah.
  16. Siia oleks vaja mootoripesu ning lahendada koonusfiltrile lahedam õhuvõtt. Äge oleks muidugi panna filter kaugtule asemele aga eesti politseile see ei meeldiks. Siin jällegi häirivad istmed ning kulunud rool. Istmeid oleks vaja sportlikuimaid ning terveid ja roolile uut nahka. Aga kuna need pole esmatähtsad ning sõitmist ei sega siis jääb see tulevikku. Teine asi on uksepolstrid mis häirivad. Peas oleks mõte teha nad kunstnahaga kahte värvi, ehitada uste sisse kõlarid + kastid ning viia ukse avamise link ettepoole, ala sinna kus on aknavänt.. mis tähendaks veel ka seda, et võiks lisada el aknad.
  17. Just täpselt. Roolisamba 2 polti lahti, nende asemele korralikud pikad pildid ja kiirhäda variandis kasutasin lihtsalt suuremaid mutreid sinna vahele. Poltide kohast liikus 5cm allapoole aga roolist tunduvalt rohkem. Rooliasend on nüüd ülihea minujaoks aga põlved on vastu kange - pidevalt vilgutan asjata paremsuunda ning kojamehed töötavad Kui tänavakorvid peaksin ostma tahaks istumist veel allapoole saada ning kardan, et rooliasend jääb siis taas häirima.
  18. Täpselt. Eks E34 jättis liialt hea mulje kuigi ennem seda olin suht BMW vastane. Samas on mul olnud kaks Civicut ja olen kindel, et ka Honda saab mul tulevikus veel olema (Type R seeriast midagi).. et noh, söön riisi ja joon saksa õlut Halb on muidugi nüüd see, et nii kui avanes võimalus lubada omale väheke võimsamat autot pole nüüd enam kindel kas järgmisest kuust on mul kindel sissetulek :x Ning auto pole veel streetlegal.. + see auto võtab 2-3 korda rohkem bensiini kui mu eelmine.
  19. Mul uus lambda olemas, isegi kaks proovimiseks. Ja mootor mul M50B25
  20. Eile läks külge uus kindalaeka lukusti, nii et üks asi jälle korras. Täna hommikul sai vahetatud välja hunnikuga tulede pirne ning olin valmis juba lähiajal ülevaatusele minema kuid siis selgus, et CO on liiga kõrge, tühikäigul kõigub normi ja tunduvalt üle lubatu vahel.. jälle jama Proovin homme uut lambdat, ehk asi selles. Ilma katita ja ühegi resota summutikohta oli muidugi üllatuseks, et CO korragi normis käis.
  21. Seda kindlasti, sellest mainisin ka juba esimeses postituses aga kuna hetkel on palju tähtsamaid asju teha nagu näiteks ülevaatus ja paberitega majandamine ning värvitööd siis pole need veljed üldse hetkel nii olulised. Jaanipäevaks peab sõitma saama sest kui sõber enda Omegat selleks ajaks korda ei saa, peab saarele trippima minu rulliga Igatahes, eile õhtul ma jõin ennast kogemata kuskile romulasse kus meie idee oli leida ühele autole asendusstange ükskkõik millest kuni päss kookis kuskilt hunniku alt pre-facelifti alumise lisa meile lõhkumiseks.. aaga mul õnnestus see siiski ära osta ja leida facelifti põllele keskmise augu plastiku niisama pealekauba. Nüüd siis veel udukad puudu. Mingi kõvera põlle peale romulas proovides paistis, et kui natuke ehk föönitada ja modida läheb see facelifti põllele alla küll.
  22. Mis ma oleks pidanud siis tegema, jätma alla kolm pudelirkorki naastrehvidega ja ühe 15" kärje mingi ilge juustuga ning siis ootama järgmise kevadeni kuni on piisavalt vaba raha, et osta korralikud veljed... või oli siiski õige otsus võtta riiulist veljed koos kuuaega vanade rehvidega ning need alla panna ?
  23. Tahangi Is lisa või läti versiooni aga 500eek on ka raha. Materjalid on mul olemas, nii et kulutused oleks suht null aga teistele tehes küsiks töörahana vast ikka rohkem kui 500 sest igakord tuleks teha penost uus vorm. Korraliku vormi tegemine jälle viib selleni, et saan teha ala 10tk ühest vormist aga, et siis jälle töörahadega välja tulla peaks neid müüma ala 500eek tk. Aga jah, üldiselt lõikan peno 7cm paksuseks, esimene serv põlle järgi paika, nurgad kumeraks, 3-4 lihti paksu riiet peale. Siis peno seest ära lammutada, siledaks lihvida, pahteldada, kruntida, värvida. Ainult keskmist seda nö jõnksu kohta vast ei teeks. Huvipärast sai alla visatud 15" veljed koos vanade lamellidega ning nalja kui palju
  24. Täna hommikul hakkas asi eriti jõhkralt pooma ja jukerdama aga sai kiirelt nett lahti löödud ning õnneks leitud siit samast KUKSi teemast sama probleem - poob, jätab vahele ja relee plõksib ning asi oli tal mingis voolikus. Sai kohe uuritud neid süsteeme seal ja oligi õhulugeja ja gaasiklapi vahelise lõdviku üks alumine toru mäkaiveriga lapitud - ju sai sealt lisaõhku. Asi töötab nüüd palju ühtlasemalt ning jõudu ka mõnusalt.. rehvidest kahju juba. Taha on vaja velgedele 2cm vaheflantse (kui on, võib pakkuda) ning veel madalamat vedru. Võin enda sinised H&Rid madalamate vastu vahetada. Praegused vist -60mm ehk ? Paar pilti ka, tahtsin salongist ja mootorist ka teha aga akud said tühjaks. Esimesel pildil sai kogemata miski lisa alla joonistatud ning originaal pilt ära kustutatud.. Aga kuna mul pole lootust õiget IS lisa veel kuskilt leida ning rahalised seisud on väga kehvad siis teen ise sinna klaasriidest viisaka lisa alla. Käsitsi sai eile veel kogu pigi maha pestud ning natuke poleeritud.
  25. Rool nüüd allpool ja tunduvalt mugavam sõita. Massikaabel sai kah uus, nüüd laadimine OK kuigi tühikäigul hakkas nüüd veidi hüppama. Töötab ilusti ja siis vahepeal "hingab" korra ja töötab nurrudes edasi. Summuti vaja veel ümber teha kuna "1.8" kohta lärmab veidi liialt ning ei soovi tähelepanu sellega tõmmata (Haapsalu politseid ei salli mind niigi). Kuna ühe piilari katte naha tõmbasin eile kogemata lahti siis panin täna mõlemile helekollase naha peale. Varsti peaks veel uksepolstrid ära tegema ning kui uued istmed saan siis ka need musta-helekollase tooni viima. Aga jah, vana hea Nisu Unn on ta 8)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.