Hüppa postitusse

Cozmo

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Cozmo postitas

1. Vedrud amordid peab nagunii ära vahetama.
  2. Talvekorterisse jäigi õigel ajal minemata sest lihtsalt ei leidnud seda aga otsingud jätkuvad siiani.. et ehk kellegil pakkuda väikest garaashi kuskil Jüri kandis ehk. Uuel aastal tahaks M50 mootori passi ka saada aga ehk keegi oskab öelda kuidas see käib ja palju raha küsitakse ? Teadupärast 125kw 2.5 mootori ma võiks talle ju ilusti peale panna aga M50B25 sel kerel tehasest pole.. tehakse üksiktüübikinnitus või midagi ? Klassivend kunagi oma punasele FL kupeele pani sama mootori peale kuid müüs ta ennem maha aga praegune omanik oli seal passi korda saanud kuid inimese kontakt puudub..
  3. Rooliotsad ja stabika kondid sai vahetatud. Esmaspäeval saan uued rattalaagrid kätte. Pidureid peaks ka uuendama, aga ühtlasi peaks neid upgradema - know how teretulnud ! Kuigi ta pole mul üldse madal sain põllelisast lahti Juhtus see siis öösel mööda Männiku teed Saku poole kruiisides 30kmh Mille radikaid M50B25 puhul E30 peal kasutatakse ? Mul tundub mingi suvaline vanakooli radikas seal ees olevat mis lekib. Ennem talve tahaks tosooli sisse panna nii, et see seal sees püsiks ka. Targemate inimestega sai konsulteeritud ning arvatakse, et mul polegi lambda ja õhulugeja surnud vaid süütepoolid. Novembris ennem ülevaatuse lõppu käin Patricu juures ära, eks siis ole näha. Kompresiooni tahaks ka nüüd ära mõõta ja kui selgub, et see mootor on liialt kohvi siis tuleb kevadeks midagi uut kui keegi just juhuslikult ei taha oma M50 turbo kiti maha ärida.. siis võin lasta selle mootori ära remontida
  4. Prefl lisa jah. Otsad jäävad natuke lühikesed vist nii umbes 3-4mm ja ainuke variant mul seda kinnitada oli lasta kipsikruvidega julmalt läbi põlle sest mul tuleb nagunii korralikum põll ja sinna nuputan korralikud kinnitused. Siin vähe paremini seda lisa näha Jah auto on neeruhaige Ühe pidin ise ära võtma sest teise kas panid pätid pihta või kadus mul kuskil teepeal ära, ma ei tea. Eelmine nädal pandi öösel majaeest ventiilikorgid ka pihta :evil: On asjad mida varastada..
  5. Auto viimaseid päevi tänavatel igapävaselt. Kas keegi Haapsalu kandis kompresiooni saaks mu mootoril mõõta ? Täna proovides on ta ikka üsna lahja küll aga kui nüüd saaks teada kui tihe see mootor on siis teaks mis edasi teha, kas tõesti on veel mõtet hakata vaatama mis hundil kõhus on, või süveneda ainult elektriprobleemidesse. Õhulugeja jamab ja lambda võib ka vigane olla, hetkel nagu 2 liitrine. Ja pilt sellest milline ta ennem talvekorterit on. Järgmine nädal võtan esiotsa laiali ja peale Saaremaa Rallit tahaks kambrisse minna
  6. Ei, kapott ikka õiget värvi aga keset kapotti heledam aerosooliga tehtud koht. Arvasingi, et sina olid.
  7. Arvan, et olen tulija kui tööasjad vahele ei tule või auto alt ei vea, nii et võib mind kirja panna esialgu.. kuigi auto näeb välja nagu viimane romula ront. Iff
  8. Odaku aga mis need hiina udukad siiski maksavad kokkuvõttes ?
  9. Ega mind taheti korduvale saata kui teisel autol suunatuled olid kergelt punaseks lakitud ning küljetiibadel olevad mustaks. Samas ennast häirib küll kui eessõitjal tuled läbi ei paista. Samas, E30l on originaal tuled ilusamad nagunii.. minu maitse
  10. Ma ei tea :shock: Lisaks pole minukäes kordagi töödanud tujurikkuja ega Inspectioni tulukesed. Inspection ise hakkas vilkuma ca paar nädalat tagasi.. vahepeal vilgub, vahepeal mitte. Tahokas ja veetemp panevad nagu närvihaiged samas taktis. Jõuetusega on nüüd nii, et võtsin õhulugeja tagant ära ja ehmatasin esimeses kurvis tilgad püksi kui auto saba liputama hakkas. Üs katsun nädala algul kohe diagnostis käia, et vaadata, kas arvuti näitab ka õhulugeja viga ja/või mis vead veel seal olla võivad. Ilma õhulugejata ei jõnksuta ka ühtlasel sõidul 2-3 käiguga ning mootor töötab palju ühtlasemalt (mitte tahoka järgi vaid kerre tekkiva vibra järgi).
  11. Nii. Vahepeal sai karter ära lapitud ja sõidab jälle. Lisaks l'äks alla töötav amort, rattalaager, piduriklotsid jm. Nüüd koliseb veel ainult üks rooliots. Vahetasin koos karteriga ka kohe õli ära ning tööhoos läksid peale uued NGK küünlad. Aga probleem sellega ei lahenenud. Miskipärast on kuskil 3000 pöördeni uimane. Teised inimesed pole sellest aru saanud aga mina tean, kuidas M50 varem minu kere liigutas ja ca 3000 pöördepealt hakkab elama alles. Kui väga vaikselt ühtlaselt gaasi juurde lisada näiteks tühikäigul siis on arusaada, et jätab vahele ja puterdab, järsult andes lihtsalt läheb uimasemalt pöördesse. Teine anomaalia tekkis armatuuriga kus veetemp ja tahomeeter tõmblevad INSPECTION tule vilkumise taktis.
  12. Küsimus laiale ringile taas. Kas ma saan karteri valutult kätte või jääb sillatala ette ? Ükskord see pidi ju juhtuma Sain vastuse.. tala jääb ette neh.
  13. Värv on väga tshill, selline oldskool. Polegi E30l sellist ennem näinud. Mis värvi kood võiks olla ?
  14. Tahab kätt jah. Küll tuleb ka see aeg. Midagi hullu õnneks pole, värv on esiotsal kraabitud. Roostet ja mölke pole. Põll, stange ja tala tulevad ka uued (olemas juba) Põhimõtteliselt jäi auto minust reedel VIP parklasse ja mõni aeg tagasi käisin järgi - 55 tundi järjest üleval ja pidu :twisted: Veits magamata.
  15. Võibolla kui nendel hiinakatel klaas maha võtta ja seest luubi ümbrus mustaks värvida polegi siis ehk kõige hullem. Või klaas kollase kilega katta. Aga jah, mis hinnaga kätte tulid ?
  16. Wabbitil M535 padjad kui mäletan. Minul aga pagan teab mis, peab need ümber vahetama jah. Minul on H&R sinised vedrud aga karter on maast ca 5cm kuid kui Wabbiti auto ees kükitada siis karter kohe silma ei hakkagi. Hetkel on üldse peas lahkhelid. Sain 1 päeva sõita autoga enda kartauto asemel ning jah.. vaikus, 4 ust, kaassõitjatega juttu ajamine mitte tee jälgimine, ruumikus, pehmus võlusid hetkel ära. Loodan, et läheb ruttu mööda
  17. Hea teada. Imelik on üldse see, et minu karter on näiteks Wabbiti rulliga võrreldes ikka väga madalal, Haapsalus isegi 30kmh raske kruiisida, Pealinna ei julge minnagi.
  18. Hetkel veel mitte kuna võibolla tean, kellega tegu. Teiseks pole politsei üldse vaja seda autot lähedalt näha ning pildistada
  19. Haapsalus oli auto.
  20. Täna hommikul Tallinnast tulles leidsin kodus toreda üllatuse. Segi pekstud esiklaas ning kapotile kraabitud "v**t" :evil:
  21. Niivähe aega kui on jäänud suve nautimise kõrvalt aega autoga tegeleda või sõita sain omale uued kaugtuled mis on juba ristidega, uue põlle mis on sirge, põlle alumise liistu, uue stange ja veel pudinaid nii, et nüüd on esiotsa taastamiseks kõik uus olemas. Peale Õllesummerit loodan hakata tegelema esiotsa värvimisega millekäigus lähevad värvi ka karbid ning tagapõlle uuenduskuur. Seniks kõigile naisi, õlut ja ilusat suve.
  22. Korras. Täkkudega käima, garaashis uus aku peale ja asi parem kui varem. Chill
  23. Eile kooles asi ühes äkilisemas paremkurvis ära. Lihtsalt suri välja. Siis mõnda aega süüte sissekeeramisel ei hakanud ükski tuli põlema, nagu aku oleks maas. 2min hiljem oli vool tagasi aga aku nagu mega kellu. Nüüd hommikul kui auto on öösel taastunud hakkab starterit plõksutama ja muud midagi. Ma ise hästi ei usu, et asi starteris on. Kas kuskil on M50 mootoril mõni salakaval mass mis võis lahti tulla ? Viimaselajal on asi muutunud ka pöörete alumises otsas uimasemaks ning 3000 pealt läinud nagu loom ning starterit vedas niigi üks päev jälle mega uimaselt, teinepäev ilusti. Ja uuendust nii palju, et eile läksid alla 15" musta värvi kärjed hõbedase randiga. Ei ole just see mida ma ihaldan, aga parem kui 17".
  24. Mis BMWdel M20 ühemassilist leida võib ?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.